Jak moc jíte ???

prohledat
71 příspěvků (zobrazeno 1 až 50) od 14.01.2005 do 17.01.2005, založil/a Borin - Král tuzerů
řadit dle data
21:48:50
17.01.2005
Vojta - zrušená registrace
-> Jirik: Jo no ja na ramena raci normalne jednorucky (tlaky v sede) nebo na multirpesu v sede s velkou cinkou....obcas to stridam s masinou takovou zajimavou 3
13:38:23
17.01.2005
fine_ray
-> Jirik: tybrďo se budu teď bát něco špatnýho napsat, aby sis mě nenašel a pak mi to nevyříkal3.Ještě že sem se z tý Čechovky přestěhoval1 Jíží je je silneeeej kluk! Kam chodíte cvičit?
13:15:22
17.01.2005
Jirik - zrušená registrace
-> Vojta: Já tyhle váhy navíc rejdím po půl roce cvičení. 1
Mňo, ale máme s Petrem slabší ramena.
Jezdil jsem je v mašině, kde byl pohyb stejnej jako když cvičíš s jednoručkama.
Tam jsem měl 70 kg.
No a teď je cvičíme s jednoručkama a Péťa cvičí s 22kama a já s 18kama.
Což je podle mě i na nás pidimužíky wenig.
No nevím. Musíme jim pořádně dávat.
Teď už si tam dám asi 20ky a uvidím.
Jinak ty dřepy s těma váhama ve volnej jsou rasovina.... 1
12:49:46
17.01.2005
-> Jirik: Tak hochu to jsi moc dobry s tema vahama. Na tvoji vysku a vahu to nema chybu. Je fakt ze kreatin tomu dost pomaha. Ja ted vysadil kreatin po 6 tydnech pak 4 tydny pauza a zas.

