skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Top Gear
heh právě začal na primě novej topgear ... už jen ta uvodní znělka , imitace toho co bylo ... já nevim asi se na to dívat nebudu.
-> Tomaso435: Vzhledem k tomu, jaké mají na Amazonu finanční možnosti, se žádný návrat podle mě konat nebude.
Když Jeremy prodal své práva na TOP GEAR v roce 2013 za necelý dvojnásobek ročního příjmu, říkal jsem si, co bude za 2 roky? Byl to jeho konec v TOP GEARu. Náhoda?
www.auto.cz/jeremy-clarks on-dostal-bbc-21-milionu-d olaru-75593
TG bez bývalé trojice moderátorů nebude nikdy stejný, nechápu proč se současní moderátoři snaží dělat pořad pořád stejně. Měli do toho dát kus sebe, udělat pár změn. Nebyl by tak šťavnatý, ale aspoň by to nebyl trapný odvar dřívější slávy.
Fakt jsem čekal narážky na starý TOP GEAR a nic, snaží se dělat vše při starém a očividně to nefunguje.
Když Jeremy prodal své práva na TOP GEAR v roce 2013 za necelý dvojnásobek ročního příjmu, říkal jsem si, co bude za 2 roky? Byl to jeho konec v TOP GEARu. Náhoda?
www.auto.cz/jeremy-clarks on-dostal-bbc-21-milionu-d olaru-75593
TG bez bývalé trojice moderátorů nebude nikdy stejný, nechápu proč se současní moderátoři snaží dělat pořad pořád stejně. Měli do toho dát kus sebe, udělat pár změn. Nebyl by tak šťavnatý, ale aspoň by to nebyl trapný odvar dřívější slávy.
Fakt jsem čekal narážky na starý TOP GEAR a nic, snaží se dělat vše při starém a očividně to nefunguje.
-> Sejki: ... tak kolik mu dáme? rok maximálně dva? a buď se tam ti tři vrátěj a bude to ještě lepší, a nebo jméno top gear prostě zanikne.
-> Sejki: tak ta sledovanost uz asi nikdy nebude ako pred
Tak jsem na to kouknul. Je to bohužel dost velkej průměr a myslím, že BBC zdechla slepice co snášela zlatý vejce a už teď se musej mlátit do hlavy že se slepice zbavili. Jak říká klasik .. "jó, holt chybama se člověk učí".
Jediný kdo může něco Top Gearu dát je Chris Harris.Ostatní budou jenom kopírovat.
Tak za mě nový TG zatím slabota... Snaží se okopírovat styl starého TG, ale chybí jim tam hromada věcí... Ten závod s tříkolkama a pak kompletně zrestaurovanýma teréňákama taky za moc nestál. Vtipy tam byly, ale že bych se nějak extrémně smál...
Zajímavé je "rally" pro celebrity, ale že by to bylo něco extra. Navíc tomu chybí ta jiskra toho, že tam nešlo o to, kdo si troufne jak rychle, ale kdo dokáže tu "kraksnu" držet co nejlíp na hraně jejich možností.
A uznávám, že zachovat starou tabuli s časama je vážně blbost, když to má být nový "Top Gear".
Mě zatím nepřesvědčili...
Zajímavé je "rally" pro celebrity, ale že by to bylo něco extra. Navíc tomu chybí ta jiskra toho, že tam nešlo o to, kdo si troufne jak rychle, ale kdo dokáže tu "kraksnu" držet co nejlíp na hraně jejich možností.
A uznávám, že zachovat starou tabuli s časama je vážně blbost, když to má být nový "Top Gear".
Mě zatím nepřesvědčili...
Já si spíš počkám na starou trojku co nového vymyslí. Stejně TG z BBC mě už celkem nudil a sledoval jsem to hlavně kvůli speciálům s vrakama do přírody
-> bouchy: Díky :)
-> Eidy: uloz.to/hledej?q=Top%20Ge
... Titulky možná v budoucnu...
Kde se dá vidět ta nová epizoda?
-> Sejki: až to bude na coolu a v češtině pak se na to možná kouknu

Já teda počkám na Grand Tour, tenhle 1. díl TG s 7 moderátorama jsem si prohlíd, abych znal směr, kterým se tato dávno již pohřbená show BBC ubírá... je to dost rozpolcený, sice se vše tváří jako nový, jiný, lepší, ale ten hlubokej základ je pevně spjatej s Clarksonem (spoiler alert) - Stig, roadtrip v káře, co to má skoro za sebou, blbnutí v terénu, challenge A vs. B, host a hot lap, power lap (navíc drze s časy aut z minulých dílů, totiž minulé epochy - ale snažili se, aspoň přepsali štítky s Clarksonovým škrabopisem
) Podotýkám, že zatímco Evans pouze převzal, Clarkson a jeho tým to vymýšleli od nuly - reasonable priced car, Stig, power laps, news,... čas letí, Sabine hoodně zestárla...

