skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Jak parkuje blbec...
prohledat
6454 příspěvků (zobrazeno 2201 až 2250) od 17.12.2009 do 25.05.2025, založil/a 1560 - zrušená registrace
-> myschaak AZNP K.Hora: Tam já parkuju v práci dost často.
Protože někteří rádi parkují tak jako na poloprázdném parkovišti někde u supermarketu. Hlavně že oni mají zaparkováno, ale že ostatní nemají kde, to je nezajímá... Zároveň fotká vhodná do tématu. Vedle pravýho zrdcádtka jsem měl asi centimetr, tak jsem je raději obě sklopil aby mi je neurvali, až budou vyjíždět. :)

-> Matthes, záškodník z TechWebu: to by dopadlo
a pamatam, prve cuvanie, postavila kuzele a mala v ruke metrovu palicu...cuvam, ona stala vonku mimo auta a zrazu som tukol predkom u vodica do kuzela a ona zakricala ZASTAV, VYSTUP a vysiel som von a zobrala tu palicu a ze...svetlo v pici, blatnik v pici, naraznik v pici...tak sa uvedom, ze takto sa to asi nerobi

a pamatam, prve cuvanie, postavila kuzele a mala v ruke metrovu palicu...cuvam, ona stala vonku mimo auta a zrazu som tukol predkom u vodica do kuzela a ona zakricala ZASTAV, VYSTUP a vysiel som von a zobrala tu palicu a ze...svetlo v pici, blatnik v pici, naraznik v pici...tak sa uvedom, ze takto sa to asi nerobi

-> haso: Si mel couvat na plnej plyn aspon :-D
-> Bukaj: a mna moja instruktorka za neustale porusovanie rychlosti (so slovami, nebudeme ostatnych brzdit) davala za trest cuvat...jeden krat som 90minut len cuval (za to ze som isiel 110 po dialnici v meste), potom to bolo take ze 20minut jazda, zas som sa pretekal na semaforoch a 70minut cuvanie...
potom to uz boli take veci, co sa jazdi slalom dopredu, tak mne ho davala cuvat a pod
bola super, skutocne...vzdy si na nu spomenem :) pisal sa rok 2007
potom to uz boli take veci, co sa jazdi slalom dopredu, tak mne ho davala cuvat a pod
bola super, skutocne...vzdy si na nu spomenem :) pisal sa rok 2007
Pamatuju když jsem dělal Bčko,tak mi instruktorka řekla vždycky zaparkuj tam,kam se cejtíš....nikdo mě nikdy netrápil ale třeba v autoškole co byla přímo ve škole je nutili cpát se do míst kam se ani auto nevešlo,chudáci

-> Karlos (WIO46) 09.04.14 17:26:38: na rajský zahradě je to celkem normálka. Tam chodím na poštu tak to moc dobře znám 

-> Bukaj: Ono to povinné je, ale nějak se to moc nedodržuje, spíš se autoškoly snaží, aby se jezdilo co nejmíň a ušetřili...
-> Matthes, záškodník z TechWebu: No, v autoškole při zkoušce jsem taky couval na parkingu na sídlišti, ale nějak si nepamatuju, že bychom to nějak moc cvičili v samotné autoškole...
-> Bukaj: Ja v autoskole jednou parkoval :-) U Alberta na Zbraslavi :-)
Mně dnes stačilo 5 minut stání na parkovišti u Lidlu, než si kolega koupí sváču...
Myslím, že v autoškole by měl být povinný kurs parkování, jak podélného, tak příčného...

Myslím, že v autoškole by měl být povinný kurs parkování, jak podélného, tak příčného...
-> Karlos (WIO46): Tak s velkym autem se špatně parkuje... :D žeo... :D
V pondelok pred obchodákom, pre velké auta by mali robit velké parkovacie miesta..
-> Matthes, záškodník z TechWebu: Zrovna minulej víkend jsem ho umýval.
-> Karlos (WIO46) 17:25:02: Taky bys to auto moh nekdy umejt :)
A tady naprostej masakr - Albert na Rajský zahradě. Tohle už je snad "pohození" spíš než zaparkování.
-> Syny: Tak tak
-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : Bych spis rekl, ze parkuje pred praci a nejaci vasi krajani zavitaly do Plzne :) Vzhledem k tomu, ze to je ulice v Plzni 

-> King:
A když pozoruju, jak parkuje saniťák odnaproti a jeho ženy, tak možná existuje i nějaká sleva pro personál (incl. family)..

