-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : přišlo mi to zajímavý tak sem to sem dal,nemam tucha že je to u nás k sehnání(tohle je inzerát z kanady)
-> havlik: Podle popisu je česky (z 90%) i ta na eBay.
-> MATTESS: Mám dojem že před rokem asi 250,- bez pošty, ale to už fakt nevím, nekupoval jsem ji. To by odpovídalo tomu co píšeš ty. Každopádněto ale pořád vyjde levněji než těch pomalu 500,- a další skoro 400 poštovný z Německa nebo odkud.
-> Hurdis: Já jen tak když jsi to sem hodil:) vím že není tvoje. třeba máte se zvětšováním skel větší zkušenosti než já :)
Myslíš že dneska jde něco takového nechat udělat? Za rozumné peníze? Tabuli skla si představím, ale že by to pak nahřívali a ohýbali, pak brousili na konečný tvar... seš sklenář?
Já bych vybral vhodný Segerův vzorec, sehnal potřebné suroviny s obsahem CaO, Na2O, PbO, K2O, Al2O3, SiO2, B2O3 ( bauxit, vápenec, kaolin, borax, nějaký ten živec a křemičitý písek), pořádně to pomlel, zašaloval rám plechem a strčil boudu na pár hodin na 1150° do pece.
Ty správné dobové odkládací kapsy, nepoužité. Měl jsem je v prvním autě, táta je kupoval ještě za bony. Bral bych hned, ale hodí se do eMka, v užovce se do dveří nevrtá, pane.