-> David29: "Aby MĚ nevadil" - příznačný..

Nemá to sice smysl, ale asi tahle - zkus si přečíst POŘÁDNĚ, co jsem k tý konkrétní fotce napsal.. neb konkrétně ucpat tuhle ulici manévrováním (a zbytečným navíc) při odparkování, znamená ve špičce během cca minuty omezit provoz na Klatovskej třídě, do který se díky dovednému (ale uznávám, že nezbytnému) zvyku vjíždět do křižovatky, aniž bych se za ní dalo pokračovat v jízdě, zádrhel bleskově přenese.. Třeba auta po velkoměstským zvyku strčený 2-3 m k hranici křižovatky se v tý lokalitě zcela běžně kvůli tomu odtahujou..
-> Jirik_Tuňák1983: Trochu nečekaný od tebe.. No, já jsem zas alergickej na kecy o čecháčkovství..

I proto, že jedním z jeho projevů je snaha ignorovat a obcházet pravidla, který se zrovna nehoděj do krámu a žalostně plakat nad těma, jejichž porušování dotyčnýmu nejde v daný chvíli pod nos..
Jinak fotku jsem dělal až při třetím průchodu kolem toho místa, čili třetí den, neb jsem měl foťák zrovna v kapse a hlavně proto, že tam takhle obráceně stojí takhle nanejvejš jedno auto v celý ulici.. No a taky proto, že se tam nedávno dva takový pitomci potkali a já kvůli nim čekal skoro čtvrt hodiny v parku na kolegu a mokl jak idiot.