-> kubasim:
Ta vlevo. Zkus dát sekci sběratelství-modeláštsví a napsat tam "škoda" určitě to něco najde:-)
skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Modely aut
prohledat
306 příspěvků (zobrazeno 201 až 250) od 16.12.2009 do 23.11.2015, založil/a Matt-110Rten druhej
James1991 10.09.10 17:55:04 napsal: Toto je druhý dárce orgánů, nebo spíš z ní použiju kastli:-)
Jinak kdybyste někdo měl zájem o tu retro hračku, určitě se ozvětě, vyhrál jsem jí s tou škodulkou.o jakou retro hračku???? jinak jsem jse ted koukal a naslo mi to jednu přístrjovku120 a 3 nebo 4 model od abrexu zadný takoví plastoví co tam napíses na aukru do hledat?

Jinak kdybyste někdo měl zájem o tu retro hračku, určitě se ozvětě, vyhrál jsem jí s tou škodulkou.o jakou retro hračku???? jinak jsem jse ted koukal a naslo mi to jednu přístrjovku120 a 3 nebo 4 model od abrexu zadný takoví plastoví co tam napíses na aukru do hledat?

Toto je druhý dárce orgánů, nebo spíš z ní použiju kastli:-)
Jinak kdybyste někdo měl zájem o tu retro hračku, určitě se ozvětě, vyhrál jsem jí s tou škodulkou.
Jinak kdybyste někdo měl zájem o tu retro hračku, určitě se ozvětě, vyhrál jsem jí s tou škodulkou.
Modely jsou plastové, jinak Chargera jsem koupil za 610,- a Chevelle za 345,- . Zatím jsem se pustil do Chargera, momentálně mám nabarvený podvozek na tmavě šedivou, přední a zadní sedačky na krémovou a tapecíry dveří bude krémovo černé, pak mám ještě blok motoru s převodovkou též na tmavě šedivou, ale možná jí nakonec přebarvím na stříbrno aby trochu vynikla. Byl jsem koupit modelářské barvy a měli jen tu šedivou a krémovou, potřebuju ještě stříbrnou a černou lesklou, ale ty neměli:-(
Je to opravdu detailně propracovaný:-) Třeba tam je rozvodový řemen, karburátory apod.
Taky je thodně krásných "chromových" doplňků. nebojte, dám foto co nejdříve to půjde jak to zatím vypadá.
-> kubasim: Jinak sem na aukru te´d zakoupil dvě 120 1:20 a z těch dvou se pokusím vytvořit jednu, jen mi chybí nárazníky a motor:-( kdybyste někdo měl, dejte vědět:-) a asi 2 kusy 1203 už jsou též na cestě ke mně domů:-)
Je to opravdu detailně propracovaný:-) Třeba tam je rozvodový řemen, karburátory apod.
Taky je thodně krásných "chromových" doplňků. nebojte, dám foto co nejdříve to půjde jak to zatím vypadá.
-> kubasim: Jinak sem na aukru te´d zakoupil dvě 120 1:20 a z těch dvou se pokusím vytvořit jednu, jen mi chybí nárazníky a motor:-( kdybyste někdo měl, dejte vědět:-) a asi 2 kusy 1203 už jsou též na cestě ke mně domů:-)
-> James1991: kráása
....to su kovové či plastové modely ? ..... a pridaj nejake foto počas stavby

-> James1991: doufám že jse povede a zakolik si jí koupil???? a mimochodem hledal jsem na aukru modely 120/150atd a nic jenom jedna dvanactitrojka

-> James1991 08.09.10 20:40:08: tyyy joo..to by som bral
to sú plastové či kovové?..potom sem dávaj fotky z priebehu stavby

-> kraska98:
Na aukru. Nejsemsi jistej, ale normálně to už nejspíš nekoupíš v obchodě.
Na aukru. Nejsemsi jistej, ale normálně to už nejspíš nekoupíš v obchodě.
kde sto koupil
Musel jsem to koupit! Chevy Chevelle SS a Dodge Charger alá Generál Lee z Mistrů Hazardu:-)
Do Chargera už jsem se pustil:-)
Do Chargera už jsem se pustil:-)
-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : :-)....dúfam aj ja že to čoskoro bude :-)
-> Lubes: Tak šup šup, já to chci už vidět hotový! 

