skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Modely aut
prohledat
306 příspěvků (zobrazeno 127 až 176) od 16.12.2009 do 23.11.2015, založil/a Matt-110Rten druhej
...mrknul jsem na ta "legendární auta" v Tescu a přešla mně chuť. Jsou to hračky, nic pro sběratele. Raději zůstanu u kultovek...
-> petr s: Zkusím zítra mrknout....
-> Don_pepe: V trafice jsem se díval
-> petr s: Jak se to jmenuje? Nebo nemáš nějaký webovky?
-> Don_pepe: stojí to do 150 korun a je tam jaguar ss100 a capri
Před chvílí sem zastihl v TV konec reklamy na nějakou kolekci "legendárních aut", zrovna říkali že v druhým čísle bude Ford Capri, nevíte o tom někdo něco? Na netu se mi nedaří nic najít a než sem stihl doběhnout k televizi byl konec.
Pro pořádné fandy do modelů aut byla tato výstava:
- skoda-virt.cz/cz/.../322- klukovsky-sen-stoleti-auto skoly

- skoda-virt.cz/cz/.../322- klukovsky-sen-stoleti-auto skoly

Já osobně už Bburaga několik let nesbírám,ale pár jich mám z dřívějších dob,kdy tyhle modely dost"frčely"a tenhle Mercedes mi chyběl.Zkusím ten motor nějako vyrobit a Bburagu navždy sbohem

-> Ladasss:
Já koupil od Abrexu starou Škodu Octávii a neměla jedno zadní levésvětlo..
-> tunerlada:
Normálně jsem si koupil sadu štětců a všechno ručně... když je to hodně malý taksi to píchnu do polystyrénu a barvim to v něm..když to není velká rovná plocha tak to není vidět, ale když natřeš karoserii tak to je pak jasný..
Já koupil od Abrexu starou Škodu Octávii a neměla jedno zadní levésvětlo..
-> tunerlada:
Normálně jsem si koupil sadu štětců a všechno ručně... když je to hodně malý taksi to píchnu do polystyrénu a barvim to v něm..když to není velká rovná plocha tak to není vidět, ale když natřeš karoserii tak to je pak jasný..
-> Ladasss: Já mám od Abrexu 120tku a byla odřená 

-> Ladasss: Za 250 ? To je moc drahé za 159 jsou tyhle
edicolafabbri.corriere.it /Opere/UsciteOpera.aspx?op era=1521...
edicolafabbri.corriere.it /Opere/UsciteOpera.aspx?op era=1521...
-> Ladasss: tak ja som s modelmy nikdy žiadem problem nemal 

-> Ladasss: tenhle problém vyloženě ne, ale od Buraga bych si nic tak velkýho nekupoval 

Hoši,já jsem dneska tak nasr....Koupil jsem si z nostalgie za 250kč Mercedes 300SL od Bburaga a než jsem ho strčil do vitríny,tak že ho zkouknu,jestli je vše O.K.,no A zjistim,že tam chybí ten kus černýho plastu co imituje motor.Já vím,není to vidét a za tu cenu,ale naštve to.Mám rád komplet modely
. Reklamovet to asi nepůjdu,nevim,jak bych prodavačce vysvětloval,že tam není motor
.Tak se chci zeptat,stalo se vám někdy,že byl váš model po koupi nekompletní nebo různě poškozený
.

-> James1991: a čím to barvíš?máš na to tu malou stříkací pistolku nebo štětcama?já oprášil svůj starý modelářský kufr ale těma štětcame je to pěkně na houno,dělá to mapy a nejde mi to nanášet rovnoměrně aby to krylo (např na sedadla)
-> MOLSO: aspon vidis, kde sa sudruzi inspirovali 

-> MOLSO:
Je to podobný no:D Ale ono to tak ve skutečnosti fakt je:D
Obrázek na prd, ale je to z něj vidět.
Je to podobný no:D Ale ono to tak ve skutečnosti fakt je:D
Obrázek na prd, ale je to z něj vidět.
-> James1991: dyt to ma filtrbox ze žigula

-> tunerlada:
Tak to určitě dej:-) Zajímá mě to.
Já přikládám fotku zatím postaveného motoru z toho Chevellu SS. Kvalita nic moc...
Na vzduchová filtr ještě přijdou nálepky a ještě chybí nějaké drobnosti a domalůvky.
Tak to určitě dej:-) Zajímá mě to.
Já přikládám fotku zatím postaveného motoru z toho Chevellu SS. Kvalita nic moc...
Na vzduchová filtr ještě přijdou nálepky a ještě chybí nějaké drobnosti a domalůvky.
-> James1991: není je tam jen interiér s pěknou palubkou a pedály,výplně dveří ale chybí tam stropnice takze pohledám na netu jak asi vypadala.jinakpodvozek je tam nalisovanej ale vypadá zdařile,časem taky hodimfotky z postupu stavby asi se na něj neska vrhnu semnějakej nachcípanej a volno nedostanu

