skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Modely aut
prohledat
306 příspěvků (zobrazeno 14 až 63) od 16.12.2009 do 23.11.2015, založil/a Matt-110Rten druhej
-> WMA - navigátor :): šak to ti věřim, já mam kadenovku feldu a feldu combi, už jen ten kit car chybý :-)
-> Michal H.: vsak ta je moje nejnovejsi a momentalne nejoblibenejsi :)
-> WMA - navigátor :): Ha, kadenovka kit car, tuhle sem tak dlouho sháněl a nakonec nesehnal

a tady jsou všechny 3 společně pro porovnání velikosti je tam ta 3310
Později už na modely nebyl čas ani nalada...

8.třída
A tohle je zase asi nejpěknější model co jsem mohl stvořit. (teda aspoň pro mě)
A tohle je zase asi nejpěknější model co jsem mohl stvořit. (teda aspoň pro mě)

7.třída
měla to být tramvaj ale patří to mezi moje nejhorší pokusy...
měla to být tramvaj ale patří to mezi moje nejhorší pokusy...

Tož přídám sem svoji tvorbu z dob kdy mě to ještě relativně bavilo;-) tedy ze Zš...
6.třída
6.třída
-> afro100: jojo mmt zkusim ji najít a vyfotit
-> afro100: Tu chcem!!! 

-> Rotak: kovovu ? je to cisty kov, aj je to dost tazke ...
-> afro100: takovou mam taky ale modrou
-> Pavel P..: ach ti sběratelé 

-> Vojťas: tebe asi poleju kýblem vody
... tohle je stará česká hračka, nejspíš z poválečnýho období a nějaký zásahy by akorát zničily patinu

-> Pavel P..: dej to Apploj at ti to necim poleje 

-> Vojťas: tomu nerozumíš

-> Pavel P..: no nevim, nevypada to nic moc

luxusní kousek.. zatim jsem druhou stejnou nikde neviděl.
-> Pavel P..: Tak potom tatra jak je schovaná vzadu
-> OJOUCH: hledej... neni to moc složitý najít tam velmi neobvyklý model 

-> Pavel P..: A kterej to je nenapinej!!

-> petr s: jasně.. číza
ale to neni ten exkluzivní kousek :o))

-> Pavel P..: skutr?
tak jsem doslova oprášil moji skromnou sbírečku... je tam jeden velmi vzácný kousek, měl jsem hroznou radost když jsem ho získal.

-> Bc. Shatter: ano ano bola :-)
-> Lubes 10.12.10 20:32:17:
tú 1203ku poznám..Nebola na stránkach Autotuningu alebo tak podobne?

-> Hurdis: no jo, ja som sa pomýlil, ak je to Bburago tak jasná XK120
Ja vlastne XK120 mám, model ešte spred asi 10 rokov, ale je "trošku" poničený od bratranca. Čo je najhoršie, chýba kapota, a kolesá tiež niesú ok..Myslel som, že z toho spravím čiernu XK140 ála Cruel Intentions 
EDIT - len dodám, že osobne si myslím, že Bburago robí najkvalitnejšie modely. Mám aj Maisto a nedá sa to porovnať. Ináč, máš sáme skvosty v zbierke, klobúk dole.

EDIT - len dodám, že osobne si myslím, že Bburago robí najkvalitnejšie modely. Mám aj Maisto a nedá sa to porovnať. Ináč, máš sáme skvosty v zbierke, klobúk dole.
-> Hurdis: pěkný

-> Bc. Shatter: Ten Jag je XK 120, ale dobrý postřeh, z takhle blbé fotky bych to nepoznal ani já sám.
Tohle není úplně vše, co jsem si v letech 2008-2009 po bezesných nocích jako odreagování od nekonečného papírování po předchozím dnu šílené státní zakázky postupně a úmyslně pomaličku skládal. Ty ošklivé modely koupené jen kvůli účelu složení jsou zase zpět v krabicích.

Tohle není úplně vše, co jsem si v letech 2008-2009 po bezesných nocích jako odreagování od nekonečného papírování po předchozím dnu šílené státní zakázky postupně a úmyslně pomaličku skládal. Ty ošklivé modely koupené jen kvůli účelu složení jsou zase zpět v krabicích.
Moje vlastnoručne upravené modely...niesú všetky na fotke
-> Hurdis:
paráda
ten Jaguar XK140 a všetky 3 Lamba by som bral

-> M@rtin: -> MATTESS:
Koukám, že ani představa vánočního úklidu ženáčů, nebo fotrů od rodin se vůbec neliší od malých kluků. Snad je jen rozdíl v konzumovaném pitivu při práci.
Taky jsem dneska vyvětral stavebnice sloužící jako dekorace baru, to bylo prachu.
Na škodovky nesahám, flotilka 83 ks ve vytríně prach nezná.

Koukám, že ani představa vánočního úklidu ženáčů, nebo fotrů od rodin se vůbec neliší od malých kluků. Snad je jen rozdíl v konzumovaném pitivu při práci.

Taky jsem dneska vyvětral stavebnice sloužící jako dekorace baru, to bylo prachu.
Na škodovky nesahám, flotilka 83 ks ve vytríně prach nezná.
-> Bc. Shatter: nic novýho, někde tu už jsou
Spíš mi kluci připomněli ten úklid

Hmm, přesně to mě čeká taky... nesnáším úklid. 

-> MATTESS: čakáme 

-> M@rtin: -> Tuner#2: ty jo, bych asi taky měl oprášit modýlky

-> afro100: 

-> Bc. Shatter: 4CV