skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Tousty
20:42:26
27.09.2009
27.09.2009
krup
-> Don Carlos: to by mě, přiznám se, nenapadlo, horká marmeláda a salám .. ale testnu :-)
20:02:39
27.09.2009
27.09.2009
Don Carlos
No já občas do běžného toustového menu vmíchám zajímavost - salám herkules, nebo poličan a zalít jahodovou marmeládou, nejlépe domácí. Opravdu to chutná a nic to s trávícím ústrojím nedělá.
10:46:28
25.09.2009
25.09.2009
MOLSO
-> Tampajs: My sme mali novodobý toustovac a praskol ten uzatvaraci mechanizmus ktory drzal ti polovice pokope tak sa kupila najsilnejsia snutka a pri zavreti toustovaca sa to zaviazalo zamaslickovalo a toustovalo (snurka = tkanička)
10:43:23
25.09.2009
25.09.2009
Tampajs
Říkám byl starej pomalu po 20letech namáhání prostě prasknul
10:29:29
25.09.2009
25.09.2009
fine_ray
1.oba plátky chleba natřít máslem.
2.rajče, zelí, cibule, někdy lehouuunce osolit, opepřit, okurku nemam rád teplou.
3.Salám, nebo kousky třeba slaniny, uzenýho, cokoliv co aspoň smrdí masem.
4.Sýr - jakejkoliv trochu kvalitnější, sice má tendence vytéct, ale celou chuť může zničit, když je to tesco za 7,- :)
5.kečup - musí se víc počkat než vychladnou, jinak je to na opaření huby :D
Nejlepší je pak rozkrájet na trojúhelníčky (pokud je takový toustovač), k tomu dvandu a druhá večeře u telky ideální :D :D
2.rajče, zelí, cibule, někdy lehouuunce osolit, opepřit, okurku nemam rád teplou.
3.Salám, nebo kousky třeba slaniny, uzenýho, cokoliv co aspoň smrdí masem.
4.Sýr - jakejkoliv trochu kvalitnější, sice má tendence vytéct, ale celou chuť může zničit, když je to tesco za 7,- :)
5.kečup - musí se víc počkat než vychladnou, jinak je to na opaření huby :D
Nejlepší je pak rozkrájet na trojúhelníčky (pokud je takový toustovač), k tomu dvandu a druhá večeře u telky ideální :D :D
09:44:59
25.09.2009
25.09.2009
jerzy
-> alchstuip - (Až kým nás STK nerozdelí): nebudes litovat
09:39:53
25.09.2009
25.09.2009
alchstuip - (Až kým nás STK nerozdelí)
Vcera som si kupil toustovac.... vdaka vasim provokaciam som o 10 E lahsi.....
22:57:28
24.09.2009
24.09.2009
Zdeněk.
Přítulka si do toho dává Nutelu a ono je to kupodivu i dobré
18:32:41
24.09.2009
24.09.2009
gim
-> Tampajs: pokud praskla jen ta zaklapka, tak se da toustovat dal, vono se to propece i tak.
Jinak vcera jsem si delal ty zapejkaci bagetky s anglickou a syrem a musim se pochvalit luxus.
Jinak vcera jsem si delal ty zapejkaci bagetky s anglickou a syrem a musim se pochvalit luxus.
17:50:38
24.09.2009
24.09.2009
Turda
-> Tampajs: nemáš tam toho dávat tolik
17:39:25
24.09.2009
24.09.2009
Kaprof-Pisařík
-> David29:
17:38:08
24.09.2009
24.09.2009
David29
-> Kaprof-Los Koramos: No, ale chodci takový kamikazde
Dědek vidí naložený a rozjetý Iveco a skočí tam... on si snad myslí, že těch 5t zastavim na místě No zastavil jsem v půlce přechodu a seřval ho...
Dědek vidí naložený a rozjetý Iveco a skočí tam... on si snad myslí, že těch 5t zastavim na místě No zastavil jsem v půlce přechodu a seřval ho...
