přátelé, před časem tu proběhl odkaz na nabídku prodeje škody 100 a přívěsného vozíku od UZSVM... jelikož jsem z budějovic tak jsem se byl na to dnes podívat...
www.uzsvm.cz/majetek/.../
prodej-osobniho-automobilu
-skoda-100-27543
pro přespolní co by je mohlo zajímat... vozík je stav 1A, pouze jeden blatníček trošku ohlý, myslím že se dá narovnat rukou.
Škoda 100 - evidentně po celolaku (ale kompletním vč. interieru, vnitřních prostor, kufru i motoru... prý asi měněná kastle (nejsou si jistí, ale tvrdil to odhadce), lak je poměrně dobře udělaný, na pár místech jsem našel drobné chybičky, které bych ale jinak celkově laku odpustil. Co je horší, že s pasováním některých dílů si moc práci nedali. Mezery mezi dveřmi předními a zadníma na obou stranách jsou na můj vkus velké, jinak dveře jinde sedí a zavírají se perfektně. Lícování zadních blatníků, čela a kapoty je fakt spartanské... laik přehlédne, puntíčkáře bude štvát /mezi blatníky a čelem 1cm díra, haupna při dovření nekopíruje blatníky, zůstává trošku výš/. Podvozek dokonale ošetřený bez známek koroze, to se zdá že i podběhy OK, ale ze země jsem toho moc nevykoukal. Jeden mikro puchýřek rzi jsem nalezl na předním blatníku. Přední čelo uprostřed je trošku zvlněné (drobnost), hrany obou kufrů mají taky sem tam dolíčkek od používání, ale taky nic závratně zlého.Chromy mají cosik za sebou, ale nejsou shnilé, určitě s trochou leštění obživnou... zkoušel jsem prstem a film z nich šel dolů. Viditelná chyba v motoru je uhnilá trubička z přepadu chladiče a tím pádem orezlý kryt chladiče. Olej z toho kape, v motoru je taky... nastartovat nám nenastartovali. Baterie vypadá zánovně, ale vzhledem k novinám v kufru z roku 2004 nevím jak dlouho auto stojí. Na sedačkách potahy, co jsem zvedal, tak látkové sedačky ve světle hnědé barvě vypadají dobře. Okyslé od brzdovky kolem pedálů. Ráfky jsou ošklivé. Necitelně zabudovaný vypínač mlhovky v palubovce. Dobové doplňky - řadící páka s teploměrem elchron, Automobilové hodinky natahovací (značku jsem nepostřehl), ruční záznamník kilometrů (mechanický čísleník). Nějaké díly a nářadí v kufru a pod zadní sedačkou. Auto má tažné. Má platné doklady, nezaplacené eko výpalné... přepis zařídí úřad po dodání plné moci, technické a evidenční kontroly a uhrazení poplatků (přepisuje se v praze).
Shrnutím, chyby má, vypadá skvěle po všech stránkách, drobnosti se najdou, ale jsou poměrně snadno řešitelné... veteránek jen s troškou práce, renovace absolutně zbytečná. Když budete chtít, pošlu fotky nedostatků.