-> Nwkt: Tys byl u nás v kraji a nestavíš se? 

-> Jozka:
Tenhle zakrok je pomerne frekventovanej, co tak pozoruju pri parkovani v arealech nemocnic a blizkym okoli :-)

-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : 

-> castrol: Za tohle by si to zasloužil.
-> john simple 04.04.14 08:23:43: len ma strach ze mu to odru no
-> Arnold: / -> Don_pepe:
Ale spíš to dělá dojem, že už jel jenom na převaz po lobotomii..

-> Don_pepe: nebo na CT mozku 

-> john simple: třeba jel na oční

-> Nwkt 29.03.14 18:32:27: Tak to je potom kokot to tam dát na chodník a ještě trčet do silnice...
-> Nwkt: Chyba v matrixu.. navigace jim zřejmě tvrdí, že je to výpadovka někam..
-> Nwkt:

-> castrol: Nevim, ale obden se tam zašprcne kamion. Jako češi, slováci, maďaři tam orvou stromek, ale projedou. Skopčák zablokuje křižovatku a 45 minut čumí 

-> Nwkt: aha, tak naco tam potom lezu 

-> castrol: To není zkratka nikam, odbočíš mezi baráky a 400m cestou vyjedš o 50m dál
jako je tam benzínka, ale tam se s kamionem ani autobusem nevytočíš, protože je slepá a vjezd jenom z jedný strany

-> Nwkt 29.03.14 18:32:27: asi si to tade len skracuju
-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : Tam bydlí asi s tou záchrankou. Co já vim co tam jezdí. Jezdí tam i kamiony, ale důvod netuším, není tam nic kam by jezdily
-> Nwkt: To je záchranka nebo nějakej soukromník? Kdyby si s tím busem couvnul a srovnal se, tak by se možná protáhnul. Ale co to je za úzkou uličku, že tam jezděj autobusy?
-> Nwkt: Jsem tam zaparkoval a koukám, ze tohle je jiná. Tak jsem si sehnal číslo a ten mě navedl zezadu
-> David29: No to je za rohem 

-> Nwkt: Nakonec jinam
Ono je tam těch fakult víc... Nějaká výtvarná či co - bylo to vlastně za touhle kde jsem byl já
No mě to pak došlo, ze to určitě bude ta univerzita, o který jste se Synym a Lukym vzdycky psali

No mě to pak došlo, ze to určitě bude ta univerzita, o který jste se Synym a Lukym vzdycky psali

-> David29: Ti říkam klasika
kdybys zalistoval do historie, tak tu najdeš vícero fotek z toho místa. Kam přesně si jel?

-> David29: Tam je to klasika. Zkušení truckeři to berou po chodníku
nebo se to dá objet

-> David29: Nedelej zagorku a dej video :)
-> Nwkt: No vjel jsem tam - doprava mě nepustili nějaký koštata, doleva stálo auto (ta Octavie) a rovně to nešlo protoze idiotek to tam postavil tak, ze by tam projela mozná tríkolka.
No, a za mnou auto
No, a za mnou auto

-> David29: Dneska byl Veletrh pracovních příležitostí, takže tipuju že parkoviště bylo využitý na 250% místo klasických 150%
Člověk si riká, ze uz zazil ledacos... ale to co jsem dnes zazil u nějaký fakulty v Plzni, tušim elektrotechnická, to nemá obdoby.
Video se nedá prezentovat, poněvdz vysokoškolské osazanstvo by mě ukamenovali
Ale stál tam nějakej týpek s modrou Octavií ll RS, a měl kameru - tak treba bude video "cholerický ridič dodávky se rozčiluje"
Video se nedá prezentovat, poněvdz vysokoškolské osazanstvo by mě ukamenovali

Ale stál tam nějakej týpek s modrou Octavií ll RS, a měl kameru - tak treba bude video "cholerický ridič dodávky se rozčiluje"