skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Modely aut
prohledat
306 příspěvků (zobrazeno 151 až 200) od 16.12.2009 do 23.11.2015, založil/a Matt-110Rten druhej
aukro.cz/item1233292150_b
mw_m3_gr_a_fujimi_1_24.htm
l
Jako slintám po tomhle, ale už na to fakt nemám peníze
Jako slintám po tomhle, ale už na to fakt nemám peníze

-> tunerlada:
Jojo, ty už sem taky okukoval:D Ale za ty ceny je to opravdu přehnané.
Jojo, ty už sem taky okukoval:D Ale za ty ceny je to opravdu přehnané.
dneska si na hodine pan profesor zmyslel ze si objedna najnovsi model bugati royale v hraskovej za 400 eur a mne len padla sanka
zevraj normalne funguje aj rucna

-> James1991: tak jáměl za to že to budou obtisky takže to by mě netrápilo ,momontálně mě tam hodně zaujaly ty japonský modely hlavně ta integra a crx ale zas ty peníze 

-> tunerlada:
Jojo, na tu Impalu a Camino sem taky koukal. Na tom Caminu mě odradily ty plameny...
Jojo, na tu Impalu a Camino sem taky koukal. Na tom Caminu mě odradily ty plameny...
-> James1991: já měl zálusk hlavně na to elCamino ale na to sem pak ve výsledku zapoměl pač sem byl v práci
včera mi zas utekla impala pač sem nestačil přihodit víc

-> Syny: samozřejmě, mam to taky za sklíčkem a stejně to má i skutečný auto
-> James1991: No alespon jsem to tak videl jednou v modelarstvi a vypadalo to mnohem lip :)
-> Syny:
Vážně? Tak to dík za radu, du to hned napraviti:-)
Vážně? Tak to dík za radu, du to hned napraviti:-)
-> James1991 16.09.10 20:12:50: Mas utoho blbe nalepeny ty svetla... Ta samolepka se ma nalepit az za to sklicko na ten plast to je tam :) A ne na to pruhledny "sklo" :)
-> James1991: krásne modely
a hlavne tie Chargre

-> tunerlada:
Fakt jo?:D Možná se ani k jeho stavbě nedostanu:D Mám teď před sebou asi 4 modely , takže to bude zajímavý:D
Fakt jo?:D Možná se ani k jeho stavbě nedostanu:D Mám teď před sebou asi 4 modely , takže to bude zajímavý:D
James1991 14.09.10 18:02:23 napsal: Tak jsem přišel ještě k tomuhle
Další Charger, tentokrát z FFha tak to tys mi to vyfoukl z aukra

-> Nwkt:
Zadarmo:D
Zadarmo:D
-> James1991: jo
-> Nwkt:
Myslíš tu ochcávku?:D
Myslíš tu ochcávku?:D
-> James1991: Za 350,-? 

Tohle GTo jsem dal trochu do kupy:-) Rozšířené nápravy, nabarvičkovanej motor, folie na sklech a zlatý kola.
Sem tu snad jedinej, kterej se tak často chlubí svými modely?:D
Zase jsem něco pořídil:-)
Zase jsem něco pořídil:-)
A po dlouhé době dal škodulce nová kola, ani nevim jestli se mi to líbí, ale je to lepší než ty předtím.
Pár lidí tu říkalo ať dám nějaký fotky z průběhu stavby toho Chargera.
Tak zatím takhle no. Krémový sedadla(na nich tmavě šedivé pásy) a z části výplně dveří, na kterých bude ještě černý mat, to samé na zadní "platě" za sedačkami, proto ten zprasenej přetah tý krémový:D Převodovka+blok motoru a podvozek v tmavě šedivém matu. Bude to ještě nějakou dobu trvat, hlavně nemůžu pokračovat protože jsem zatím nesehnal černou matnou a stříbrnou. Tam kde jsem kupoval tu krémovou a šedivou měli pak jen samý křiklavý a já potřebuju tu černou matovku, stříbrnou a další barvy.
Tak zatím takhle no. Krémový sedadla(na nich tmavě šedivé pásy) a z části výplně dveří, na kterých bude ještě černý mat, to samé na zadní "platě" za sedačkami, proto ten zprasenej přetah tý krémový:D Převodovka+blok motoru a podvozek v tmavě šedivém matu. Bude to ještě nějakou dobu trvat, hlavně nemůžu pokračovat protože jsem zatím nesehnal černou matnou a stříbrnou. Tam kde jsem kupoval tu krémovou a šedivou měli pak jen samý křiklavý a já potřebuju tu černou matovku, stříbrnou a další barvy.
-> kubasim 11.09.10 08:36:23: Ano, od nekoho kdo ma zablokovanej pristup do nekolika temat kvuli spamovani to opravdu sedi 

-> Karlos (WIO46): -> Hurdis:
Tak to je krásný!
Do toho bych se docela pustil:-) Jen mi chybí ty nárazníky:-(
Tak to je krásný!
Do toho bych se docela pustil:-) Jen mi chybí ty nárazníky:-(
-> James1991: On se přímo i tuten model co máš v modré dělal v barvách VB.