No drepy nemohu moc jet pac mam problemy s kolenama (klouby - asi dobebane z motorky :( ) Tak cvicim lehce legpress a hacken drep, predkopy zakopy apod ale s velice primerenou vahou.
Chodim s mym dlouholetym sparingem (on cvici cca 4 roky) a on dava na drepy 130kg (na multipresu).
Jak jsem zral ted ten kreos tak jsem na tlaky na ronve lavici (na hrudnik) mel jednorucky i 31kg ale tedka po tech 3 tydnech co to zas neberu tak to jde rapidne dolu.
Na no na bicaky mam taky malo nakladaci cika cca 10kg tj. dohromady cca 35kg. Ale nejak posledni dobou stagnuju, musim zas zmenit trenink uz ho mam nejaky cas a je asi pravy cas na zmenu zas nejakou novou motivaci k rustu 1
08:44:05
17.01.2005
kirri - zrušená registrace
-> Jirik: no to věřím, že to šlo líp
08:40:15
17.01.2005
-> kirri: Kdybys věděl, jak se mi pak snadno samotnému prohazoval ten motor.
Muhehe. Prostě vemeš a přehodíš.... hehe 1
08:23:12
17.01.2005
-> Jirik: jak sem říkal, za začátku deš s váhama strašně rychle nahoru, ale pak poznáš svůj strop kdy se stejnýma vahama ti budou růst svaly a zvedání vah už pujde strašně pomalu
06:56:58
17.01.2005
-> Vojta: Dřepuju s Petrem (kámoš - ten už cvičí dlouho) s dlouhou činkou, jako je třeba na bench. Mám tam zatím 80 kg. Petr cvičí cca 4 roky a ten tam má 105 kg. Je to rasovina, moc lidí to necvičí, ale právě dřepy proti konstrukci a strojům dávají nejvíc. Musíš držet rovnováhu, takže posiluješ i další svaly včetně zad.
Biceps zatím relativně málo, ale na druhou stranu k mojí velikosti a váze = 42 - 45 kg, ta dlouhá tyč má kolem 17 - 20 kg !!! (takže počítáme dohromady).
Bench zatím taky celkem wenig = 70 kg.
Ale to se časem vybičuje, nečekám po půl roce zázraky. Péťa říká, že jsem vyletěl nahoru s vahama jako hovado.
Pak samozřejmě rejdíme další cviky, ale to každý zná, břicho (lavice, stroj), záda (shyby), ramena (jednoručky), zápěstí (jednoručky), předloktí (krátká lomená tyč).....atd...bla bla bla.
22:36:08
16.01.2005
-> Jirik: je to tak zapesti opravdu nevynechavat. Ja jedu zapesti s velkou (rovnou nekdy EZ) cinkou - lepsi stabilita.
Tak to mas v klidu ze zvedas vic nez vazis. Ja zacal cvicicit jak jsem psal proto ze merim 187 a vazil jsem silene malo a mel jsem problemy pribrat tak jsem zkusil toto a chytlo me to 1
12:57:04
16.01.2005
dokturek
jdu si hldat jinou ikonku, nejsem jedinej kenny ;o(
12:55:42
16.01.2005
dokturek
Tak to ja jsem proti Vam asi tezka vaha, rovnej metrak na 192cm, pivasek poctive pestovanej a zivenej :o)
12:06:02
16.01.2005
-> Jirik: to zápěstí jde trochu "nafouknout", ale má určité rezervy to jest pravdou
12:01:59
16.01.2005
Ojojoj, tý námahy a bolavých končetin....
Nejzajímavější je, že teď po tej chvíli zvedám víc než vážím.... 3 jako mravenec. Člověk je velmi zajímavé zařízení....
11:59:08
16.01.2005
-> Vojta: -> kirri: No ono to někde bude vidět, ale řídí se to heslem : " Nic není zadarmo. " 6
Já nejvíc změn pozoruji na nutných výměnách oblečení. Vite jako obepnutost trička, obepnuté dříve normální džíny. Nejvíc mě sere ten pěknej ne moc starej svetr, jak mi vylezl nahoru, taxe mi zkrátily rukávy. 8 Další věc je, že jsme s kámošem malincí, a takže máme drobné kosti třeba na zápěstí, to sice můžete posilovat jednoručkama, ale stejně zůstane takové malé drobné, kujva. 3
00:14:26
16.01.2005
-> kirri: jj no je to tak. U nas ve fitu taky ty casaky na stole, opasky, trhaky, molitany apod jsou zadara k dispozici. Trenink ti taky napise ale za poplatek pokud jsi cizi....1
22:35:29
15.01.2005
-> Honza "Bobr": no řeknu ti že nechci moc, ale přiměřeně, hrudník + ruce břicho nohy mám z kola, tak to je OK, asi tak, samo že ne jako árný
22:32:11
15.01.2005
Honza "Bobr"
-> kirri: Jo jo jo, přiměřeně přiměřeně . . . to znám. Pak před tim těstem utíkali do sklepa . . . :)
22:30:00
15.01.2005
-> Honza "Bobr": všeho s mírou
22:20:01
15.01.2005
Honza "Bobr"
Moc to s těma kretinama nepřehánějte - dopadnete jak Cartman, byl taková bedna, že neprošel dveřma v autobuse . . . 3 3 3
21:59:14
15.01.2005
-> Vojta: mě tam více méně dotáhli kámoši, kteří byli i v soutěži do formy s muscle fitness a pohoda, je to taková menší nudle, maj všechny stroje co běžně potřebuješ, ale je to tak pro nás, obchůdek s těma doplňkama za dobrý ceny, pépučej ti rukavice, trhací pás, opasek, což není pravidlem, je tam plno věcí, fůra časáků, který si můžeš pročíst, sestavěj ti plán, hjídelníčk, což už je jnormální, ale mě se tam líbí, jo a maj tam takový to klo kam tě uvážou a tay se pak točíš dokoláááááá jako magor na všchny strany1
21:51:27
15.01.2005
-> kirri: Ale bude to videt to je hlavni. Ta vynalozena prace se musi nejak projevit, a toho si cenim.
Musi te to bavit jinak to moc nema cenu. Ja totez, chodim tady u nas do fitu, za tu dobu jsem uz poznal x lidi, horzne fajn lidi, pokecame a tak. Po vanocich jsme meli Viliovku v posilovne a pohoda, je to takova jak pises domacka atmosfera a ne jak treba ve velkych nejakych mestech nebo jinychk fit centrech kde jsou sami nejaci bouchaci kteri sypou a mysli si o sobe....
20:06:25
15.01.2005
-> Vojta: teď sem fakt poznal, megabolid je hrůza.