-> tunerlada:
To si mi ho vyfouk no, ale tak zkousnu to:D Te´d sem se pustil do Chevy Chevelle SS:-)
To jakože naschvál tam není motor?
To si mi ho vyfouk no, ale tak zkousnu to:D Te´d sem se pustil do Chevy Chevelle SS:-)
To jakože naschvál tam není motor?
-> James1991: ten generál vypadá moc krásně
včera mi došel ten černý Bel air kterého sem ti (asi) vyfouk
je pěkně propracovanej jen je škoda že není motor

-> James1991: hezky ;)
aukro.cz/item1233292150_b
mw_m3_gr_a_fujimi_1_24.htm
l
Jako slintám po tomhle, ale už na to fakt nemám peníze
Jako slintám po tomhle, ale už na to fakt nemám peníze

-> tunerlada:
Jojo, ty už sem taky okukoval:D Ale za ty ceny je to opravdu přehnané.
Jojo, ty už sem taky okukoval:D Ale za ty ceny je to opravdu přehnané.
dneska si na hodine pan profesor zmyslel ze si objedna najnovsi model bugati royale v hraskovej za 400 eur a mne len padla sanka
zevraj normalne funguje aj rucna

-> James1991: tak jáměl za to že to budou obtisky takže to by mě netrápilo ,momontálně mě tam hodně zaujaly ty japonský modely hlavně ta integra a crx ale zas ty peníze 

-> tunerlada:
Jojo, na tu Impalu a Camino sem taky koukal. Na tom Caminu mě odradily ty plameny...
Jojo, na tu Impalu a Camino sem taky koukal. Na tom Caminu mě odradily ty plameny...
-> James1991: já měl zálusk hlavně na to elCamino ale na to sem pak ve výsledku zapoměl pač sem byl v práci
včera mi zas utekla impala pač sem nestačil přihodit víc

-> Syny: samozřejmě, mam to taky za sklíčkem a stejně to má i skutečný auto
-> James1991: No alespon jsem to tak videl jednou v modelarstvi a vypadalo to mnohem lip :)
-> Syny:
Vážně? Tak to dík za radu, du to hned napraviti:-)
Vážně? Tak to dík za radu, du to hned napraviti:-)
-> James1991 16.09.10 20:12:50: Mas utoho blbe nalepeny ty svetla... Ta samolepka se ma nalepit az za to sklicko na ten plast to je tam :) A ne na to pruhledny "sklo" :)
-> James1991: krásne modely
a hlavne tie Chargre

-> tunerlada:
Fakt jo?:D Možná se ani k jeho stavbě nedostanu:D Mám teď před sebou asi 4 modely , takže to bude zajímavý:D
Fakt jo?:D Možná se ani k jeho stavbě nedostanu:D Mám teď před sebou asi 4 modely , takže to bude zajímavý:D
James1991 14.09.10 18:02:23 napsal: Tak jsem přišel ještě k tomuhle
Další Charger, tentokrát z FFha tak to tys mi to vyfoukl z aukra

-> Nwkt:
Zadarmo:D
Zadarmo:D
-> James1991: jo
-> Nwkt:
Myslíš tu ochcávku?:D
Myslíš tu ochcávku?:D
-> James1991: Za 350,-? 

Tohle GTo jsem dal trochu do kupy:-) Rozšířené nápravy, nabarvičkovanej motor, folie na sklech a zlatý kola.
Sem tu snad jedinej, kterej se tak často chlubí svými modely?:D
Zase jsem něco pořídil:-)
Zase jsem něco pořídil:-)
A po dlouhé době dal škodulce nová kola, ani nevim jestli se mi to líbí, ale je to lepší než ty předtím.
Pár lidí tu říkalo ať dám nějaký fotky z průběhu stavby toho Chargera.
Tak zatím takhle no. Krémový sedadla(na nich tmavě šedivé pásy) a z části výplně dveří, na kterých bude ještě černý mat, to samé na zadní "platě" za sedačkami, proto ten zprasenej přetah tý krémový:D Převodovka+blok motoru a podvozek v tmavě šedivém matu. Bude to ještě nějakou dobu trvat, hlavně nemůžu pokračovat protože jsem zatím nesehnal černou matnou a stříbrnou. Tam kde jsem kupoval tu krémovou a šedivou měli pak jen samý křiklavý a já potřebuju tu černou matovku, stříbrnou a další barvy.
Tak zatím takhle no. Krémový sedadla(na nich tmavě šedivé pásy) a z části výplně dveří, na kterých bude ještě černý mat, to samé na zadní "platě" za sedačkami, proto ten zprasenej přetah tý krémový:D Převodovka+blok motoru a podvozek v tmavě šedivém matu. Bude to ještě nějakou dobu trvat, hlavně nemůžu pokračovat protože jsem zatím nesehnal černou matnou a stříbrnou. Tam kde jsem kupoval tu krémovou a šedivou měli pak jen samý křiklavý a já potřebuju tu černou matovku, stříbrnou a další barvy.
-> kubasim 11.09.10 08:36:23: Ano, od nekoho kdo ma zablokovanej pristup do nekolika temat kvuli spamovani to opravdu sedi