17:35:46
24.09.2009
24.09.2009
Kaprof-Pisařík
-> David29: no aby ne když sem denně jezdiš
17:31:49
24.09.2009
24.09.2009
David29
-> Kaprof-Los Koramos: No jo furt, ty kultivovanej vidláku Jezdim denně do Kolína, a co tam jezdí za paka... no děs
17:27:18
24.09.2009
24.09.2009
Kaprof-Pisařík
-> David29: to udela jen pražskej vocas
17:26:38
24.09.2009
24.09.2009
MOLSO
-> David29:
17:06:01
24.09.2009
24.09.2009
David29
-> Tampajs: A co udělá správnej škodovkář?
Tepelný desky namontuje do svěráku a máš novej toustovač
Tepelný desky namontuje do svěráku a máš novej toustovač
15:51:42
24.09.2009
24.09.2009
Ad@m
-> Tampajs: to jsi chtěl dělat ten třípatrový kousek co tu psal Klubko?
15:27:47
24.09.2009
24.09.2009
krup
-> Tampajs: tak to se mi ještě nestalo.. ( a to se nebojim v tom rohliky tvořit.. )
.. ale zase novej toaster, když se ho nebojíš, koupíš za 200 v kdejakym elektru..
.. ale zase novej toaster, když se ho nebojíš, koupíš za 200 v kdejakym elektru..
14:47:52
24.09.2009
24.09.2009
Tampajs
-> krup: Margarín nejjim.. Bylo to fakt máslo a bylo ho někde mín někde víc ale i tak prostě to bylo z toho protože normálně stim problem nemám.. ted mě spíš sere že jsem přišel o toustr a nemám si jak udělat další várku...
Parchant při zavírání prasknul
Parchant při zavírání prasknul
13:41:33
23.09.2009
23.09.2009
krup
-> Luky.: pokud to ale nepřehnal :-))
( je třeba taky rozlišit máslo a margarín.. )
( je třeba taky rozlišit máslo a margarín.. )
12:31:09
23.09.2009
23.09.2009
Honza120L
tampajs
nesmis tam dat kostku masla, ale jenom kousek
nesmis tam dat kostku masla, ale jenom kousek
12:30:15
23.09.2009
23.09.2009
Luky
-> Tampajs: Z tý trochy másla která udělá kůrčičku ti určitě zle nebylo
11:57:17
23.09.2009
23.09.2009
Klubko_
Kdyz studenej toust, tak v nasledujicim poradi: chleba, mazaci syr, sunka(nejaky maso), platek tvrdyho syra, kecup(vpravit do chleba, tak aby se nevymackl pri kousnuti), chleba, kecup(vpravit do chleba tak, aby se nevymackl pri kousnuti), platek syra, sunka(nejaky maso), mazaci syr, chleba (ano, ctete spravne, 3 chleby )
kdyz je, tak mezi platek syra a kecup pridam i ledovej salat
A kdyz zapecenej, tak ctvereckovej, jen 2 chleby, ale v podstate stejny slozeni, jak u studenyho. A peclive poskladat tak, aby platek syra spekl chleby k sobe a uzavrel kecup uvnitr
Tak a kdo ma hlad ted? JA!
kdyz je, tak mezi platek syra a kecup pridam i ledovej salat
A kdyz zapecenej, tak ctvereckovej, jen 2 chleby, ale v podstate stejny slozeni, jak u studenyho. A peclive poskladat tak, aby platek syra spekl chleby k sobe a uzavrel kecup uvnitr
Tak a kdo ma hlad ted? JA!
11:30:34
23.09.2009
23.09.2009
Honza120L
koupit va kauflandu za 150 jinej
11:27:00
23.09.2009
23.09.2009
Tampajs
Včera sem se do toho kvuli tomuhle tématu pustil.
Dal sem i máslo navrch to sem dopsavaď nedělal a to byla chyba. Nebylo to špatný ale bylo mi z toho zle.
Jo a toustovač nepřežil. Už mu bylo dobrejch 17let takže RIP
Dal sem i máslo navrch to sem dopsavaď nedělal a to byla chyba. Nebylo to špatný ale bylo mi z toho zle.
