skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Čzu Praha
Tyvole me to mrda. Clovek by rekl, ze na ing studiu uz to bude lepsi pristup nez na bc a ono je to presne naopak. Sama buzerace jak ve skolce. Kurva uz aby tenhle semestr skoncil 

-> Matthes, záškodník z TechWebu: No to sice jsem, ale kde jinde studovat kvalitní auto-obor?

-> alchstuip - (Až kým nás STK nerozdelí): No dle me nebude spatna. Prave dva jejich vyucujici jezdi obcas ucit a zkouset k nam
Kdybych nebyl pecival, jel bych tam na studijni pobyt 

-> Matthes, záškodník z TechWebu: Kto by tam chodil.... a naco
Brat tam chcel ist, ale na nejaku aplikovanu informatiku alebo nieco podobne.
Udajne to nieje zla skola...

Brat tam chcel ist, ale na nejaku aplikovanu informatiku alebo nieco podobne.
Udajne to nieje zla skola...
-> Johny Crash: Ale ne na CZU, ne? Koukam ze si ze z Plzne (okoli)

Tak co bratia zo Slovenska. Nikdo nechodi v Nitre na polnohospodarskou univerzitu?

Tak co bratia zo Slovenska. Nikdo nechodi v Nitre na polnohospodarskou univerzitu?
Já si nemůžu stěžovat, v pondělí státnice za sebou

-> Tommyk: Co by se delo?
No finance sou problem, to me sere. Prave bych chtel od prisitho semestru najit neco tak na pul uvazku zda by to slo zvladat oboje...
No finance sou problem, to me sere. Prave bych chtel od prisitho semestru najit neco tak na pul uvazku zda by to slo zvladat oboje...
-> Matthes, záškodník z TechWebu: copak se dělo?
ja toho nechal protoze me to za a) uz nebavilo a za b) protoze jsem na to nebyl po stredni pripravenej.. hlavne matika, tam nas naucili hovno (a to jsem z ni maturoval)
byl sem linej, ted bych se klidne vratil, ale zas ty penize, vis co..
studentskej zivot je takova pohoda, pokud mas dost financi jsi vysmatej
ja toho nechal protoze me to za a) uz nebavilo a za b) protoze jsem na to nebyl po stredni pripravenej.. hlavne matika, tam nas naucili hovno (a to jsem z ni maturoval)
byl sem linej, ted bych se klidne vratil, ale zas ty penize, vis co..

studentskej zivot je takova pohoda, pokud mas dost financi jsi vysmatej
-> Tommyk: Jo a kamos mu od ty doby rikal Varecka, jinak by ho to nenapadlo 
Jinak s tim panem to jde z kopce. Sotva chodi...

Jinak s tim panem to jde z kopce. Sotva chodi...
-> Matthes, záškodník z TechWebu 13.09.10 23:13:13: hele Vavrečka to mi něco řiká, první co jsem od něj slyšel bylo ať mu neříkáme Vařečka...

-> Tommyk: No dik za radu. Ted uz je to takovy pozitivnejsi ta situace...
-> Matthes, záškodník z TechWebu: ja valcim tak, ze vstavam rano v půl 5 do prace
studuj dokud muzes.. :D

Dotaz na bratry Slovaky: Nechodi nekdo z vas na Polnohospodarskou univerzitu v Nitre? Nejlepe na TF?
A co jinak zdejsi borci z CZU, jak valcite?
A co jinak zdejsi borci z CZU, jak valcite?
-> Kloggie: Zas tak náročné to není, já studuji OPT dálkově a dá se to, poměrně hodně materiálů je na netu a vyučující poskytují dostatek konzultací a navíc ty to máš za rohem, tak myslím,že by Tě občas mohli pustit i na nějáké prezenční cvičení, aby ses do toho lépe dostal. 

