skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Zajímavé zboží nejen z aukra
prohledat
20402 příspěvků (zobrazeno 20001 až 20050) od 08.01.2010 do 04.05.2025, založil/a Pavel P..
-> ondie: třeba ji vyměnil před 25 lety, děda to taky tak udělal
-> petr s: no právě sem si myslel...tak třeba je to někdo kdo neví,o co jde a špajzka je nová...anebo je správná teorie Lumpyho,ale novej 5q sem viděl snad jen jednou,fakt pramalej výskyt
-> ondie: tak možná sehnal ten 5q a z toho dal ty krytky na tuhle...
-> ondie: To bylo na nových převodovkách
www.aukro.cz/item95893075
4_prevodova_skrin_skoda_12
0_ctyrrychlostni.html
Copak je to tam za ty kryty na poloosy ?
Vypadá to jako krytka na fungl nový převodovce,ale píše že je použitá..
Copak je to tam za ty kryty na poloosy ?
Vypadá to jako krytka na fungl nový převodovce,ale píše že je použitá..
-> Targa: jo, tam mam postovu adresu, pac doma nemame schranku
-> darklord: taky sem cucel:) jak posles prachy tak obvykle do 3 prac.dnu odesílám..adresu mam tu co mas na aukru....takže tam ti to poslu ok?
-> Targa: pondelok poslem prachy za clony, ale teda ten blb mi tam inak podkuril... som sa modlil aby to neslo cez liter 

-> Jarda/felda: tuhle sadu mám taky doma,tak kdyby někdo chtěl,prodám nebo za něco vyměním:-)
-> Targa: a jeste v pozadí bezděz ...krasna dobovka
-> Vopalda: kua ten nemam...ten musim mít

keby nahodou niekto doma skladoval wartasa tak tu mam jeden vypredaj: aukro.cz/show_user_auctio
ns.php?uid=976325... 

-> Vopalda: libovej, to zase bude vejvar co?

-> Jaktak: Nevim, ale je to fakt fešák.

-> petr s: Možná, já mám u Rapida datum první registrace dle originálu TP 26.5.1993 ! Podivná věc.
"Motor favorit 5ti kvalt" - tyjo proto je to tak drahy... 5 kvaltu v motoru a 5 na prevodovce - to je 25 rychlsti :)
-> Hurdis: Možná je to rok koupě
-> Karlos (WIO46): Nadhera, kolik asi tak muze stat?
-> Targa: Cena vč. parkovacího místa.
Zajímavější je ale skoro uváděný rok výroby.
Zajímavější je ale skoro uváděný rok výroby.
Jelikož koukám že tu jsou i odkazy mimo aukro, tak sem hodím toto. Pár lidí co jsem tak pochytil se o žigulíci zajímá...
www.flat4.org/forum/viewt opic.php?f=20&t...
www.flat4.org/forum/viewt opic.php?f=20&t...
-> Pavel P..: uvidime, vyzkousime, projdeme stk a pak nahodime kotouce
mozna,nekdy

-> 105: mno tak jestli italský, to budou snad horší než Sratline

Pavel P.. 26.02.10 21:13:37 napsal:
nevíte někdo co to je za tvaroh? podle žlutejch krabic tipuju Sratline…
cena ovšem pěkná
auto.bazos.cz/inzerat/.. ./2×-Brzdove-bu
bny-Sleva-55.php
starline to nejsou sou to nejaky italsky na nazev si nevzpomenu... mimo to uz sou na ceste ke me

nevíte někdo co to je za tvaroh? podle žlutejch krabic tipuju Sratline…
cena ovšem pěkná
auto.bazos.cz/inzerat/.. ./2×-Brzdove-bu
bny-Sleva-55.php
starline to nejsou sou to nejaky italsky na nazev si nevzpomenu... mimo to uz sou na ceste ke me

pro plzeňáky ..
( pro mě bohužel dost z ruky .. )
aukro.cz/item950786000_s1 20l_uzovka_zadni_pravy_bla tnik.html
( pro mě bohužel dost z ruky .. )
aukro.cz/item950786000_s1 20l_uzovka_zadni_pravy_bla tnik.html
-> Pavel P..: jj
,konečně sem díky němu sehnal to pravý.

-> afro100: kdepak.... nejspi správný Sherlock Holmes

-> Pavel P..: wlad?
-> tunerlada: prodejce je regnutej i tady

-> darklord: to znám :D tenkrat sem to musel dat i do stopetky aby nebyli keci

-> Targa 04.03.10 21:51:23: berem clony
konecne bude mat mlada zrkadlo tam kde ho ocakava, bude menej kecov 

-> Syny: Jasný taky mi to došlo až podruhém čtení mohl to napsat líp
-> Syny: njn někteří lidi nejprve píší a pak přemýšlí....

-> Maxx: Stacilo napsat: "Neprodavam ja, pouze zprostredkovavam prodej. V pripade dotazu kontaktujte majitele na cisle ......." a kazdy by mel jasno hned :)
-> Syny: taky jsem tio tak pochopil došlo mi to až později má to opravdu debilně napsaný...

-> Maxx: Jj, ja to chapu, ale kdyz sem to cet poprve, tak sem to pochopil jako ze tam ma auto jen na chlubeni 

-> Syny: prodává to asi jeho známý a on to jen nabízí na aukru a má tam číslo na majitele...
-> Pavel P..: To sem nejak nepobral... Kazdopadne opet nedolakovany ramecky blinkru :/ Nechapu...
-> Mejot: Ponekud nestasne formulovany, bejt na aukru ten co to kontroluje, tak mu to smazu s tim, ze auto neprodava, ale pouze se s nim chlubi...
-> Mejot: Ponekud nestasne formulovany, bejt na aukru ten co to kontroluje, tak mu to smazu s tim, ze auto neprodava, ale pouze se s nim chlubi...
-> Pavel P..: A co je na tom divnýho?? Máš tam telefon na majitele/majitelku. Pouze má danou aukci ale auto není jeho.
-> Targa: když myslíš

-> Zeke-ten šestý: pro nekoho tam zajimave veci urcite sou a podle toho se toto tema i jmenuje...
-> Targa: promin, ale myslim ze tohle tema nebylo zalozeny proto, aby tu kazdy upozornoval na sve aukce.....nicmene tam nic zajimavyho nevidim (aspon pro me)
-> Pavel P.. 02.03.10 19:26:18: jsi přehlíd ty nuly co jsou za těma čtyřma pětkama 

-> Pavel P.. 02.03.10 19:16:49: ten člověk očividně neví,protože od určitý ceny se vyplatí napsat mejl do heigo.de a vyjde levnějc..