-> Luky.: No v zákonech a normách se moc nevyznám, ale občas dostanem v práci "po palicích" že jsme překročili toto a tamto a že by nás za to mohli tohle nebo tamto... prostě podle mě je to určitě průser - určitě nakládání s cizí věcí bez vědomí majitele, s tím otevřením auta si myslím, že to bude brané jako vloupání nebo něco takového. Mě tady u nás chtěli benga odtáhnout auto - máme tady soukromé parkoviště které velice rádi využívají spoluobčané z městských bytů - no a jak jsem dojel po 24-hodinové službě a nebylo kde zaparkovat - všechno cizí auta tak jsem to nechal na příjezdovce - ta nám patří taky. No přijeli benga, odtahovka a už chystali čoromoro tak jsem vyšel ven a začal si to fotit. No trochu znervózněli, začali se trošku opatrněji vyptávat cože to dělám a proč a tak jsem jim to vysvětlil. Že nechápu proč by měšťáci měli odtahovat auto stojící na soukromém pozemku. No volali vysílačkou jak vztaklí. Zjistili, že to jaksi není městský ale soukromý pozemek - a s odtahovkou odjeli. Horší bylo, pak hlídat auto a říkat každému debilovi co tam běžně parkuje (samozřejmě se tvářili že jsou tam poprvé) že jestli chtějí vyjet tak musí hezky nahlas říct, prosímvás mohl byste mi uhnout potřeboval bych vyjet... jojo někdy musíme být kurvy...
![8](//img.skoda-virt.cz/x-smajlici/8.gif)
ale jsou nepoučitelní... jezdí tu pořád. Dokonce jeden vyhrožoval že je fízl a že si s náma tady udělá pořádek! Byl to jen debil co si na fízla hrál... takové mám najradši...