-> Matthes, záškodník z TechWebu: A jak moc náročný nevíš? Docela mě to zajímá.
-> Kloggie: Fakulta ne, ale jeji obory jo :-D Ovsem je to docela narocny a vetsina lidi se na to vyprdne.
-> Kloggie: my když jsme posílali prihlášku elektronicky, tak jsme tam vybírali mezi dálkovým a denním studiem 

-> Tommyk: ok, budu pátrat dál, dík
-> Kloggie: dá se
Nevíte někdo jestli se dá technická fakulta studovat dálkově? Na stránkách čzu jsem nic nenašel.
Hele SMADaci. Prvak to je vse lehke. Chemie s Hönigem, jestli jeste uci je OK. Driv to mel Vavrecka a ten byl dycky nalitej u zkousky to bylo ok. Technicka dokumentace, tam chctej dost cinnosti, ale da se to. Zivotni prostredi je sracka, ale uz to maj doktorandi a taky se to da, pokud je tam holka tak to ma lehci, protoze garant cviceni je trochu... ehm, no proste takovej divnej.
Dalsi semestr WANy s Votrubou jsou super, to je dobrej ucitel. Ovsem zacina Nauka o materialu
Ale druhak to je peklo :-D IZD (kdo neumi s excelem tak je v riti :-D)
Technicka mechanika I :-D to je horsi jak nase strojnictvi jak jsem psal predtim...
Pruznost pevnost je srrovnatelna s Technickou mechanikou I :-D
Strojirenska technologie, to je taky zabijackej predmet, tu budu mit ted ve tretaku, ten ucitel ma rad znalosti z praxe, tak doufam ze to budu mit v pohode...
Dalsi semestr WANy s Votrubou jsou super, to je dobrej ucitel. Ovsem zacina Nauka o materialu

Ale druhak to je peklo :-D IZD (kdo neumi s excelem tak je v riti :-D)
Technicka mechanika I :-D to je horsi jak nase strojnictvi jak jsem psal predtim...
Pruznost pevnost je srrovnatelna s Technickou mechanikou I :-D
Strojirenska technologie, to je taky zabijackej predmet, tu budu mit ted ve tretaku, ten ucitel ma rad znalosti z praxe, tak doufam ze to budu mit v pohode...
-> Matthes, záškodník z TechWebu: já už nevim jaksem to měl..jáho měl snad přepsanýho..jábyl normálně v 3semestru ažpak sem šel ...tam přibylo další nemožno ..
-> koate: Jeje skoda :( Rostik no, a opakovat nejde?
-> Matthes, záškodník z TechWebu: Takse hlásím k odpadlejm studentům z CZU ...SMAD TF...A ano Rosťa je pí.us!
mno páni tak mi zbejvaji 2 zkoušky a to informatika a matika... jedna dneska (pondělí) a druhá ve středu.... tak uvidíme ae popravdě jsem se včera (v neděli) nehorázně krásně opil v hospodě zvané JIH

musim se pochvalit v patek sem dodelal posledni zkousku :-D
-> Matthes, záškodník z TechWebu: Jjj, o tomhle vim, už je to starší záležitost...Škoda že na TF se musíme všechno učit
je to diskriminace oproti PEFce! 

Aj karamba. Debil... prazsky.denik.cz/zpravy_r
egion/zapocet-za-penize-be
zna-vec20100120.html
-> gim: sory :)blbě jsem četl :-D nepamatuju se kdo tam byl u dveří ;)
-> apoc: to ja sem mel todle na sobe... ;)
-> gim: tyvoe máš recht utekl jsem nestíhal bych ,kdybych tam zůstal tak bych se strašně vožral a ráno bych nemohl na poznávačku,ale zaplat panbuch jsem to poznal :) a neměl jsem svetr ale bílo červenou bundu,mikinu šedivo-černou a červenej baťoch,joo a exoval jsem to pifko ;)
-> apoc: chlapec utekl pred pasovanim, tak to asi neprolezes ;-) Mozna sme se potkali mezi dverma kolem pul 11 mel sem modrej svetr, delsi vlasy.
-> apoc: jj :-) tak to se tam nejspis potkame... Jinak kdyz to vemu kolem a kolem, tak kdyz pasovali nas, tak tam vicemene byli ty lidi co udelali bakalare, ty co tam nebyli vypadli :-) a nas bylo pres 60 a do letniho postoupilo necelejch 30, a ke statnicim slo jen 14, a 3 jsou o rok niz, coz jsem ja s par lidma.
-> Johny Crash: Tak zejtra hodne stesti. No vlastne dnes...
-> gim: Nojo vase tezky dvere se zadrenym aut zaviranim sou fajn
-> gim: Nojo vase tezky dvere se zadrenym aut zaviranim sou fajn