Tak co rikate na novy dil a hlavne nove moderatory? Podle me to zas tak spatny nebude a mozna to je i prijemna zmena. Uvidime jak se to bude vyvijet dal... A taky jsem zvedavy s cim prijde trojka od amazonu :)
-> Matthes, záškodník z TechWebu: Ano 90. léta a staší, až k počátkům TG.. Tohle mám projeté několikrát :)
-> Kocvin: Co myslis old? Top gear 90. let? To nevim. Ja nemam projety vse po roce 2001 a to se naleza zde: www.topgear4fan.cz/catego
ry/.../2
Pánové a co old top gear? Existuje někde na netu v ucelené formě série za sérií?? Mám shlédnuty jen ty ústřižky co se vyskytují na Youtube.. Novou sérii mám projetou tak 4x už není na co koukat

OK, fajn :)
-> Syny: Stejně jako ty.
Gesto možná vzniklo asi jako naše: jsi jednička
Gesto možná vzniklo asi jako naše: jsi jednička

-> Syny: : je to tak 

-> Matthes, záškodník z TechWebu: Nevim, ale chapu to tak, ze tomu druhemu (ktery neco prohral) jakoby ukazuje, ze ma na cele napsany "L" - tedy Loser. Ale je to jen moje vysvetleni, ktery jsem si sam odvodil
Kazdopadne to pouziva docela casto 

-> Karlos (WIO46): Odpověď je si myslím zcela jasná. Ne nemají co dělat a musí prudit. Už jen ten začátek.
www.carthrottle.com/some-
overlysensitive-people-are
-trying-to-kick-up-another
-unnecessary-top-gear-cont
roversy
To Ti lidi nemaj nic na práci, než vysírat?
To Ti lidi nemaj nic na práci, než vysírat?
-> Eidy: jo omyl. Opravím to. Tak snad už to je v pohodě. To je tak když se neodvážíš použít celé jméno z důvodu obav o správnost přepsání a pak si spleteš počáteční písmena jména.
-> ZdeněkH: JM je James May. Patrně jsi myslel JC.
Top Gear se mi líbí. JC ani nemiluju, ale ani nenávidím. Jen když vyrazí na ty svoje vánoční štace tak mi vadí to jeho čórování od ostatních. Dost to podle mě gradovalo v Africe. Naopak Barma v pohodě. Jeho narážky mi nevadí, ale naopak je mám rád, protože je jeden z velice mála lidí co dá svůj názor najevo.
Pravdou podle mě je to, že pokud by JC odešel z Top Gearu tak TG nebude mít už takovou sledovanost. To není jako když v první novodobé sérii odešel ten buřtík a zůstal JC s křečkem a přidal se James May. Sice nevím jak v jiných státech, ale stačí si vzít v USA mají jejich obdobu a kdo to chce mimo ameriku sledovat. Dojčland, Austrálie a bůhví jaké další kopie. Žádná nemá takový světový úspěch jako Británie. Už jen podle live show.
Pravdou podle mě je to, že pokud by JC odešel z Top Gearu tak TG nebude mít už takovou sledovanost. To není jako když v první novodobé sérii odešel ten buřtík a zůstal JC s křečkem a přidal se James May. Sice nevím jak v jiných státech, ale stačí si vzít v USA mají jejich obdobu a kdo to chce mimo ameriku sledovat. Dojčland, Austrálie a bůhví jaké další kopie. Žádná nemá takový světový úspěch jako Británie. Už jen podle live show.
-> Eidy 10.07.14 00:26:52: já povětšinou nekoukám ani na ty testy sporťáků :-) Většinou si pouštím jen ty části, kdy všichni tři vymejšlí nějaký soutěže, úkoly atd. 

Někde jsem četl, že Jeremy má na kahánku kvůli jeho řečem ohledně rasismu či co to bylo. Musel se omluvit i ve vysílání TG a celkově ho v Anglii nemusí.. V případě, že by se ty řeči opakovaly, tak je BBC připraveno mu dát padáka.. Je prostě dost svéráznej..
-> Syny 10.07.14 00:18:45: a proto ma m.j. LCcko :)
-> Syny: Tak od toho je Autosalon atd. Jako jednou si stěžoval, že diváci chtějí víc "zelených" aut. Krátký záběr na zelený městský auto a šup zpátky ke sporťákům. On prostě provokuje.

-> Eidy: A to me by treba zajimalo, kdyby tam pokazdy frkli alespon jedno. Sem tam tam treba nejakou Fiestu, Micru atd. meli, ale za me by tam mohli klidne v kazdym dile udelat aspon jedno auto dostupny "beznemu spotrebiteli". Tim myslim auta, ktery denne potkavas na ulici. Mimojine to tam nekolikrat zminoval, ze mu o to lidi pisou.
-> Syny: Co je normální auto? Jako testy rodinných kombi mě fakt nezajímá.
-> Nwkt: No asi tak. I kdyz nektery info jsou tam docela dobry a hodi se vedet. Jen to proste chce brat s rezervou :) Skoda jen, ze tam nemaj vic "bezny auta". Nevim tedy jak v novejsich dilech, jedu ty serie postupne a na dnesni v TV nekoukam, pac nemam TV
, ale v tech starsich tam maj "normalni auta" jen poskromnu.