Neboj, cvičil jsem půl roku poctivě, pauza 2 měsíce + 15 kilo hore

Teď měsíc a už jsem zase v tom, aerobbní aktivity, vím o čem mluvíš + profesionální jídelníček, 6x denně jím, vyváženě 3x týdně cvičení a nebo kombinace 2+2, fitko mi vyhovuje (domovská atmosféra) Golds Gim Brno, nebo jak se to píše1. Nutrend a Weider je špička a taky to stojí, ale je to kvalitní.
Nechtěl jsem působit, jako že poučuju, ale něco jsem chtěl o tom napsat.
Něco jíst a necvičit, nebo zázračné vložky do bot, ha to mě povídej, nikdy sem to nezkoušel, já když se rozhodnu, tak dřu, jde to pomalu ale jde to! a to je to hlavní, moc příjemní lidi.
nevypadá to, ale poctivě cvičím, ale zatím to nejde vidět, toť vše............
19:51:36
15.01.2005
-> Jirik: Jj souhlas. Ale s tim kreatinem. Ja aspon na sobe to zacal pozorovat, kdyz jsem zacal brat kreos velke zmeny. Hlavne ze zacatku to bylo citit, hlavne na prirustu sily. Kreos mam od ATP ten je taky hodne gut.
Z proteinu vetsinou nejake 70-80% :) tedka mam vajecny bilek ale to je dobry kentus, to vypit to je hnus ale da se to da se na to zvyknout. Bilky jsou dobre pac maji vysokou vyuzitelnou hodnotu bilkovin (84%) je fakt ze nemaj nic vic krom bilkovin. Ja to stridam, prez den tak ty bilky na vecer proteinak, pac ty bilky jsou dost tezke na zaludek....eee je tu hnus no :)
19:38:20
15.01.2005
kaipan
Já jím podle toho, jestli je nebo není doma přítelkyně. Když jo, tak jím hodně a často a když je třeba tři dny v práci tak jím jen oběd v práci a když náhodou najdu něco po baráku.... 3
19:35:22
15.01.2005
Luukkyy
Žeru různě,v různou denní i noční dobu,někdy vůbec,někdy 6x denně a můj organismus mě má mooccc rád8
18:00:28
15.01.2005
Borin - Král tuzerů
-> U-Geen: A to jako proč ???
16:42:00
15.01.2005
Zezačátku jsem to nežral vůbec a teď to taky neberu zrovna 2x poctivě. Kreoš ke cvičení skoro pravidelně, jinak...
Jistě víte, že tyhle suplementy nejsou ve správném dávkování škodlivé, protože dost z nich je možno a je skutečně používáno v lékařství. Pokud třeba pacient nemůže z nějakého důvodu přijímat běžnou stravu atp.
A s tím dávkováním, přebytek tělo většinou vyloučí. To v podstatě znamená, že to co sežerete navíc a stálo mnoho peněz, tak vyserete nebo vychčijete.
Chce si to nějak šikovně sestavit jídelníček, protože to co se týká třeba bílkovin (proteinů), tak při silových sportech nemáte šanci v normálním jídle dodat tělu požadované množství bílkovin a dalších látek.
Jsou na to i výpočty podle vah, druhu sportu a tréningu. Kreatin váže vodu, takže pozor na dostatek tekutin při tréningu a pomáhá při regeneraci svalů. To jak to při a po cvičení námahou "pálí" způsobuje tvorba kyseliny mléčné ve svalech. S kreatinem to tolik "nepálí" a hlavně líp se s ním dotahujou poslední opakování u každé série.
Svým způsobem je to věda a podle mě nemá cenu užívat suplementy v ranných fázích tréningu, až když se "zaběhnete".
Pokud jste kost a kůže, tak to stejně tělo nepobere.
V případě toho proteinu je lepší koupit třeba takovej jako jsem vám fotil nahoře. Podíl proteinu 65 nebo 70%. Protože zbylá procenta jsou vitamíny, různé kyseliny, sacharidy atd. Protože když si koupíte třeba sušenej vaječnej bílek, tak je to sice levný, ale nemá to v sobě žádný další látky.
Jediný co vám zbejvá, tak si pak koupit ještě další suplementy.
No a doporučuju ke cvičení papat ještě hodně ovoce a zeleniny - vitamíny.
A když si koupíte multivitamín (např. CALIBRUM) a vitamín C (tobolky effect CELASKON) obojí nejl. v balení po 60ti tabletkách, tak nic nezkazíte.
Protože bez vitamínů to prostě nahoru nepoleze.
Zatím papa 4
16:24:50
15.01.2005
12:38:32
15.01.2005
U-Geen
prase.
08:50:32
15.01.2005
Borin - Král tuzerů
-> kirri: Kus ohřátýho točáku, hořtici, papriku a chleba 4
08:42:36
15.01.2005
Borin - Král tuzerů
-> Luděk: Né to už jsem to nevydržel a musel jsem ten chleba nažrat 4 3 3 3
23:26:27
14.01.2005
-> kirri: Me o tom prednasku delat nemusis a jirikovi si myslim jak by smet. Ja neco o tom vim :)
Jinak bych se ale s tebou hadal co se tyce kvality vyrobku od Fa Megabolid.Dneska snad ma web kazdy , kdo chce byt nejak videt, ale co se tyce kvality vyrobku megabolid nic moc, to tez plati o max massive.
Nutrend, ATP apod jsou good znacky.

