afro100 10.11.10 20:34:24 napsal:
→ stepan: cca 500,– ale neviem ci to este bude, bola to
nejaka akcia na Benzine Hej... Kupil som ju na zraze 3. kolo MSP... Pocas AOS sme sa stavili na Benzine... Nepamatam si kolko stala, bral som viac veci a platil som kartou...
skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Modely aut
prohledat
306 příspěvků (zobrazeno 101 až 150) od 16.12.2009 do 23.11.2015, založil/a Matt-110Rten druhej
tak já taky přidám jeden model ... škoda octavia combi tour...černé fólie,hudba a kola
-> Hurdis: jn, tak ja som nevedel, s kamosom sme to okukovali tak mesiac-dva dozadu ...
-> afro100: 499, pořád jsou všude
-> stepan: cca 500,- ale neviem ci to este bude, bola to nejaka akcia na Benzine
-> Matulo: Kolik to stojí?
-> Matulo: kradnuty zadn nataznik 

Tak v té podivné sérii modelů vyšel starý superb od abrexu ale v červené barvě
www.amercom.cz/legendarni .htm
www.amercom.cz/legendarni .htm
taky se pridam :D Renault 4L
Edit:je to mobile focene tak sry za kvalitu jenze nevlastnim fotak

Edit:je to mobile focene tak sry za kvalitu jenze nevlastnim fotak

-> petr s: Hmm, to je ono. 

-> petr s: Hm, to bude asi nějaká tragédie jak to tak pozoruju....
-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : svet-aut.cz/ford-ford-cap
ri-grey-metal-prado-p-9130
.html?osCsid=688...
-> petr s: Tak když navíc nemají ani jednotné měřítko, tak to už je vůbec naprd. Dík, alespoň vím, co si určitě nemám kupovat.
-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : Když jsou všechny 3 co zatím vyšli vedle sebe tak je to strašný nepoměr 2 místný jaguar je větší jak amerika a capri je nejmenší
-> petr s: V tý reklamě to Capri vypadalo zepředu blbě, tady to není vidět.
No když to bude hnusný, aspoň ušetřím na něco užitečnýho....
-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : Mě to připadalo že burago je hezčí
To chcete říct, že to je ještě horší kvalita než u těch KA ČSSR? No tak to potěš... to nestojí za to.
-> Don_pepe: Jmenuje se to opravdu "Legendární auta", prodávají to u nás na nádraží v trafice a mají to vystavený hned vedle Kultovních aut. Bohužel jsem pospíchal, aby mně to neujelo, takže ke kvalitě zpracování nemám co říct. Stav se někde v trafice a omrkni to.
...mrknul jsem na ta "legendární auta" v Tescu a přešla mně chuť. Jsou to hračky, nic pro sběratele. Raději zůstanu u kultovek...
-> petr s: Zkusím zítra mrknout....
-> Don_pepe: V trafice jsem se díval
-> petr s: Jak se to jmenuje? Nebo nemáš nějaký webovky?
-> Don_pepe: stojí to do 150 korun a je tam jaguar ss100 a capri
Před chvílí sem zastihl v TV konec reklamy na nějakou kolekci "legendárních aut", zrovna říkali že v druhým čísle bude Ford Capri, nevíte o tom někdo něco? Na netu se mi nedaří nic najít a než sem stihl doběhnout k televizi byl konec.
Pro pořádné fandy do modelů aut byla tato výstava:
- skoda-virt.cz/cz/.../322- klukovsky-sen-stoleti-auto skoly

- skoda-virt.cz/cz/.../322- klukovsky-sen-stoleti-auto skoly

Já osobně už Bburaga několik let nesbírám,ale pár jich mám z dřívějších dob,kdy tyhle modely dost"frčely"a tenhle Mercedes mi chyběl.Zkusím ten motor nějako vyrobit a Bburagu navždy sbohem

