Blinkr ouža
aukro.cz/blinkr-skoda-100
-105-120-i6726168149.html
skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Zajímavé zboží nejen z aukra
Kdysi opovrhovaný tuzink, dneska příležitost...:
aukro.cz/kryty-svetel-sko da-120-130-i6729205879.htm l

aukro.cz/kryty-svetel-sko da-120-130-i6729205879.htm l

-> isti: -> Bukaj: na vzniku tohoto auta som sa osobne podielal, TAZ Trnava ,vyvojova dielna,aj ked nove vyzeralo lepsie,mam aj foto,to boly časi,,,
niekomu to auto pride divne,smiešne,ale keby vedel za akych okolnosti sa to robilo,tak to bol uspech,,,

niekomu to auto pride divne,smiešne,ale keby vedel za akych okolnosti sa to robilo,tak to bol uspech,,,

-> Bukaj 23.02.17 11:37:05: byla i verze se svetlama z favorita a chromovýma offroad kolama, skoda, ze nebyla 4x4, byla by to takova ceska buchanka :) a asi bych ji i musel mit...

-> isti: V Trnavě tuším do roku 2000 a pak ještě něco vyrobil Ocelot (firma snad funguje dodnes)

-> Bukaj: Ešte aj v čase felicií sa vyrábali tieto podarené autá?
Je to hnusné ale vzácné.

-> isti: ivil by ses, ale takto se to v jisté malé serii vyrábělo...

-> Pavel P.. 22.02.17 19:52:42: to je snad ze Srbska puvodne. mam pocit ze bylo za 60 puvodne.
1358 koní a spotřeba 5l 

-> Tomaso435: Jezdil bych jen na volnoběh

-> Bukaj: máš zásobu řetězů a drátů? 

-> Mexican: 44 ccm a 999 kW? Hm, docela ujde. Takovej motor bych chtěl mít v Pionýru...

Nový supersport od škodovky, poměr hmotnost/výkon bezkonkurenční
garaz.autorevue.cz/downlo ad/file.php?id=56617&a...

garaz.autorevue.cz/downlo ad/file.php?id=56617&a...
Tak uznávám že tohle jsem nikdy neviděl. Kam to patří? Ani netuším zda to někdy někde bylo povolené. Spíše nějaká vývojovka??
auto.bazos.cz/inzerat/... /skoda-110-R-A2-skoda-120S -Litinovy-6kanal.php
auto.bazos.cz/inzerat/... /skoda-110-R-A2-skoda-120S -Litinovy-6kanal.php
-> john simple: to jsou zase žvásty :-D statisícové ceny :-D rychle kupujte, nebudou :-D
-> john simple: LOL prý necelých 7000 km, minimálně 107, možná i 207. :-D
-> P@wlos: -> Matsoft 14.02.17 08:35:36: 

-> J3STER: www.amd-autodily.cz/elekt
ricka-vybava/bocni-blikac-
bily-3.html v loni stál ještě 25. vzal sem krabku od každýho :D
-> Zeke-ten šestý: Kouřový?
-> J3STER: u nas stoji o nulu míň 

Raději to dám sem. Mě se zdá cena 300,- Kč za kompletní kouřový boční blikač na stodvacítku trochu moc. Na kolik by jste jej nacenili vy?
-> john simple: Zdá se mi to nebo je ten pravý zadní lem úžovka?
Stovka s 3.9kou jede taky pěkně. Ověřeno 

-> Apple STS Chvojkovice-Brod: Náhodou, pokud motor není po smrti, tak to jede pěkně - měl jsem tu čest jet se dvěma 105 s 5q 4,2 a žádná tragédie se nekonala...

105tá s 5q, to je slušnej ůlet, jednou sem ji pánovi taky implantoval, a ta 5tka je udržovací kvalt z mírnýho kopce

-> David. 14.02.17 20:11:40: třeba se doplácely jen zadní pásy, v tu dobu ještě nebyly jako standart výbava.
-> Bukaj: spíš jestli to nebylo ořezané u motorizace 120, jsou tam v doplatku pásy -samonavíjecí(v základu by asi byly tedy pevné) zámek schránky- pro Gl palubku standard,ale zde se asi tedy připlácel stejně jako odkládací polička pod palubkou. to mi připomíná když mi taťka říkal když v 76tém kupoval škodovku, původně chtěl 100vku a čekal by asi dva měsíce a připlácel pasy,radiální pneu,lékárničku a ještě asi něco cena 48tis.Kčs. 110L za 50900,-Kčs do 14ti dnů se vším jmenovaným v ceně akorát doplácel elektrický ostřikovač skel
-> Tomaso435: Jo, lakopvaný blatníky i prahy...
-> Matsoft 14.02.17 12:11:35: spíš sou jiný dveře. podívej na jejic odstín. vuči přednímu a zadnímu blatníku edit: ted sem to projel znovu .... tak sou láklý všechny 4 blatníky
-> Matsoft: Ony ty první Rapidy (a Garde) neměly lišty vůbec. Taky když mrknete do faktury (viz stažené foto pro příští generace), tak tam jsou samolepicí lišty jako příplatková výbava.
Spíš mne zaujaly ty dušové pneu a nezeslabená skla za příplatek - aneb jak z hendikepu udělat přednost
Spíš mne zaujaly ty dušové pneu a nezeslabená skla za příplatek - aneb jak z hendikepu udělat přednost

-> David.: proc neorigo listy? vim o nekolika 84 rapidech, co nemaj misto na stitek. Blatniky jsou ocividne menene....
-> Bukaj 14.02.17 10:01:49: před nedávnem to zkoušel prodat za 90 tis
tak ono tohle auto není vůbec novinka v inzerci. Já pamatuju tohohle modrýho rapida na prodej už několik let
-> David.: :přesně tak to vidím i já,je to relativně hezká 84ka,ale ne jednorožec jak se z toho snaží dělat bazar.
-> David.: jo po bližším prozkoumání jsou blatníky měněné a i ty už jsou v hajzlu, práhy mají podivné puchýře atd.
-> sep: to bude spíš 106tis. km.
navíc neoriginální gumové lišty na dveřích bez štítku(napředních blatníkách chybí) a nejsou tam prahové lišty takže to nebude původní
navíc neoriginální gumové lišty na dveřích bez štítku(napředních blatníkách chybí) a nejsou tam prahové lišty takže to nebude původní
-> Matsoft: :nějak se mi těm km nechce moc věřit...
-> john simple 14.02.17 09:27:04: Mám dojem, že je to ta z Klánovic -> Bukaj 24.05.13 22:54:12:
Majitel před lety říkal, že neprodá, dokud bude moct jezdit, tak už asi dojezdil...
Majitel před lety říkal, že neprodá, dokud bude moct jezdit, tak už asi dojezdil...

-> Matsoft: co za to chtěj?
-> Bukaj: tojo ale s něčim zajímavým, ostatně kvůli tomu se tohle téma jmenuje.. "Zajímavé zboží...."
takováhle veteš, jako jsou použitý světla z vrakáče patří do normální inzerce...
takováhle veteš, jako jsou použitý světla z vrakáče patří do normální inzerce...