-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : tak na co čekáš?jako já říkám že zanedlouho tam nebude pokud nebude chtít raketu za to.Přecijen vzácnost to není ale je nádherná a ten kufr je noblesní
-> Radek Retro eLeSo 05.04.11 12:44:31: To v tom kufru bude kvuli rezervy,taky to tak na jedné škodovce po prvním majiteli mám. Pry mu ji pořád kradli,tak navrtal díru a přišrouboval ji
-> Pavel P.. 05.04.11 12:33:27: za to tahle je nějak podezřelá,divně zatřenej žlábek u zadní haubny,místo víčka nádrže hadr,v kufru přišroubovaná nějaká destička či co
Zazaa 31.03.11 10:06:47 napsal: tak hlavne ten zakaz provozovani pravostranejch aut je relativne nova zalezitost …
proste nekoho napadlo ze by to mohlo bejt zakazane tak to schvalili a sme holt zase ve svete necim vyjimecny :(
nedavno jsem asi v rozmezí jednoho týdne potkal corsu a pak focuse na nových pražských značkách a volant na pravý straně a oba shodně měly vzadu ještě nálepku GB tak to nějak přihlásit jde.
Tam šlo hlavně o to,že automobilka vyrobila praváka,ale to auto mělo nějakou vadu na kvalitě,tak to do anglie ani nešlo,ale co s tim,přece to nevyhoděj,kor když spěj před mototechnou lidi ve spacákách...takže takovýhle vyjímky si vyřizovala fabrika už od novoty..a šlo to normálně do prodeje.
Nwkt 29.03.11 14:10:55 napsal: → dna69 – „zde je místo pro Vaši reklamu“ :) : auto.bazos.cz/inzera
t/.../Skoda-110R-Co upe.phpTohle auto, už je na prodej hodně dlouho, jinak člověk co to prodává tech 110r měl několik, jink mě to nabízel za úplně jinou cenu, a hlavně i docela dostupnou, ale nakonec z toho sešlo, jinak co za to chce teď je nereálná cenovka stav neodpovídá ceně.
-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) 29.03.11 14:11:57: Jsem se ho ptal a odepsal: Jinak je to tam opravdu zapsáno - na základě povolení ministerstva z r. 84, aby mohla být Škodovka vyrobena - originál povolení mám.
A fotku TP, ale to je tak rozmazaný, že to jde sotva přečíst