-> Syny: nooo, nemůžou :) Jsem někdy v pondělí asi viděl v Plzni u Jižního v těch úzkých jednosměrkách prima akci

Uprostřed jednosměrky stála pošta a maník vykládal velký balíky letáků někam do vchodu, stál jsem asi druhé auto za ním. Ta chvilka čekání mě celkem nevytrhne, tak jsem to moc neřešil. Jenže za mnou už se naštosovaly auta a ucpaly křižovatku a kolmou ulici za mnou. Ke smůle pošťáka stáli v tý jednosměrce o kousek dál měšťáci a něco tam řešili. Polocajtka viděla jak je to tam ucpaný, tak ho tam šla zprcat ať odjede. Tak se s ní chvíli dohadoval, zabouch dveře, polocajtka začala odcházet. On zase otevřel dveře a začal nosit další balíky. Ona si toho všimla a vystartovala po něm, ať si připraví občanku a tak. On zase zabouch a naskočil do auta, nevim jestli ji chtěl zdrhnout... Tak ho z toho auta skoro vytáhla

No tak ji dal papíry a popojel na další křižovatky, kde zastavil uplně debilně přes roh, kam jsem chtěl odbočit já. Navíc přes ulici měli napůl na chodníku auto měšťáci, takže stejně nešlo projet (teda já myslim že šlo, ale ten pán v autě předemnou byl jiného názoru), takže když měštáci asi po dvou minutách čekání konečně cukli autem jinam, tak se to konečně dalo do pohybu...