Zajímají mě Vaše názory: co když udělám model modré škody 120(viz.mé foto níže) ve žluto-bílém fraku alá Veřejná Bezpečnost? Myslíte že to bude hezké nebo se to k tomuhle modelu škodovky nehodí? Jezdili vůbec příslušníci VB v takovýchto vozidlech?
Děkuji
Děkuji
-> Syny: 10.09.10 23:17:50
Já vim že je to vaše naŕečí ale tvoje "Tě jde" taky slušně trhá očima :-))
Já vim že je to vaše naŕečí ale tvoje "Tě jde" taky slušně trhá očima :-))
kubasim 11.09.10 08:36:23 napsal:
napíšu to takhle nespamujte. jo tohle temá založil nákej matt a asi si
nepřeje aby mu tady nekdo spamoval → Syny: → petr
s: .

napíšu to takhle nespamujte. jo tohle temá založil nákej matt a asi si
nepřeje aby mu tady nekdo spamoval → Syny: → petr
s: .

napíšu to takhle nespamujte. jo tohle temá založil nákej matt a asi si nepřeje aby mu tady nekdo spamoval-> Syny: -> petr s: .
-> Fén: Zalezi z jakeho pohledu to beres :D Pokud pises za oba z tve osobnosti, tak "my" a pokud jen za jednoho tak "mi" 

-> Syny: Při rozdvojené osobnosti se píše "Mi" nebo "My"? :o))
P.S.: Omlouvám se za OT. :o)
P.S.: Omlouvám se za OT. :o)
kubasim 10.09.10 19:37:17 napsal:
→ Crestik: konečne nekdo kdo my to nepíše. ze píšu
spatně řekny kde je chyba?? → petr s: tak promin za ty
2m sorrykubasim 10.09.10 18:12:15 napsal:
→ James1991: tak co stím budeš dělat ??jinak možná
nekdy jse taky pochlubým svími modelyJo, to koukam jak te jde skvele… "My" se pouziva v mnoznem cisle – to jen tak na okraj
"Pochlubim" se pise mekky i kdyztak - a "svymi" zase tvrde – opravdu te jde cestina uzasne
A to „řekny“ to si napsal urcite schvalne, zejo? Protoze jestli ne, tak to uz je fakt masakr
A ted koukam "jse" taky hezky slovo
A "stim" je taky zajimavy... Jako na to, ze to jsou dva prispevky, tak hodne slusny 
→ Crestik: konečne nekdo kdo my to nepíše. ze píšu
spatně řekny kde je chyba?? → petr s: tak promin za ty
2m sorrykubasim 10.09.10 18:12:15 napsal:
→ James1991: tak co stím budeš dělat ??jinak možná
nekdy jse taky pochlubým svími modelyJo, to koukam jak te jde skvele… "My" se pouziva v mnoznem cisle – to jen tak na okraj

A ted koukam "jse" taky hezky slovo

-> kubasim:
Dítě opravdu nemám, ještě k tomu všemu když si jako dítě občas připadám
Dítě opravdu nemám, ještě k tomu všemu když si jako dítě občas připadám

-> Crestik: konečne nekdo kdo mi to nepíše. ze píšu spatně řekny kde je chyba?? -> petr s: tak promin za ti 2m sorry
-> kubasim: Když myslíš tak jo
-> petr s: nechapu tě čestina mi de skvěle nechapu
-> Crestik: pochlubým svími modely
-> petr s: právě že jde, původní název přišel z It :-)
-> kubasim: čeština ti nejde
-> James1991: já myslel že máš dítě -> petr s: proč -> Crestik: pěkný ferary
-> kubasim:
No třeba to někomu prodám, protože pro mě to užitek nemá:D-> Crestik:
Pěknéé, te´d se na aukru dražily/draží asi 5 ferrari:-)šlo to od koruny co vím.
No třeba to někomu prodám, protože pro mě to užitek nemá:D-> Crestik:
Pěknéé, te´d se na aukru dražily/draží asi 5 ferrari:-)šlo to od koruny co vím.
-> kubasim: Do které chodíš třídy?
-> James1991: tak co stím budeš dělat ??jinak možná nekdy jse taky pochlubým svími modely
-> kubasim:
To vlevo nevím co je:D Je to plechový, má to nějak setrvačník, jako že to roztlačíš a ono to má jet, jede to, ale dělá to hroznej bordel, s tim bych svý dítě nenechal si hrát:D ale asi by to stačilo jen namazat...
To vlevo nevím co je:D Je to plechový, má to nějak setrvačník, jako že to roztlačíš a ono to má jet, jede to, ale dělá to hroznej bordel, s tim bych svý dítě nenechal si hrát:D ale asi by to stačilo jen namazat...
ahá ta vlevo a co to vubec je?????? jinak dik a na aukru jsem viděl pěknou dvanacettrojku ale byla draha ale zase bla komplet us jsi nepamatuju co jsem tam napsal