-> gim: jasný ! od 19 po matice tam jdu ,řikali že když tam nebudu nemam šanci postoupit do dalšího semestru :-D
Já mám dohromady 10 bodů. prostě bída, ale on za to nemůže... Jako udělal, co šlo. Dal ty zadání na net, konzultace..... Jen,že až odsuď vypadnu, tak po 03 neštěkne ani pes, páč doufám, že zdárně dokončím. A už teď máme doma a vůbec všude ty blbý 07, tak krom LVA nemám kde trénovat.
-> Matthes, záškodník z TechWebu: si stezujte, na fld jsou jeste stary, snad dokonce mosazny vchodovky, ktery vazej snad tunu. Ty vase plastaky byly v pohode.
-> Johny Crash: Jinak stale tvrdim ze pan Mimra je jeden z nejlepsich ucitelu, ale asi jdu proti proudu 

-> Johny Crash: Mimru mam nastesti hotovyho... Kolik mas bodu z tech testu?
Jinak excel mam radsi 03 nez 07...

Jinak excel mam radsi 03 nez 07...
No nevim, podle mě to je k ničemu. Kdyby radši koupili excel 2007 a zaplatili Mimrovi za další přednášky a cvika....
-> Johny Crash: Tak na to bych se vysral, zasrany ekokokoti...
Jinak nam na TF delaj automaticky dvere jako maj na pefce a na agru... to je dost po tech letech zmizej kliky
Jinak nam na TF delaj automaticky dvere jako maj na pefce a na agru... to je dost po tech letech zmizej kliky

Prej to bude Fakulta Životního prostředí. Mám 100 chutí jim něco povolit na tom jeřábu, páč se tam pak budou líhnout zelení skřítci, co nám nakonec ty Škodovky zatrhnou

-> gim: Ne diky, uz sem si udelal tahak na A4
Snad postaci. Jinak sem koukal ze vam tam postavili jerab a vykopali peknou diru
Co to bude az to bude?

-> gim: ses asi překouk. Jsem SMAD! A fyziku nepotřebuju, dík

Taky se hlasim k zemedelcum FLD drevarstvi 3.rocnik
-> Johny Crash: fyziku II. bych mozna neco pohledal, mel sem blahovce.-> apoc: ty ses taky drevak vid? Des zitra na pasovani na JIH?
-> Johny Crash: fyziku II. bych mozna neco pohledal, mel sem blahovce.-> apoc: ty ses taky drevak vid? Des zitra na pasovani na JIH?
-> Johny Crash: To se i treba zname z nejakych predmetu. Koukam zes poznal pana Mimru na IZD :-D kolik mas bodu z testu?
Jinak sranda je, ze tvoje predmety Pruznost a pevnost, Technicka mechanika mam v jednom predmetu :-D Nevedel bys mi poradit tady: skoda-virt.cz/cz/.../1234 68-pruznost-pevnost
Ostatni si jak madari nenechaj vysvetlit co bych chtel :(
-> Dejff: Nepiju... Snaz se dostat na cviceni z nauky k Hrabemu nebo Millerovi, jen ne Rosta.
-> Klubko_: -> Klubko_:
Jinak sranda je, ze tvoje predmety Pruznost a pevnost, Technicka mechanika mam v jednom predmetu :-D Nevedel bys mi poradit tady: skoda-virt.cz/cz/.../1234 68-pruznost-pevnost
Ostatni si jak madari nenechaj vysvetlit co bych chtel :(
-> Dejff: Nepiju... Snaz se dostat na cviceni z nauky k Hrabemu nebo Millerovi, jen ne Rosta.
-> Klubko_: -> Klubko_:
Já jsem na technice,SMAD, 2. ročník. Zatim. Ale nějak valně to nevypadá, takže nevim,ještě jak dlouho

-> Matthes, záškodník z TechWebu: mno rostu zatim neznam a az ho poznam tak se vozeru a bude
to All: zajdem nekdy na pívo

to All: zajdem nekdy na pívo

Matthes, záškodník z TechWebu 15.12.09 22:51:39 napsal: → Nwkt: Ne to je Rosta
Ing, Dr, CSc *3ty woe, tihle ing dr csc jsou nejaci kkti. Uplne to samy, jak pises. On jen to umi, ty ses povl, uceni ho obtezuje a studenty opovrhuje. My mame taky takovyho Ivana, nastesti uz je to za mnou.

jen si člověk skákne na chvíli na kruháč na pívo a jak se to tu hned rozjelo :-D