skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Top Gear
-> stepan 18.11.11 22:35:41: Tak ono záleží jaké má kdo nároky. Někdo žere párky s 87% vepř. masa a někdo s 15% kuřecího a je taky spokojenej.
Tak já sem asi divnej, ale zrovna dnešní díl mi přišel poměrně dobrej.
Ona je to tedy fakt bída, protože ani já to nevydržel. Minulej tejden 5 minut, teď jsem to uštípl v polovině.
-> Jirik_Tuňák: Naprostý souhlas... je to naprosto mimo mísu, díval jsem se 20min do reklamy a děs, běs. Musel jsem to přepnout.
koukal jsem pět minut na první díl USA a opravdu stačilo. to má určitě skvělou sledovanost

Jo taky sem to musel přepnout fakt bída
-> Jirik_Tuňák: nejsi sám,taky sem ted' kousek konce viděl a fakt strašný

koukam zejsem o nic neprisel teda 

-> Jirik_Tuňák: Mrdka z krtka no.
-> Jirik_Tuňák: mas pravdu je to hruza a des
Jo máš pravdu sračka. Snažil jsem se na to dnes chvíli koukat a teda děs. Plus to jak to kopírují. Zlatá klasika. Si asi pustím radši v angličtině originál než se dívat na takovou sračku
-> Jirik_Tuňák: souhlasim... ted jsem taky koukal a docela slabota

Buď jsem čuměl na Top Gear v pátek večer když jsem nebyl doma, tak v sobotu při snídani. Akorát že už skončil a ta velkosračka Top Gear USA co je v TV teď....., jsem divnej a nebo se to fakt nedá? Tomu snad chybí úplně všechno. Od vtipu až po řidičské umění a zajímavé reportáže a soutěže. Je to trapný až to není hezký....
-> Péďa17: Tak tak, když to bylo v Anglii po premiéře, tak to tu někdo dával EN video s českýma titulkama 

-> Péďa17: To už bylo ne? Myslím v angličtině. Já už mám teda stáhnutou i 16 a 17 řadu. Pravda 17 jsem ještě neviděl
Už se těším na Yetiho co o něm asi řeknou
-> Rapi1: to musím po každej časti čakať
dík
ja si to asi posťahujem

ja si to asi posťahujem
-> alpin: tu mas nieco nie vsetky su dabovane ale ide to on-line
serialy.sleduj.org/viewfo rum.php?f=412&...

serialy.sleduj.org/viewfo rum.php?f=412&...
-> Matthes, záškodník z TechWebu: to by mohlo nahnat soupeřům na trati respekt a obavu, nemyslíš? já se občas divím, že někteří nejdou dělat testovacího jezdce...
-> VeTeV: Nojo, no. Mu kup to tricko 

-> Mr_Kubas: ->Matthes, záškodník z TechWebu: tady je dokonce téma, kde je stig přítomen 

-> Matthes, záškodník z TechWebu:
ja chcem top gear kukať tak že otvorím stránku , kuknem video zavrem stránku...
napr. 4tv.cz/serialy/.../0
išlo to len akosi už nie.. tak hladám iný zdroj

napr. 4tv.cz/serialy/.../0
išlo to len akosi už nie.. tak hladám iný zdroj
-> alpin: A vis, ze to musis stahnout ikdyz se budes divat online, ze? :-)
-> OndraKrupi: by som musel sťahovať
-> alpin: na ulož to není?
kde sa dá sledovať online top-gear v češtine ?
-> VeTeV: Byl jsem kolem Stiga zvědavej, ale línej si to dohledat 

Matthes, záškodník z TechWebu 28.10.11 21:26:24 napsal:
→ alpin: No na to taky koukam. Takze v minulym dile bylo
vse OK?
minulý dva byli "to nejlepší z top gearu"
a teď stig nejni 
→ alpin: No na to taky koukam. Takze v minulym dile bylo
vse OK?
minulý dva byli "to nejlepší z top gearu"