-> Ladasss:
Já koupil od Abrexu starou Škodu Octávii a neměla jedno zadní levésvětlo..
-> tunerlada:
Normálně jsem si koupil sadu štětců a všechno ručně... když je to hodně malý taksi to píchnu do polystyrénu a barvim to v něm..když to není velká rovná plocha tak to není vidět, ale když natřeš karoserii tak to je pak jasný..
Já koupil od Abrexu starou Škodu Octávii a neměla jedno zadní levésvětlo..
-> tunerlada:
Normálně jsem si koupil sadu štětců a všechno ručně... když je to hodně malý taksi to píchnu do polystyrénu a barvim to v něm..když to není velká rovná plocha tak to není vidět, ale když natřeš karoserii tak to je pak jasný..
-> Ladasss: Já mám od Abrexu 120tku a byla odřená 

-> Ladasss: Za 250 ? To je moc drahé za 159 jsou tyhle
edicolafabbri.corriere.it /Opere/UsciteOpera.aspx?op era=1521...
edicolafabbri.corriere.it /Opere/UsciteOpera.aspx?op era=1521...
-> Ladasss: tak ja som s modelmy nikdy žiadem problem nemal 

-> Ladasss: tenhle problém vyloženě ne, ale od Buraga bych si nic tak velkýho nekupoval 

Hoši,já jsem dneska tak nasr....Koupil jsem si z nostalgie za 250kč Mercedes 300SL od Bburaga a než jsem ho strčil do vitríny,tak že ho zkouknu,jestli je vše O.K.,no A zjistim,že tam chybí ten kus černýho plastu co imituje motor.Já vím,není to vidét a za tu cenu,ale naštve to.Mám rád komplet modely
. Reklamovet to asi nepůjdu,nevim,jak bych prodavačce vysvětloval,že tam není motor
.Tak se chci zeptat,stalo se vám někdy,že byl váš model po koupi nekompletní nebo různě poškozený
.

-> James1991: a čím to barvíš?máš na to tu malou stříkací pistolku nebo štětcama?já oprášil svůj starý modelářský kufr ale těma štětcame je to pěkně na houno,dělá to mapy a nejde mi to nanášet rovnoměrně aby to krylo (např na sedadla)
-> MOLSO: aspon vidis, kde sa sudruzi inspirovali 

-> MOLSO:
Je to podobný no:D Ale ono to tak ve skutečnosti fakt je:D
Obrázek na prd, ale je to z něj vidět.
Je to podobný no:D Ale ono to tak ve skutečnosti fakt je:D
Obrázek na prd, ale je to z něj vidět.
-> James1991: dyt to ma filtrbox ze žigula

-> tunerlada:
Tak to určitě dej:-) Zajímá mě to.
Já přikládám fotku zatím postaveného motoru z toho Chevellu SS. Kvalita nic moc...
Na vzduchová filtr ještě přijdou nálepky a ještě chybí nějaké drobnosti a domalůvky.
Tak to určitě dej:-) Zajímá mě to.
Já přikládám fotku zatím postaveného motoru z toho Chevellu SS. Kvalita nic moc...
Na vzduchová filtr ještě přijdou nálepky a ještě chybí nějaké drobnosti a domalůvky.
-> James1991: není je tam jen interiér s pěknou palubkou a pedály,výplně dveří ale chybí tam stropnice takze pohledám na netu jak asi vypadala.jinakpodvozek je tam nalisovanej ale vypadá zdařile,časem taky hodimfotky z postupu stavby asi se na něj neska vrhnu semnějakej nachcípanej a volno nedostanu

-> tunerlada:
To si mi ho vyfouk no, ale tak zkousnu to:D Te´d sem se pustil do Chevy Chevelle SS:-)
To jakože naschvál tam není motor?
To si mi ho vyfouk no, ale tak zkousnu to:D Te´d sem se pustil do Chevy Chevelle SS:-)
To jakože naschvál tam není motor?
-> James1991: ten generál vypadá moc krásně
včera mi došel ten černý Bel air kterého sem ti (asi) vyfouk
je pěkně propracovanej jen je škoda že není motor

-> James1991: hezky ;)