Já jeden čas jezdil s PavlemP skoro každý Chotusice. Pokaždý jsem tam nechal tak 5-10t a tenkrát už na embéčka byly díly celkem(relativně) drahý, ale na š120 byly věci jako nová půlka nárazníku za 50, nový blatník na emko za 150, zadní nový světlo za 50 a podobný částky. Pak už jsem se na to vysral protože 1000 za blatník mi připadalo moc

a hlavně už to není kam dávat. Dneska když vidím za kolik se to prodává tak jsem měl asi vydržet

A vůbec nejlepší byly roky kolem 2000, to byla sada kompletních nových nárazníků na embéčko za litr

jenže tenkrát jsem neměl dost volných prostředků tak jsem koupil jen jednu sadu no

A pak byly dobrý akce jako výkup šrotu z mototechny. Díly v maloobchodě jestli si pamatuju dobře tak součet hodnoty něco přes milion, odprodej za 17t. Na žiguliky a wartasy jsme to tam vesměs nechávali, odvezli jsme 4 iveca narvaný po střechu věcma jako nový dveře š120, sady podběhů, nový půlky chrom nárazníků š100-R asi 17ks, spoustu píčovin jako nový bubny na vlečku. Zůstal tam skládek plechařiny asi 5x10m narvanej pod střechu, bohužel střecha byla ko, takže vesměs všechno orezlý, ale dneska by i za to škodovkáři rvali ruce