Ratoo 09.11.09 16:59:42 napsal: Dost silně uvažuju o změně přezdívky! Nevim, no něco se mi líbí ale, obrousit fáčko flexou a honit na tom pohárky, a pak to tyvole strčit do časaku, to je už na mě moc! A ještě ke všemu fáčko, ne že by se mi nelíbilo jako takový ale každej kdo ho má tak se hrozí že mu někde začne reznout a ještě ten plech nad šiškou
takovej trošku CIGÁNOSTYL.Díky za názor, i když by jsis měl před tím, než začneš někomu hanit jeho práci zjistit o daných úpravách něco bližšího. Podle fotek, který jsi dodal, jako že to je RAT, nevíš o tomhle stylu vůbec nic. Nevidím nic špatnýho na tom, udělat pořádně auto a nechat na něm orezlý povrchový díly. Je to rozhodně lepší, než hodit na karoserii krásnej lak a kola a když otevřeš kapotu motoru, tak se ti chce brečet, jak to má špinavý a hnusný.
Kdybych chtěl honit poháry, jak ty říkáš, jezdil bych na srazy i s Felicií, za kterou by určitě nějaké byly, ale důvod, proč jsem jezdil na TC je ten, že jsem chtěl trochu zviditelnit tenhle u nás né moc rozšířenej styl úprav. To, že se to porotcům líbí já neovlivním. Ze stejného důvodu jsem to hodil i do časáku. Na zahrádce vozím, oproti ostatním krysám věci vztahující se k autu (pružiny, sání, kabely, svíčky, rezervu a kanystr), ostatní vozí lyže, sáňky atd.