Tak já včera zakoupil toto na aukru:-) Docela žalostný stav, ale je k tomu přední i zadní haupna, zadní světla i maska, jen nárazníky chybí a motor. Pokusím se jí dát do původního stavu, možná ji trochu snížím a pokud bude opravdu čas, tak zkusím motor vyrobit ručně z všeho možného:-)
-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : len ešte vela roboty je na tom :-)
-> Lubes 29.08.10 10:10:45: Hmm... to vypadá zajímavě. 

-> 1560: diky :-)....len už to mám rozpracované pekne dlho a neni čas to dokončiť
-> Lubes:
Super!
Super!
Dneska sem si zase rozšířil sbírku. Škoda 120L a Škoda 110 L od Abrexu v 1:72 a ještě jednu škodověnku od Rozkvětu-ta bude muset projít pár kosmetickými opravami.
Tak předevčírem jsem si pořídil dva Favority od Kliklaku. Jednoho jsem postavil a nechal tak jak má být a druhého tvořím tak, aby trochu vypadal jako moje opravdové vozítko

-> Syny: pardon, že nečtu vše. Jaksi to není v mých silách
-> MATTESS 01.08.10 23:57:11: Kdyby sis precetl forum na odkazu od Petra S, tak tam je napsano, ze se predni obcas davali opacne kdyz se s tim jezdilo hodne po asfaltu, aby se min sjizdeli...

-> Ba.jogi:
Nádhera! kde se dá tenhle model Favorita pořídit? jestli teda ještě jde:-) Nepřipadá mi to jak od Kliklaku totiž.
Nádhera! kde se dá tenhle model Favorita pořídit? jestli teda ještě jde:-) Nepřipadá mi to jak od Kliklaku totiž.
Taky předvedu svoje ,,modelaření" je to staré tak pět let
Tak to jsem žil ve správném přesvěčení. Ráno jsem ještě koukal na bráchovo traktor
Ale viděl jsem fotku, kde to měli na předku opačně

Ale viděl jsem fotku, kde to měli na předku opačně

-> MATTESS: Odvádí bahno, opačně si dělá závodní gumy

-> MATTESS: na tom prvom su zle :)
To by mě zajímalo, kdo má ty přední pneu špatně
www.staretraktory.cz/wp-c ontent/.../zetor_8045_01.j pg
Jsem žil v tom, že mají být jako zadní, šíp při točení kola jde od špičky
www.staretraktory.cz/wp-c ontent/.../zetor_8045_01.j pg
Jsem žil v tom, že mají být jako zadní, šíp při točení kola jde od špičky
-> Ba.jogi: to je prostě parádní

-> Ba.jogi: wow, super!!! 

-> Ba.jogi: ty kraso
hlavne ty detaily a zpracovani krasa

a tu je este jeden musim najst ine fotky lebo vtedy na vystav bolo toho viac

-> Bc. Shatter: nie o nie je moje ja sa skor zaoberam o kamiony nez troaktory je to velmi taktiez ja uz ma doma 3 modely ale suv krabici aiba jeden je rozostavany

-> Ba.jogi 31.07.10 10:54:19: to je tvoje?

-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : www.modelforum.cz/viewtop
ic.php?f=158&...
-> Bc. Shatter: peknééé
-> Ba.jogi:
náádhera 

-> Ba.jogi: víc foto? 

-> Ba.jogi: Paráda:o)!
-> Matulo: aha, ale to nebolo Mko, takže trochu prerábky 

-> Bc. Shatter: Kaden 1/20
-> Matulo: to je to malé Mko alebo aký model?
-> Placko: mám jednu zadnú časť navyše..ale bez okien, z požiarnickej tuším :D