Diky za info,podle toho jak byl inzerat napsan se mi take zdalo,ze se jedna spis o vtip,ale zajimalo me jestli se 110R nejakym stylem upravovala,coz nejspise ano,ale jako ten 110R VAN,jestli dobre chapu
13:57:20 05.10.2014
Matsoft
Odpoved: Dobrý den,omlouvám se ale jedná se o vtip který má nasvědomí pán Ronek neboly Antonín Piekarz z Šenova u Ostravy a snaží se mě znemožnit dávat inzeráty aby jsem buť koupil nebo prodal skutečně co opravdu potřebuji děkuji za pochopení ostatní unzeráty jsou moje
12:52:39 05.10.2014
Matsoft
-> samot.n: jsem inzerentovi napsal... osvetlil jsem mu, ze ma na fotkach dva ruzne typy aut... atd..... a ze pokud se jedna o anglicky 110r van, ze bych mel zajem... uvidime co odpovi.
-> samot.n: Tak tohle opravdu original neni. Kolega co se stavbou cabria zabyva se s tvurcem tohoto vozu setkal. Inzerat Jen ceri vodu a taha lidi za nos (navic je psan dementem). To na dobove foto je pickup z UK.
-> samot.n: tohle auto někdo udělal čerstvě po stk. dva roky na tom jezdil do konce stk a pak odstavil... na prodej bylo už kdysi. ale je to jinak normální řízlý erko. a obrázky sou odkudsi z netu..
lidi nevite nekdo neco blizsiho ? Udajne se snad nejaky cabria 110R udelali,ale co je na tom pravdy nevim,diky za jakekoliv info vedouci k rozsireni meho obzoru o 110R.
-> Luky: Se treba stehoval a musel zmenit kvuli zmene trvaleho bydliste. Jako oba spis verime verzi, ze to ma prekupnik, ale i to co jsem psal je moznost.
-> su.tech – nezodpovědný hajzlík: Ten je luxusní a cena je tak pro zběratele,ne pro nás.My si za ty prachy koupíme radši normální auto na každodenní ježdění.
21:38:11 28.09.2014
Luky
-> su.tech – nezodpovědný hajzlík: první majitel a nové RZ? Ale je to moc pěkný
21:35:35 28.09.2014
Pavel P..
-> su.tech – nezodpovědný hajzlík: v jedné garáži kousek ode mě, stojí uplně stejný ital, akorát hnědý s červeným interierem a v původním stavu, chlápek to má po tátovi a pořád se rozhoduje jestli ho prodá, kamarád a soused fiaťák už na něj má zálusk...
21:32:07 28.09.2014
su.tech – nezodpovědný hajzlík
Sice ne skoda, sice pro obyc belocha brutal cena, ale krasavec...