Docela by mě zajímalo, jak došlo k tomu, že se jednotlivý obrázky z tohohle plakátu dávaly do čokolád zn. Figaro.. nebo byly nejdřív čokolády a až potom plakát ?
-> m8rinek: -> krup: Za jeden zadni blatnik chce asi 8000.. kdyz jsem mu psal jestli to mysli vazne a kdy mi vrati prachy za chladic ktery poslal jiny nez mel, tak ani neodpovedel. Jo telefony mi nezvedal...
-> krup: Tohle je největší pecka www.sbazar.cz/jardauhlir/
.../1326376-formule-fs01-s
tavba-cvut-praha-rv-2007 , když si vzpomenu jak to od kluků bral, co to bylo keců jak se to znovu postaví a pujde to do muzea :D:D:D. Dodnes za část věcí nezaplatil... Celek stál asi desetinu a větší hodnotu než železa tak nějak nemá...
-> J3STER: Celkem nepřekvapivě... sakra, že bych taky jednu sadu prodal? Mám jich trochu moc, zato peněz moc ne
14:56:45 06.01.2014
J3STER
-> dragon_cb_cz: Ty jsou dávno prodané.
14:44:34 06.01.2014
Matsoft
-> krup: hmm. neco origo dobovy, neco nekvalitni novovyroba - treba to predni celo, to je prej des a hruza.
14:44:07 06.01.2014
m8rinek
-> krup: To ale nebude za korunu, to je jeden z překupníků Jarda Uhlíř, prodává šrot, případně ho vydává za jiný díl než skutečně je... Např. originální sání dle homologace pro 120S a přitom jde o sání na něco uplně jiného, možná i zahraničního...
-> myschaak AZNP K.Hora 03.01.14 19:54:34: s klučinou majitelem je velmi špatná domluva .. po čtvrtém termínu a další výmluvě ala "spadla mě do konečníku střepina z plechovky a bolí mě z toho hlava" jsem to vzdal .. (jen fotky jsem z něj lákal snad měsíc a přišla sada pěti rozmazaných obrázků - jako by to fotil právě tím konečníkem..)
-> Hurdis 03.01.14 20:26:32: čoveče tadle bílá bude taky dobrá kurva - byl se mě na to podívat známej a "nechtěl bys to ani zdarma" ..
.. fešáckou obytnou 1203 / barkasa je velmi nesnadné zaobstarat ..