skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Top Gear
Toho Formana je škoda na takový kousky, vypadá že je v dost pěkným stavu... ale letěl pěkně kluk šikovná 

-> Mr_Kubas: kde to je? pošli mi to sz 

-> tunerlada: ja to nevidela je to supa
mi to prijde jako vefabii: ízy pízy, tak ja teda jedu a hele, ja vedu" 

-> petr s: Tak to se omlouvám nevěděl jsem to
-> Motomaniak: protože tak bylo rozhodnuto
-> petr s: a proč?
-> Motomaniak: 10. díl čtvrté série, létající Forman 

-> Motomaniak: Linky na warez tady nemají co dělat
-> kury: joo to byl skvělej díl 

-> Rapi1: to by bylo fajn, rád bych si to taky stáhnul. dej sem kdyžtak odkazy 

-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : samozrejme ze v ceskom. bohuzila som to nestahoval ja ale kamos mozem sa ho opitat odkial to taha
-> Rapi1: v jakém to máš jazyce? dej sem odkazy odkud stáhnout, já mám jen to co bylo na uloz.to v cz dabingu.
-> pomaranc: no uz to len postahovat a huraa sledovat:D:D
-> Rapi1: ale ja som retard :D ale uvidis sam ked budes pozerat :D
-> Rapi1: No v 13 a 14 sezone to uz aj dost prehanaju :D ale mne to tak vyhovuje, vacsinou len placem od smiechu :D
-> Rapi1: a máš to s dabingem? odkud stahuješ?
-> pomaranc: jj zo zaciatku tie prve diely vyzerali klasicky ako neaky autoslaon ale teraz sa to zlepsuje

-> Rapi1: Tak sa tes na dalsich 7 :D ono je to podla mna cim dalej tym lepsie :D
Tak toto je super program mam stiahnutych uz 7 serii a na nicom som sa uz dlho tak dobre nepobavil fakt to nema chybu

-> kury: Radši jsem na to ani moc nekoukal,protože jako profík jsem to nemohl ustát,jak to tam orvali jeden o druhýho,auto sebrali návěsem,značku apod,autoškola hadr

Tak včerejší díl byl super. Přítulka říkala, že to byl nejvtipnější díl,který zatím viděla. Jak si hráli na řidiče kamionu, to byla bomba

-> tunerlada: Nejlepší byl ten příjezd. Napřed přelet letadlama, pak každej do Astona a pak jak nemohli vylézt z těch kombinéz. Aspoň si ze sebe jsou schopný udělat i srandu. To ty Němci byli suchý
-> afro100 16.12.09 21:33:35: já tam žádný tlačítky "další" nemám, vyhledanýho tam je jen jedna stránka.
-> Bedřich 16.12.09 21:36:19: nebyli by nějaký odkazy na ten rapidshare?
-> Bedřich 16.12.09 21:36:19: nebyli by nějaký odkazy na ten rapidshare?
-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : Z jedenácté série jsou v češtině odvysílány díly č.1,2,3,4,6.Všechny odvysílané díly v češtině najdeš na rapid sharu.Ideální je na to download manager.
-> kury: prej mám problém..prave mi upadla ruka 

-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : je tam aj 6 ale asi to neni v cestine, ja som zadal len top gear a dole bolo tlacitko dalsi, a nejak som sa k tomu preklikal
Na uloz.to jsou z 11. série jen díly 3 a 4, kde najdu další? 
A pak tam jsou nějaký díly z 1. série, 6. série a asi jeden z 5.

A pak tam jsou nějaký díly z 1. série, 6. série a asi jeden z 5.

-> tunerlada: jj. U toho jsme se hodně nasmáli. Jak tam řídil ten týpek s hákem místo ruky a on se mu zasekl do volantu. Nebo jak na konci místo Jamese řídil Stig

doporucuju stahnout dil 11x06 soutezi tam proti neakym moderatorum z nemecka a je to mazec 

-> Luky. 15.12.09 15:05:00:

Vždyť jo, Sting se v kombinéze střídá s ostatními členy kapely The Police, viz. RadstaR: 

-> U-Geen: ehm opraveno ...
-> ZdenoR: Sting?
-> ZdenoR 15.12.09 13:20:36: Urcite to neni 1. clovek. Kombineza sice dost zakryje, ale clovek si v nekterych dilech proste vsimne, ze telesna stavba Stiga se nejak podivne mneni :D
Poprask kolem toho kdo je Stig je dobra reklama ja se vsadim ze jeho totoznost odhalit nemuzou protoze to neni jeden clovek
Důvod proč byl Šumák Stigem v tomto díle byl prý fakt, že tam jezdil svým Ferrari FXX
-> RadstaR: no na to se neda koukat uz delsi dobu. O dost lepsi mi prijde Meziplyn na TV Public nebo Autoshow na Z1
Tak hlavne nas autosalon na Prime je cim dal tim horsi a gorsi. Nedavno jsem videl jeden dil a chtelo se me zvracet.
hlavně tyhle hoši řeknou natvrdo ,,tohle auto je děsný" a ne omílačky a kecyy okolo jen aby moc nenařkly automobilku jak u nás....

Michael samozrejme Stig neni. Kazdej chtel vedet, kdo to je, tak prisli s timhle vtipkem.
-> vhml: anglicky si to sosneš přes torrenty a titulky budou na titulky.com 

já věřím že stig- (michael) je fake... spíš to bude nějký méně známý mladší závodník... navíc pochybuju že by neustále MSCH létal do lodýna na natáčení- na to by jiný média dávno přišla...

-> Mr_Kubas: no jo to já nevěděl o youtubu..
koukám že už i virteři čumí na top gear, na prima cool už to nějakou dobu sleduju, fakt bombastický, hodně dobrý bylo Killing of Toyota, je to fakt lepší než ty český blbci, aspoň se u toho člověk zasměje, a ty hlášky 
part1:http://www.youtube.com/wa tch?v=BYrymcj27nY
part2:
part3:
k tomu miniautu, já to tam viděl a prej je levnější tím jezdit než chodit

part1:http://www.youtube.com/wa tch?v=BYrymcj27nY
part2:
part3:
k tomu miniautu, já to tam viděl a prej je levnější tím jezdit než chodit

-> Mr_Kubas: no to jo, ale tak jako musel to být někdo kvalitní kdo zajede nejlepší časy.