-> Nwkt: Tak to každopádně. Na druhou stranu je to zajímavý, protože neřeší spotřebu, ale charakter nebo duši auta. Celkový projev. Tomu rozumím a je mi to blízký.
-> Eidy: Já to beru spíš jako komediální show než nějakej serióznější pořad
-> Syny: Tak má na věci svůj názor. Že potopí SUV BMW, ok. Ale třeba M5 vychvaluje do nebes. Tak jako vyzdvihne VW Golf GTI atd. Člověk na to musí koukat s nadhledem. Musím přiznat, že ze začátku mi vadil, ale když jsem se nad to povznesl, tak ho "žeru" a celej Topgear taky.
-> Eidy: No tak ono ten Top Gear chce brat s rezervou. Dost viditelne tam protezuje anglicky auta. A i v tom clanku cos sem ted dal je psano, ze ty SUVcka od BMW potapi schvalne, coz je taky evidentni :) Takze jako styl poradu se mi to libi, ale trochu to kazi prave ta jeho anglicka "nestrannost". Furt se tam ohani Land Roverama, Jaguarama atd... Ale mohlo by byt hur :)
-> Syny: Je to dost svéráznej patriot. To je evidentní. Ale pokud někdo nemusí Topgear jako takovej, tak asi nemusí moc auta celkově, bych řekl.
-> Eidy: Paradox ale je, ze ho v Anglii moc nemusi :) Alespon tedy lidi se kterejma jsem se tady o nem a Top Gearu bavil. Nemusi tady moc celej Top Gear. Pritom on je ve vsech dilech takovej velkej (az prehnanej) zastance Anglie, jejich vyrobku a jejich aut :)
-> Eidy: Ale rocne mit 2 miliony liber, to uz je docela narez :) Po prepoctu to vychazi pres 5,5 milionu Kc mesicne :)
A tydle dve veci jsou taky zajimavy :)
Narozdíl od Jamese a Richarda není manuálně zručný. Na domácí a jiné práce si najímá lidi. Nerozumí technice a vědě, nevyzná se v základních fyzikálních věcech a neumí počítat, procenta mu dělají velké problémy. Veškeré statistiky, které v TG uvádí, pro něj počítá štáb. Technické věci u aut jsou mu jedno a ani se nesnaží se jim podrobně porozumět, podstatnější je pro něj samotný výkon vozu. Zajímá ho fungování aut (a jiných věcí) jenom jako celek. Přesto má rád moderní technologické hračky.
Jeremy ještě nikdy v životě (ani jako dítě) nejel veřejnou dopravou.
A tydle dve veci jsou taky zajimavy :)
Narozdíl od Jamese a Richarda není manuálně zručný. Na domácí a jiné práce si najímá lidi. Nerozumí technice a vědě, nevyzná se v základních fyzikálních věcech a neumí počítat, procenta mu dělají velké problémy. Veškeré statistiky, které v TG uvádí, pro něj počítá štáb. Technické věci u aut jsou mu jedno a ani se nesnaží se jim podrobně porozumět, podstatnější je pro něj samotný výkon vozu. Zajímá ho fungování aut (a jiných věcí) jenom jako celek. Přesto má rád moderní technologické hračky.
Jeremy ještě nikdy v životě (ani jako dítě) nejel veřejnou dopravou.
-> Syny: Jo, já se u toho taky dost nasmál.

-> Eidy 09.07.14 22:50:16: Hele zrovna ted jsem dokoukal starsi dil (z tveho odkazu driv - dik az nej) a ted tu vidim todle :)
Jeste jsem to nedocetl, ale todle me ted polozilo na zem, takze nemuzu cist dal
Odmítá globální oteplování. Organizaci Greenpeace nazývá bandou mentálů a tvrdí, že klimatické změny jsou kvůli oteplování lidstva (rozumějte díky dnešní módě přiznat homosexualitu). V Británii existuje výraz „Clarksonův syndrom“ pro lidi s podobným názorem na změny klimatu.
Jeste jsem to nedocetl, ale todle me ted polozilo na zem, takze nemuzu cist dal

Odmítá globální oteplování. Organizaci Greenpeace nazývá bandou mentálů a tvrdí, že klimatické změny jsou kvůli oteplování lidstva (rozumějte díky dnešní módě přiznat homosexualitu). V Británii existuje výraz „Clarksonův syndrom“ pro lidi s podobným názorem na změny klimatu.
-> koště: Tak to je skutecne vec, diky ktery jsi za frajera :)
-> Eidy: Zajímavý info. Dokonce mam i jednu stejnou vlastnost. Promenáda s cigárem v hubě i tam kde se to nesmí.

Některý věci jsou zajímavý, některý mě dost pobavily.
www.griptv.cz/2014/.../59 -faktu-ktere-jste-nevedeli -o-jeremy-clarksonovi
www.griptv.cz/2014/.../59 -faktu-ktere-jste-nevedeli -o-jeremy-clarksonovi
-> Nwkt: díky

-> Kocvin: www.facebook.com/photo.ph
p?v=10152217...