-> VeTeV: Hmm, zajímavé informace..
-> Matthes, záškodník z TechWebu: jinak co jsem si tak načetl různě, tak to vypadá následovně: bílej Stig ukončil působení v srpnu 2010 - byl to Ben Collins. Jako Stig skončil, když chtěl do své biografie napsat, že právě on je Stigem. To se samozřejmě nelíbilo BBC. Podle smlouvy s BBC o tom Ben Collins musel mlčet. BBC se snaží Collinsovu autobiografii soudně zakázat - no a níže je další pokračování...
tak jsem našel toto: www.amazon.co.uk/Man-Whit e-Suit-Ben-Collins/.../000 732796X
a ještě jsem něco našel:
Bílý Stig, působil v Top Gearu od 3 serie - 15 serie a jako hlavní jezdec tohoto pořadu byl prozrazen Ben Collins. Ben Collins napsal knihu "The Man In The White Suit". To se samozřejmě vůbec nelíbilo stanici BBC a začala se s Collinsem soudit, aby zabránila zveřejnění jeho knihy a nedošlo tak k odhalení pravé identity Stiga. Bohužel BBC soudní spor prohrálo, soud to odůvodnil tím, že jméno Ben Collins se nejčastěji používá ve spojitosti s tajemným jezdcem a že už tedy neni důvod hrát si na tajemství. Collins tedy soud vyhrál, vydal svoji knižku a všichni se tak dozvěděli, že Ben Collins je ten záhadný jezdec, který od roku 2003-2010 oblíkal bílou kombinézu a proháněl se po dráze v těch nejrychlejších autech světa.
Pár dalších zajímavostí:
BBC asi v roce 2008 zveřejnila seznam deseti lidí a řekla, že jeden znich je opravdu The Stig, jedno z jmen bylo i Ben Collins a od té doby se na plno rozjeli spekulace, že on je ten tajemní jezdec v bílé kombinéze. Collins se už nějakej čas hádal s BBC o výší svého platu, chtěl víc peněz. Dále pak předkládal vedení pořadu svoje návrhy a chtěl, aby je v TG uskutečnili, ale pokaždé byli jeho nápady zamítnuty. Když Collins napsal knihu, vyhrál soud a BBC ho vyhodila z pořadu, tvrdil že si udělá vlastní pořad o autech a zrealizuje tam všechny svoje nápady, které předkládal vedení BBC a oni je nechtěli do TG zařadit. Bohužel k ničemu takovému nedošlo, Collins nemá vlastní pořad a šel pracovat jako moderátor do pořadu Fifth Gear.
ještě edit: www.bbc.co.uk/news/entert ainment-arts-11151777 cosi o sporu
a poslední edit: koukal jsem, že se píše, že ten novej je daleko lepší a má to být bývalý jezdec F1 Alex Wurtz
tak jsem našel toto: www.amazon.co.uk/Man-Whit e-Suit-Ben-Collins/.../000 732796X
a ještě jsem něco našel:
Bílý Stig, působil v Top Gearu od 3 serie - 15 serie a jako hlavní jezdec tohoto pořadu byl prozrazen Ben Collins. Ben Collins napsal knihu "The Man In The White Suit". To se samozřejmě vůbec nelíbilo stanici BBC a začala se s Collinsem soudit, aby zabránila zveřejnění jeho knihy a nedošlo tak k odhalení pravé identity Stiga. Bohužel BBC soudní spor prohrálo, soud to odůvodnil tím, že jméno Ben Collins se nejčastěji používá ve spojitosti s tajemným jezdcem a že už tedy neni důvod hrát si na tajemství. Collins tedy soud vyhrál, vydal svoji knižku a všichni se tak dozvěděli, že Ben Collins je ten záhadný jezdec, který od roku 2003-2010 oblíkal bílou kombinézu a proháněl se po dráze v těch nejrychlejších autech světa.
Pár dalších zajímavostí:
BBC asi v roce 2008 zveřejnila seznam deseti lidí a řekla, že jeden znich je opravdu The Stig, jedno z jmen bylo i Ben Collins a od té doby se na plno rozjeli spekulace, že on je ten tajemní jezdec v bílé kombinéze. Collins se už nějakej čas hádal s BBC o výší svého platu, chtěl víc peněz. Dále pak předkládal vedení pořadu svoje návrhy a chtěl, aby je v TG uskutečnili, ale pokaždé byli jeho nápady zamítnuty. Když Collins napsal knihu, vyhrál soud a BBC ho vyhodila z pořadu, tvrdil že si udělá vlastní pořad o autech a zrealizuje tam všechny svoje nápady, které předkládal vedení BBC a oni je nechtěli do TG zařadit. Bohužel k ničemu takovému nedošlo, Collins nemá vlastní pořad a šel pracovat jako moderátor do pořadu Fifth Gear.
ještě edit: www.bbc.co.uk/news/entert ainment-arts-11151777 cosi o sporu
a poslední edit: koukal jsem, že se píše, že ten novej je daleko lepší a má to být bývalý jezdec F1 Alex Wurtz
-> VeTeV: dík 

-> Jumbo: kto to je ?
-> castrol: I am the STIG

-> Jumbo: a kto je ten stig
-> Jumbo: Aha :-) OK.
-> alpin: -> Matthes, záškodník z TechWebu: Pokud je to předposlední série, tak tehdy se někde provalilo, kdo to ve skutečnosti je, on to potvrdil a oni ho vyrazili. Pár dílů bylo bez něho a na vánočním speciále našli Stiga nového. Stačí sledovat v EN a je to...
-> Matthes, záškodník z TechWebu: netuším , až tak to nesledujem
-> alpin: No na to taky koukam. Takze v minulym dile bylo vse OK?
-> Matthes, záškodník z TechWebu: teraz ide na coolke diel a jeremy vravel že stig proste neni
Vazeni, kde je Stig? Par dilu jsem nevidel a ted koukam, ze tam neni

-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : Vo tu červenou sportovní fiestu tam vůbec nejde :)
-> King: Ta Puma má pěknou barvu. :)
-> stika87: jsem to tu právě nenašel s titulkama, ani česky, tak jsem asi slepej
-> OndraKrupi: ty jo neni hrom tvuj pomalejsi bracha ??? 

www.stream.cz/uservideo/5
60758-top-gear-skoda-yeti-
cz-titulky-2011-s16e01 test yetiho s titulkama
-> robinho130: Zelená fábia 1