Jo a toustovač nepřežil. Už mu bylo dobrejch 17let takže RIP
10:51:52
23.09.2009
23.09.2009
Luky
Moc dobrý jsou taky domácí anglický rohlíky. Děláme je z těch předpečených bagetek balených v ochranné atmosféře. Rozříznout napůl, dát na to anglickou slaninu a sýr a zapéct na plechu v troubě
10:22:41
23.09.2009
23.09.2009
Tomaso435
jééé já sem tady to téma ještě nezasral svým příspěvkem, to musím napravit :D
touste žeru jedině když sou lehce pomatlaný máslem, aby nebyly tak tvrdý,,
no a jedna možnost je chleba natřenej kečupem s česnekem a mezi to plátek sejra,
nebo šunka-salám sejra kečup hořčice a do veky a je tomrtě dobrý,,,,,,,,,
nebo mi chutnaj zapečený chleby na plechu právě s keřupem s česnekem a na vrch sejra,,, sice tvrdý křupavý ale chut je luxusní,, :D
touste žeru jedině když sou lehce pomatlaný máslem, aby nebyly tak tvrdý,,
no a jedna možnost je chleba natřenej kečupem s česnekem a mezi to plátek sejra,
nebo šunka-salám sejra kečup hořčice a do veky a je tomrtě dobrý,,,,,,,,,
nebo mi chutnaj zapečený chleby na plechu právě s keřupem s česnekem a na vrch sejra,,, sice tvrdý křupavý ale chut je luxusní,, :D
09:15:52
23.09.2009
23.09.2009
alchstuip - (Až kým nás STK nerozdelí)
Vy ste parchanti, vecer si pojdem kupit toustovac.....
00:20:13
23.09.2009
23.09.2009
1560 - zrušená registrace
-> olomoucky_tvaruzek:
Domácí zvíře.
Domácí zvíře.
00:18:50
23.09.2009
23.09.2009
olomoucky_tvaruzek - zrušená registrace
a co ten cerv v pixlicce opodal?
00:18:01
23.09.2009
23.09.2009
Kaprof-Pisařík
-> David29: vysočina, cibule, sejra a misto kečupu u mě salsa omačka.-)
00:17:31
23.09.2009
23.09.2009
1560 - zrušená registrace
-> olomoucky_tvaruzek:
Ta rezatá voda s jarem není moje - jak to není domácí slivka nebo Becherovka, tak to k hubě nedám.
Ta rezatá voda s jarem není moje - jak to není domácí slivka nebo Becherovka, tak to k hubě nedám.
00:16:45
23.09.2009
23.09.2009
olomoucky_tvaruzek - zrušená registrace
vypada to odporne - nahore je rozmocenej pijak, pak nejakej salat s plzem a k tomu jakasi rezata voda s jarem...
00:15:14
23.09.2009
23.09.2009
1560 - zrušená registrace
Sice to nejní toust, ale náplň jde i do toustu a je to super Ještě víc super by ale bylo, kdybych si vzpomněl, co jsem do toho tenkrát všechno narval...
00:03:04
23.09.2009
23.09.2009
Kaprof-Pisařík
-> olomoucky_tvaruzek: jo a pulka ulice zdechla smrady
23:54:33
22.09.2009
22.09.2009
olomoucky_tvaruzek - zrušená registrace
nejlepčejší je do tostu dat uzenáče, polít troško hořčice a k tému dát jeden tvaůžek... zakpanout a utect...
21:27:31
22.09.2009
22.09.2009
Karlos (WIO46)
-> Bobesh: Hergot, teda tousty mám rád, ale tohle musim někdy prubnout, většinou udělám jen prachsprostou topinku a na to česnek, nebo ďábelské tousty, ale tohle ...
19:17:42
22.09.2009
22.09.2009
Bobesh
Tak v době toustový mánie čtvercovejch či trojúhelníkovejch chlebů,kdy je toho všude po krámech dost,si radši udělám českou klasiku: nakrájenou veku potřít ďábelskejma toustama či jinou topinkovou směsí,pak kolečka cibule,plátek salámu či uzeniny(postačí gothaj nebo českej ale gurmáni můžou šunkovej či debrecínku),přikrýt plátkem sýra (30% cihla ale uzenej je lepší),naklást na plech,šoupnout do vyhřáté trouby 150-180´C a nechat 15-20min zapíct. Po vytažení servírovat ještě horký a navrch kečup (gurmánům doporučuju HEINZ). Pivo povinně,bo žízeň bude veliká ale zaručeně nezbydou.
