skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
zlate casy 1960-1990
prohledat
1457 příspěvků (zobrazeno 651 až 700) od 21.10.2009 do 26.01.2011, založil/a Kubina AVTOBA3 CCCP - zrušená registrace
-> Kubina AVTOBA3 CCCP 20.12.09 18:20:50: www.automartin.cz/index2.
php?typ=klasic...
-> pomaranc: smutné ale krásné autíčko

A kedze som na jednu polovicu Fordista pridavam este najlepsi ford podla mna :)
-> Pavel P..: Ok, to půjde, kdyby chtěla náhodou povozit i venku, tak tam kousek pořád nějaký kočár nad 200hp stojí.
-> Kaprof: 

-> Hurdis: musíš jí nejdřív povozit aby viděla že ho nalehavě potřebuješ

-> Pavel P..: Jo to zkusím na jaře u naší mladé paní doktorky, co jí u povinné roční prohlídku pořád nadávám, že má na piču přístroje, když mi měří vysoký tlak, zatímco mám nízký, uvidíme co řekne na poršáka na recept. 

-> Hurdis: přines doktorovi lahvinku tekutýho ovoce aby ti to dal na předpis s plnou náhradou od zdravotní pojišťovny.

-> myschaak AZNP K.Hora: Simtě za pět let bude rada že si má kam lehnout:o)))barák plnej dílů všude samy horničata

-> Kaprof: mě zabije
ale půjdu do toho...jednou to spácháme...a kámoš má bleděmodrou 8mimísto

-> myschaak AZNP K.Hora: ty pohrebak ja sanitku davno dohodly ne?:o))
-> Kaprof 20.12.09 20:20:41: za tohle tě budu všude chválit)
-> RON: nerikam že ne ale dily už začinam pomalu ale jistě sbírat(komplet svetla majak houkačka origo a skla s bilejma pruhama...
pomalu ale jistě...

-> Kaprof: no, to se snaž... dárek pěkný, ale dost nákladný
-> Kaprof: tak to máš co dělat 

Na jedno vozidlo se tu zapomnělo
tohle je otcuv prvni služebni vuz omluvte kvalitu je to ze sceneru ale rad bych mu na chlup stejnou predal za 7 let k 50.nám:-)

-> venca5: super link,krasny fotky,tomuhle rikam elegantni auto
-> Jindas: měl jsi ho nenápadně přemístit... ke mě 

-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : tjn:D taky jsem na to koukal:D drsnost:D
-> Jindas 20.12.09 20:07:28: pěkné... a vzadu má pejska s kývací hlavou 

Mr_Kubas 20.12.09 19:26:34 napsal:
→ Jindas 20.12.09 18:41:29: Taky mám odtamtud stejný fotky
Pak stála za zmínku Bondova auta. Až budu na druhým PC, tak jsem
hodím nějaký ukázky
vsak jasny mam toho taky vic jenze do 60-90 tam moc nemam:D
→ Jindas 20.12.09 18:41:29: Taky mám odtamtud stejný fotky

hodím nějaký ukázky

-> RON: takhle to určitě myšleno nebylo. Mr.Kubas se v onom tématu taky vyskytuje, tak si myslím že by to mohl pochopit, že jsem to nemyslel zle 
-> Mr_Kubas: jasně

-> Mr_Kubas: jasně

-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : Tak jsem to měl dobře a opravil jsem to špatně
Teď už to mam snad dobře
Ale už pššt je to trochu OT 

-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : jen ty jsi bez chyby a zřejmě nikdy neuděláš hrubici...
-> RON: tak to ostatní byli více méně jen překlepy, ale "auta stáli"? 

-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : 

-> Mr_Kubas: ještě by se našlo 

-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : Co?
A teď?

-> Mr_Kubas: ty si koleduješ o zápis do tématu "Pravopis na virtu" 

-> Jindas 20.12.09 18:41:29: Taky mám odtamtud stejný fotky
Pak stála za zmínku Bondova auta. Až budu na druhým PC, tak jsem hodím nějaký ukázky 

-> Jindas 20.12.09 18:51:56:

Aj hentý oný pikčr zde bol? Mít to v garáži vedle eRka, měl bych stabilní recept na erekci až do důchodu.
začinalo se to tu kazit

-> Jindas 20.12.09 18:51:56:
krása

-> Jindas: Urquattro je sen, nadhera
-> Jindas: A100 Coupe je krásný

-> Hřib: obluda ne, mě se to líbí, nikdy jsem to na vlastní oči neviděl... nějaké info o výbavě, popř foto interiéru? citroeny mě baví, ale nikdy si žádného nekoupím
-> RON: jako obluda to vypadá, když jedeš v autě před ním a podíváš se do vnitřního zrcátka
-> Kubina AVTOBA3 CCCP: jedno v Ostravě, jedno u Nového Jičína co jsem viděl, určitě v Brně, v Praze hned několik, ale nikdo se s nima moc nechlubí a jsou schopni je i zapírat - viděl jsem na vlastní oči

-> Kubina AVTOBA3 CCCP: jedno v Ostravě, jedno u Nového Jičína co jsem viděl, určitě v Brně, v Praze hned několik, ale nikdo se s nima moc nechlubí a jsou schopni je i zapírat - viděl jsem na vlastní oči

a co tohle? Také Německo Liepzig. foceno by Jindas:) digital zrcadlovka:)
-> Jindas: