-> dragon_cb_cz:
"Schvalování" aut je jedna z nejnevděčnějších věcí, kterou si dovedu představit.
Mně se teda nestal vyloženě průser, s tim že bych něco vybral blbě. Když někdo kupoval sračku, tak jsem ho na to ale důrazně upozornil a on si jí pak stejně koupil. Na základě mého hodnocení z toho aspoň byla sleva. A další 2 auta co jsem vybíral a hodnotil je naopak kladně, tak ty se nevymykaly z rámce běžnejch závad (byly to vyloženě auta stav 1-).
Horší to naopak bylo když kámoš koupil auto (bez odbornýho dohledu a diagnostiky), dovez ho a já mu na tom nic moc závadnýho nenašel (diag na Forda nemám). Během 2 roků se z toho stala skoro až neuvěřitelná kasička.
E: a ty auta co mám, tak zase trochu reflektují to, že byly vždy z těch nejdražších na trhu... Toledo těch závad sice potom mělo dost, ale jednalo se buď o drobnosti a nebo o dost nezvyklý závady. Octa je Octa. Serou mě blbnoucí zámky (asi to budu řešit dokud je zdroj) a ta čínská stahovačka. Jinak to od servisu po nákupu nic nechtělo, akorát kvůli čipmánku mě čeká spojka. Na druhou stranu, když se dlouho nedělá diagnostika tak sporadickejch závad je jak nasráno tak je třeba klid před bouří.