skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Zajímavé zboží nejen z aukra
prohledat
20511 příspěvků (zobrazeno 17051 až 17100) od 08.01.2010 do 06.08.2025, založil/a Pavel P..
-> 4dams: jak si prisel na to ze nema?
-> Jožynek : to hej ale kto sa na to da 

-> Pavel P..: Ta už tady jednou byla kdysi.
-> castrol: Tatra je už na nete nejaký piatok, to by bola pecka dať do pôvodného stavu v bojových farbách...

-> Čokin: takze základ dobrej jo? neco echt schnilýho?
-> maca: Kdo ví jak je to s tím Rapidem ,ale testaci to muže mít je to rok 1985.
-> Matsoft: To je zase ten Ostravák, leží mu na zahradě cca. 6 erek. Byl jsem se tam dívat jak na fotce toto vypadá dobře, má to nový lak ale je to na houby, muselo by se to stejně rozhodit celé a vzít to odznovu. To už je lepší sehnat něco za 30 ale kompletní a udělat to od píky.
-> tomsal55: ten rapid se mě nějak nezdá,hlavně ta testace.....
auto.aukro.cz/skoda-rapid
-130-export-i1893137899.ht
ml. Tady ještě 1 z aukra Garde z bazu to je docela zázrak že se to dochovalo ale kokám že to bylo vařený podle toho lemu vzadu je širokej z rapida
auto.aukro.cz/skoda-743-g arde-1983-bez-ekopoplatku- tk-do-8-2013-i1892938016.h tml
auto.aukro.cz/skoda-743-g arde-1983-bez-ekopoplatku- tk-do-8-2013-i1892938016.h tml
skoda toho domrveneho predku auto.bazos.cz/inzerat/...
/Skoda-110r.php
-> Thomas: jasný dyť jo 

-> bezmozekk: neříkám nic o tom že je prodejce podvodník nebo tak něco. Dávám to sem že mě to prostě dost pobavilo a že je to prostě zajímavý zboží,nic víc,nic míň za tím není
-> Thomas: tak ale aspoň to tam napíše a vyfotí
jsou lidi co by tohle ani neudělali hlavně že by schrábli prachy

nevim zda to pobavilo už někoho přede mnou,ale musím to sem dát. Super je hlavně věta v popisu 3 držáky ze 4 ulámaný
skoda-virt.cz/cz/.../1537 48-tuningova-tuzingova-pre dni-maska-na-105-136-m

skoda-virt.cz/cz/.../1537 48-tuningova-tuzingova-pre dni-maska-na-105-136-m
auto.bazos.cz/inzerat/...
/Prevarene-disky-na-s10511
0-R120-atd.php mně se líbí tyhle,ale co myslíte ta cena?
-> Tom.t - malej ale vychcanej překupníček: castrol 22.10.11 20:42:38 napsal:
celkom pekne kusky auto.bazos.sk/inzerat/... /Skoda-120.php
auto.bazos.sk/inzerat/... /Predam-Skodi-125.php
auto.bazos.sk/inzerat/... /Skoda-120.php
celkom pekne kusky auto.bazos.sk/inzerat/... /Skoda-120.php
auto.bazos.sk/inzerat/... /Predam-Skodi-125.php
auto.bazos.sk/inzerat/... /Skoda-120.php
a dalšia za pár šupov... auto.bazos.sk/inzerat/...
/Skoda-120.php
-> Jožynek : túto som videl na živo viackrát.....je to 130L/A,ale je to delo,proste zážitok to bol vidieť to auto v akcií,len tá cena bola neskutočná,dal by som mu tak 1500,viac nie...aj to je ešte hodne...
-> Pavel P..: podľa mňa vzadu, no ruku do ohňa za to nedám, ten pán tam mal toho asi viac, pred časom predával origo EXtovárensku 130L/A podľa jeho slov všetko v origo stave, no cena bola 20 000euro čo je za to auto nereálne...a toto malo nádž v predu...
-> Pavel P..: jo to vypada na civila, otázkou je jestli to taky neni jen dobova stavba nejakyho jinyho tymu ci soukromnika
-> Jožynek : slušná mrtvola.. ale základ tam je... spíš ty vedle co jsou zač, ty by byli zajímavější
mimochodem LR měla nádrž klasicky vzadu? to asi bude fízlovská civilní

mimochodem LR měla nádrž klasicky vzadu? to asi bude fízlovská civilní
Na Aukru osmdesátkový autorádio Panasonic,analog s reverzním kazeťákem aukro.cz/show_item.php?it
em=18859...
-> osminohej: dyt ja moc dobře vim:)
-> havlik: Áno. A ty dva z Tmaňe

-> myschaak AZNP K.Hora: nezabírá,možná ho právě rozeberu,kastli vyhodím a bude ještě místo na novou kastli.další škodovku neplánuju,respektive maximálně to bude rodinný auto
-> Mantrabeach: jasný,nech ho doma...pokud ti vyloženě nezabírá místo tak ho nechej,přece jen nejsou a nebudou)
-> myschaak AZNP K.Hora: já už ho snad nepustím,ale bude to trvat asi dýl než si představuju,ikdyž blýská se na lepší časy:)
-> Mantrabeach: jj,moje krevní skupina to není ale kdyby byla tak asi šáhnu po prvním co se objeví,v případě pozdější nabídky lepšího kusu se to pustit dál dá vždycky)
-> osminohej: Myslíš Jiřinu?
-> havlik: Asi netušíš o kom je řeč

-> osminohej:

-> Radek Retro eLeSo: Čistočistá pravda. Můj první Rapid byl taky od jednoho z těhlech dvou kámošů a prodal jsem ho kamošovi o kterém tady ještě nebylo psáno.
Měl jsem tři Rapidy, to kdyby se v tom někdo ztrácel a řeč je o třech lidech + já.
Měl jsem tři Rapidy, to kdyby se v tom někdo ztrácel a řeč je o třech lidech + já.
-> osminohej 22.10.11 10:23:09: tenhle příspěvek mě rozsekal

-> myschaak AZNP K.Hora: to je právě ono,není z čeho vybírat.a vidíš,o mýho nebyl zájem ani za 8t.kč.respektive pořád skoro mýho ale to se do konce roku změní
-> Petuli: myslim že není z čeho vybírat,sám to víš nejlíp....chtěl po něm jít Karlos ještě na srazu v Pesti...
-> Pavel P..: no popravdě,moc riců v zachovalým stavu asi nejezdí že?
stál by rozhodně za záchranu

-> osminohej:

-> maca: Ani ne
, ja kamosovi, kamos kamosovi a pak si to kamos s kamosem zase prohodili a ted je na prodej.To uz kamosove maj i myho druhyho Rapida. Toho jsem koupil od kamose a prodal druhymu kamosovi

-> osminohej: pěkně putovní.....