-> Lukaso358: mam v podobnem stavu cerveneho apollo rapida a lak zacal na spostech mist prosvitat - na hrany jsem daval pozor a podarilo se mi to prolestit na plochach :/
No nevim,ale me ta cena u GLS prijde docela adekvatni,kolik techto typu v tomto stavu jezdi?Nevim kolik nacpal VeTeV do svoji ale bude to raketa a to nebudu pocitat praci a uz nikdy to nebude origo stav jako je tahle vonavka.....premyslet o lestence ktera casem bude veteran tak ji vezmu dokud je.
-> osminohej: cena kup ted byla 1900,- docela jsem se rozmejšlel,ale na kile mě čeká stk, přepis přes ZTP a povinný,tak jsem se na to vybod...stejně to vyslepne
-> Pavel P..: to je patlanina co stojí tam u tebe takže to vůbec nelze považovat za originál, právě, černý se dělali ale chrom s M světlama ne, jinak i 105GL mívalo prepregy, tak jako obráceně prepregy s kapkama....
-> David.: přesně ale 105GL měli plechovej nárazník a M světla, proč by nemohli bejt takový i 120LS/GLS? třeba nějaké serie když zrovna nebylo dost prepregů.
-> Vojta P.: čelo je samozřejmě v pořádku v tím výtupkem nad světlama, dělám do toho taky takže to mi říkat nemusíš, ale ten chrom nárazník mi k tomu nějak nesedí...zbytek máš vypsaný ve zprávě jak si chtěl abychom to tady zbytečně nerozebírali....