skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Modely aut
prohledat
306 příspěvků (zobrazeno 64 až 113) od 16.12.2009 do 23.11.2015, založil/a Matt-110Rten druhej
-> castrol: nie
-> Bc. Shatter: chrobak
-> Matulo:
páči sa mi záujem o ne, ale nepredám..sú to už historické kúsky

-> Bc. Shatter: Nepredas to porsche 911 a to ferrari gtb s tymi hmlovkami??? 

-> petr s 06.12.10 16:16:26: JJ bohužel...
-> Luky. 06.12.10 16:17:01: Porsche 956 vyšlo spolu s tím Stratosem kdysi dávno ve stánku, myslím tehdy za 99,- a na to, že to je čína, tak kam se hrabe pozdější CSSR kolekce... Kdysi jsem to tady propagoval, ať pro to do stánků běžíte, ale je tomu možná 2 - 3 roky?
-> Luky. 06.12.10 16:17:01: Porsche 956 vyšlo spolu s tím Stratosem kdysi dávno ve stánku, myslím tehdy za 99,- a na to, že to je čína, tak kam se hrabe pozdější CSSR kolekce... Kdysi jsem to tady propagoval, ať pro to do stánků běžíte, ale je tomu možná 2 - 3 roky?
-> Tuner#2: Pěkný fotky. A ta placka parádní. Kdo je výrobce, jaké měřítko?
-> Tuner#2: škoda 100 a klony chybí do zbírky
A to asi stačí, fotek mám sice víc, ale je mě blbé to dávat do galerie.
Taky jsem uklízel a nafotil všechny trochu lepší 1:43 (Bburago a Polstil z dětství zůstali mimo objekt focení).
-> Arnold 02.12.10 21:29:28: teraz som si všimol že tam vzadu sú ďalšie autá 

Ford Focus 
EDIT:toho bordelu si nevsimejte

EDIT:toho bordelu si nevsimejte

-> castrol: sa im na to vyserem... UP to isti! 

-> Matulo: viac prace pre teba

-> castrol: Moze byt... Uvidime co prinesie novy projekt A9... 

-> Matulo: a este celkom ta bordova alebo aka farba to je
-> castrol: 4 roky tam trpim... Hej... Biela sa mi paci + ked ma 17ky kola a cielo... (stresne okno) 

-> Matulo: tam pracujes?osobne v tej bielej a cisto zelenej je to pekne 

-> castrol:
Kolko driny sa za tym skryva vedia len ti co to zazivaju kazdy den... Ale model ma potesil! Sice som chcel biely ale ta firma ich vyraba len cierny a taky ten hnusny zeleno-zlty... 

-> Matulo: smajlik to vystihuje
-> stepan: Tak od matchboxu jsem si koupil VW 181 (dnes teda i od HW) ale jinak klasiky typu Porsche 911, Jaguar XK 120, VW Transporter (II. gen) a podobné. Ty moderní auta mě neoslovují.
-> Karlos (WIO46): Já kupuju taky jen co se mi líběj a jen když zrovna mám peníze, z tý série matchbox mám londýnskej autobus a ten se do tý krabičky nevejde
, jinak matchboxy nekupuju, protože se mi nelíběj ty samolepky na nich.

-> stepan: Tak já kupuju Hot Wheels nebo Matchbox a to jen ty co se mi líbí. Jen škoda, že skoro nikde nemají tu sběratelskou edici s klasickou krabičkou. Z té mám jen Mini ve verzi van a London Taxi.
-> Matulo: Tak ty mě moc neberou, ale mám FIAT 131 Rally a taky nechávám v krabce, ale když je nějaké pěkné a mám peníze, tak si jej taky vezmu.
-> Matulo: Tak ty mě moc neberou, ale mám FIAT 131 Rally a taky nechávám v krabce, ale když je nějaké pěkné a mám peníze, tak si jej taky vezmu.

-> stepan: Krasa! Ameriky mozem! 

Tady je fotka:
No koukám že toho na ní není zrovna moc vidět :D
No koukám že toho na ní není zrovna moc vidět :D
-> Karlos (WIO46): Ja si kupujem Bburago 1/43 este stale... Tiez mam problem s ulozenim ale uz som si dal vyrobit dalsie 4 sklenene policky do vitriny... 

-> Karlos (WIO46): Ne že bych je neměl kam dát, ale ostatní 2 podmínky splňuju, dřív sem je i vybaloval. Kupuju občas Hot wheels, jenom starý ameriky.
Tak mě napadá, je tu ještě někdo kdo si kupuje angličáky, nemá je kam dát a nevybaluje je z blistru?

-> Matulo:
Jaj, to je nádhera, už jsem to taky okukoval.. nevíte kdy to skončí?
Jaj, to je nádhera, už jsem to taky okukoval.. nevíte kdy to skončí?
afro100 10.11.10 20:34:24 napsal:
→ stepan: cca 500,– ale neviem ci to este bude, bola to
nejaka akcia na Benzine Hej... Kupil som ju na zraze 3. kolo MSP... Pocas AOS sme sa stavili na Benzine... Nepamatam si kolko stala, bral som viac veci a platil som kartou...
→ stepan: cca 500,– ale neviem ci to este bude, bola to
nejaka akcia na Benzine Hej... Kupil som ju na zraze 3. kolo MSP... Pocas AOS sme sa stavili na Benzine... Nepamatam si kolko stala, bral som viac veci a platil som kartou...
tak já taky přidám jeden model ... škoda octavia combi tour...černé fólie,hudba a kola
-> Hurdis: jn, tak ja som nevedel, s kamosom sme to okukovali tak mesiac-dva dozadu ...
-> afro100: 499, pořád jsou všude
-> stepan: cca 500,- ale neviem ci to este bude, bola to nejaka akcia na Benzine
-> Matulo: Kolik to stojí?
-> Matulo: kradnuty zadn nataznik 

Tak v té podivné sérii modelů vyšel starý superb od abrexu ale v červené barvě
www.amercom.cz/legendarni .htm
www.amercom.cz/legendarni .htm