JInak co se tyce tebe....myslis si ze spalis nejaky tuk bez prace=blbost. Musis k tomu neco dela a ne sede a zrat L-carnitin. Chcces zhubnout=makej. Necekej ze budes nabirat svaly a zaroven hubnout, jo jde to, ale pokud mas tuku hodne nejdriv zhod pak nabirej kvalitni svalovou hnotu. A ne ze budes 4 mesice cvicit a pak s tim seknes s takovym se daleko nedostanes. Pro tebe by asi bylo nejvhodnejsi nejake aerobni cviceni, nerikam tim primo aerobik, spis chuze, lehky beh, kolo, plavani, nejake jine dalsi sporty.
Vsak ty vis o cem mluvim.

Co se tyce Kreatinu - o tom uz bylo napsano tolik ze snad nema cenu nic psat. Je fakt ze kreatinu je vic druhu ale zakladem je kreatin bud monohydrat nebo sulfat apod...Ale monohydrat je asi nej. Ja ted kupil od ATP a tomu se rika kvalita. Je v pho, kdysi jsem mel od Bolidu (maxmassive) a to byl panecku shit. Tomu se rikalo drahe projimadlo. Des a hruza. Bacha na podezrele levne vyrobky, plati pravidlo ze cim drazsi tim byva kvalitnejsi,ale vyjimka potvrz. pravidlo. Co se tyce proteinu tak nej jsou syrovatkove proteiny, ale ty jsou take nejdrazsi.Je taky vic druhu syrov. proteinu. Nej. jsou ty hydrozyzaty, ale ty jsou kurevsky drahe. 8
21:49:01
14.01.2005
Jansik Michal - zrušená registrace
-> Honza "Bobr": tak sem na tom stejne akorat si misto cipsu nakrajim nejakej lovecak,talacenku,klobasy ,proste nejakou uzeninu.A to se jeste obcas budim hlady v noci.
20:40:29
14.01.2005
Honza "Bobr"
-> Borin: Přesnídávka mezi svačinou a obědem.

Jinak:

Snídaně - okolo 7:00
Svačinka
Svačinka MkII
Oběd
Do-oběd
Odpolední svačinka, pivčo(a)
Po-svačinka
Předkrm
Večeře
Po-večeře
Chipsy k bedně nebo ke kompu - okolo 22:00

Zzzzzzzzz . . .
19:53:15
14.01.2005
-> Vojta: -> Jirik: pokuď se budeme bavit o doplncích stravy, tak asi špičky ve svém oboru jsou nutrend, megabolid a weider, všechny mají své web stránky, kreatin je dobrej pro tvorbu hmoty, záleží na kvalitě, nejlepší snad je kreatin monohydrate od nutrendu, z vlastních skušeností, jinak teď spíš sem pro nárůst svalové hmoty a spálení tý hory tuku, takže nějaký amino kyseliny + vitamíny, zkoušl jsëm L-Carnitine, ale bez větších úspěchů, teď začínám zatím bez ničeho, dobrý jsou Reg-ge nápoje pro dodání energie, před a po tréninku, proteinové nápoje.
Pokuď se však člověk hodlá odebrat takovouhle cestou, musí to brát zcela vážně a už by u toho měl více méně zůstat. Jak se říká, je to životní styl.
Když e rozhodnete pro něco, tak objednávejte jen kvalitu, protže rozdíly jsou veliké + dobře rozložená strava je základ!!!!!!