16:03:43
22.09.2009
22.09.2009
David29
To já namažu jednu půlku hořčicí, druhou kečupem a mezi to šunku, sýr, cibule, okurku a někdy i nakrájenej párek Mám rád vysoký tousty
Jinak tsoutsovač preferuju ten co dělá čtverečky... Když do toho trojúhelníkovýho dáš moc, teče to všude kolem...
Jinak tsoutsovač preferuju ten co dělá čtverečky... Když do toho trojúhelníkovýho dáš moc, teče to všude kolem...
14:45:46
22.09.2009
22.09.2009
Luky
Máslo zvenku udělá po upečení výbornou kůrčičku, kdo nezná, doporučuju vyzkoušet
A studený tousty jsou výborný s máslem, plátkem sýra a šunky, kari omáčkou (asi od Heinze?) a zelím
(tyhle témata nesnášim, dostal sem hlad )
A studený tousty jsou výborný s máslem, plátkem sýra a šunky, kari omáčkou (asi od Heinze?) a zelím
(tyhle témata nesnášim, dostal sem hlad )
13:17:17
22.09.2009
22.09.2009
Luděk
-> jerzy: však i houska se tam pěkně rozpeče a i normální chleba,prostě co je,to tím proženu,Monika dokonce říká,že i sladký se skořicí jsou dobrýýýý
12:58:12
22.09.2009
22.09.2009
jerzy
-> OndraKrupi-TenČtvrtý: tez tam strkam co muzu, aji starsi rohlik tam zmacknes, ten je pak fajne krupavy jako cerstvy, akorat trochu mrizkovany
12:21:51
22.09.2009
22.09.2009
OndraKrupi
jinak pokud není toustovej chleba tak nornální chleba dát nějaký salám atd... z venku potřít malinko máslem a to se pak žere jedna radost
12:20:40
22.09.2009
22.09.2009
OndraKrupi
blbci, teď mam hlad!!!!!!
12:19:15
22.09.2009
22.09.2009
Luděk
no salát,rajčata,plátkový sýr,hořčice atp. a děvče dává i nějaký koření (oregáno atp.),ale já se stejně radši nakonec zakousnu do ní
11:10:01
22.09.2009
22.09.2009
james.bond
nekdy dam misto masla dovnitr mazaci syr
09:51:27
22.09.2009
22.09.2009
krup
.. skus taky ten chleba lehunko máznout másle i z venku, ale moc to s tym maslem nepřežeň, ať se neposereš :-)
jinak máslo ( já dovnitř na oba chleby ), salám - dva/tři druhy - proložit sérem a cibulou, kečup buď dovnitř, nebo namáčecí strategie, nekteří si dají dovnitř hermoš, nebo tvaružek..
zeli bych dal spiš jako přilohu, když to proženeš toasterem, nebudu pak tak dobry ..
jinak máslo ( já dovnitř na oba chleby ), salám - dva/tři druhy - proložit sérem a cibulou, kečup buď dovnitř, nebo namáčecí strategie, nekteří si dají dovnitř hermoš, nebo tvaružek..
zeli bych dal spiš jako přilohu, když to proženeš toasterem, nebudu pak tak dobry ..
00:25:13
22.09.2009
22.09.2009
gim
-> David29: tousty uz moc nejim, ale vicemene klasika- maslo, salam, syr obcas cibule. Ale kdyz zbyde kus pecenyho kurete tak ho dam do tousta s tim omastkem, hermelina a navrch takovou kejdu z tatarky a cesneku, toho se pak i najis.
23:29:15
21.09.2009
21.09.2009
jerzy
-> David29: no jakoze si dam kecup na talir jak kdyz zeres hranolky treba a dycky pred ukousnutim trojuhelnicku to do toho namocim, nebo si ten toust poliju kecupem shora, je to fakt lepsi studene nez mit ten kecup teply vevnitr. jo jinak mam toustovac teda takovy co rozdeluje na trojuhelnicky