-> Domajz: Já jsem ale poslední kdo by bránil obchodu a někoho za to popoháněl. Světe div se fakt, že to prodává a za kolik mě nechává naprosto chladným. Já se tady bavím o úrovni prodejce. Dobře to vystihl
-> Syny: ... A přesně takoví prodejci nejvíc brečí že lidi nekupujou v bazarech a nemají důvěru a přitom si to dělají sami.

Jaká bude asi jeho úroveň obchodních praktik když jediná snaha kterou tomu evidentně věnoval je, že to dal na net a nasypal k tomu kopu keců které nejsou pravdivé, ale dejme mu šanci... si ani neověřil.

Takže když tam dojedu olítanou Oktávií a bude na tachu 2.000 km místo reálných 200.000 km tak mi určitě taky bude věřit a nikdo si toho nevšimne...

A navíc dělá tímhle ze sebe debila sám. Jak píše
-> Syny: kdo si takové auto reálně půjde koupit? Nebavím se o ceně, ta je v případě opravdu zachovalého exkluzivního kusu reálná... Takové auto si půjde koupit někdo, kdo o tom bude něco vědět a co si pomyslí takový člověk - přesně jako já když vidí ty fotky? D E B I L a o tom tady mluvím celou dobu. Co si budeš myslet o někom kdo ti nabízí něco o čm víš, že se to nezakládá na pravdě? A to je o čem jsem tady psal.