-> Borin: hele co si to vlastně měl na té fotce???
18:51:45
14.01.2005
-> Jirik: Zkusels Kreatin? dobra vec
18:50:48
14.01.2005
Tak ja se priklonuju na stranu Jirika. Kdyz jsem byl male dite tak jsem byl jak z koncentraku, total jenom kosti a kuze. To me trapilo tak do asi 17 roku zivota. Na stredni v druhaku jsem zacal s posilovnou. Kdyz jsem zacinal cvicit mel jsem nejak lehce prez 60kg (merim 187cm).Cvicil jsem asi 2 roky, tak jsem pribral na nejakych 71.Pak jsem prestal a ted po roku pauzy jsem se 5 mesicu zpatky k tomu vratil zas. Ted mam 83kg, ale furt to neni ono. O hodne se mi zmenil metabolizmus, uz si davam pozor co jim, nemohu (teda mohu ale nechci) jist vsechno, davam si bacha na slozeni potravin, vyhybam se tukum, bilymu pecivu a pod...
No nejhorsi je asi to bricho, to bez diety asi vanocku neudelam. No
Jim asi tak jak kdy nekdy i 6x dene, ale vetsiou tak 4-5. Plus obcas nejake potravinove doplnky (proteiny)
Ale neni nad dobrou ceskou kuchyni 3 jak prijde chut tak si dam knedlicky, zelicko, jelitko 1 2
18:40:45
14.01.2005
minno
-> Bell: aj ja si prosíííím (fotku)76
17:58:14
14.01.2005
-> Luděk: jakej seno žrout????? jaký pomalý zapalování, heč bezkontaktní2
Abych to uvedl na pravou míru:
1. zatím maso nět
2. nebude to trvat dlouho
3. až budu větší, tak snad
Mě to zapaluje dobře4, senožroutem se nenazývám, jen sem to maso kapánek víc omezil a taky to jde, už jsem to potřeboval, asi tak
17:40:53
14.01.2005
Bell
-> Labros: radeji ne nebov sichni oslepnetehruzou.....5
17:15:47
14.01.2005
Luděk
-> kirri: jo tak Ty jsi senožrout??? To pak vysvětluje všechno,hlavně to,proč Ti to při naší komunikaci přes ICQ tak pomalu zapaluje6 Jinak taky jsem míval kolegu vegetariána,na oběd si dal smažák,zapil to 8mi kusama a móóc si pochvaloval,jak bude zdravej3
17:13:08
14.01.2005
Luděk
-> Borin: hele Ty jíš jídlo,který už před tím někdo jedl? Ten chleba je už nakousnutej4
15:59:32
14.01.2005
Labros
-> Bell: Tak to už jí tady rovnou můžeš vyvěsit 1
15:50:39
14.01.2005
Bell
-> Jirik: jo poslu...
15:45:39
14.01.2005
King
2 Ugeen: No joooo, to je pak tezky, musis zrychlit :) Rozumis...k vobedu si das cinu s brutalne pikantni omackou a vecer, kdyz zasednes na WC misu s magazinem, si to vychutnas jeste jednou, ten samej den, za ty samy prachy jenom trosilinku jinak 9 1
15:29:59
14.01.2005
U-Geen
Ja žeru normalne... ale tlustej sem desne. tak nevim, zkurvene pomalej metabolismus asi.
15:22:18
14.01.2005
Tuxik
Ja nahodou zeru jen jednou denne... A to furt 3 3 3
15:21:02
14.01.2005
Labros
bacha na něj říkal že se chce brzo ženít 1
15:15:59
14.01.2005
-> Bell: Jůůůů, ty jsi slečna ? Pošli nám fotečkůůů. A nebo aspoň Jižíkovi... Prosím prosím.... 4 1
14:57:24
14.01.2005
Bell
-> kirri: špatně si mě pochopil nechtěla jsem tě urazit.myslela jsem to ve srandě....3
Extreme Tyres