Budoucnost tohoto webu

prohledat
275 příspěvků (zobrazeno 1 až 50) od 12.01.2005 do 19.01.2005, založil/a Meap
řadit dle data
09:51:05
19.01.2005
kirri - zrušená registrace
-> CHIP: smáznul jsem to, neuvědomil sem si že to píšu sem, měla to bejt taková sranda, určená jen mu přes zprávy, tak se teda omlouvám
08:19:41
19.01.2005
CHIP
-> Meap: Si myslim a uz jsem to psal drive ze komunita skodovkaru si jiste na kazdeho udela obrazek i bez bodovani ...
Napriklad posledni veta od Kirriho je do tohoto tematu obrovskym prinosem a myslim ze zacinam chapat ostatni kteri mu nekolikrat rikali at se na takovy veci vykasle ...
-> kirri: Tvoje body (zatim virtualni) ktere jsi ode me mel, byly odecteny ...
20:42:32
18.01.2005
Honza "Bobr"
A dočká se to vůbec realizace . . . nebo je to jako se soudama u nás?

A teď sem si to asi posr*al . . .
16:18:14
18.01.2005
hany
-> Meap: nesouhlasim s tim. když se ti někdo nelíbí tyk se s nim nebavíš, ale baví se s nim někdo jinej. nějaký omezování pomocí hodnocení chování lidí je blbost, tady nejsi ve škole, aby si dostal špatnou známku za to že něco plácneš nebo uděláš jinak než se to zamlouvá jiným. uvědom si že lidi se špatnym hodnocenim(třeba by za to ani nemohli) by sem přestali chodit protože by nic nemohli dělat. to je skoro jak když ti dojde v telefonu kredit. prostě s tim nesouhlasim a basta 7
22:45:35
16.01.2005
fine_ray
-> Crack: mazání inzerátu bych nezaváděl.. svůj inzerát ukončíš větou "prodáno" nebo tak nějak a tim si ho ukončil. Když chci třeba zjistit cenu (čehokoliv) tak si vyhledam starší inzeráty abych měl aspoň bajvoko přehled kde je cena. Takže starší inzeráty bych kldině nechával.
22:43:22
16.01.2005
fine_ray
adminování svýho tématu se zadá v poho!! Zbytek bych nechal jak je! i bodování aut.. každej přeci pozná, že když má vrak auta průměr 8 tak je něco divně,ne? Nebo naopak.
21:51:04
16.01.2005
Crack
-> fazola: to už sem U-Geenoj taky navrhoval,ale říkal že prej se tam někdy rozeběhne pěkná debata...ale taky bych uvítal kdybych si moh mazat moje inzeráty...
20:27:46
16.01.2005
fazola
-> Meap: s tím mazáním... myslel jsem hlavně a především inzerci... ostatní sekce jsou aktuální stále...(tedy opravy...)
20:19:16
16.01.2005
Meap
Proc by mela byt moznost mazat temata? Co by pak tady jako zustalo, kdyz si to vsici smazou?

Jde o to, umoznit tomu kdo si zalozi tema mazat prispevky v ramci jeho tematu. Samozrejme, ale zde bude moznost (nebude vychozi) zobrazit cele tema vcetne smazanych prispevku.
20:15:09
16.01.2005
fazola
tím, že zmizí body u aut, zmizí mrtvé duše... na co bych dělal jen tak pro nic za nic několik nicků.... bezvýznamné...
hodnocení uživatelů je blbost jakkoliv... není problém se na 10 minut připojit a zapsat tlachy do témat a systém si řekne jo, to je ten aktivní... na druhou stranu pokud to budou bodovat lidi a ne systém... když se jednou někomu znelíbíte, tak už snad nikdy nedostanete kledné hodnocení a jste v řiti...
20:09:23
16.01.2005
fazola
tu administraci vlastních témat bych taky bral... aspoň můžu smazat staré inzeráty a nezatěžuje to vyhledávání... nebo když se někdo neudrží, tak máznu jeho kidy...
bodování aut bych zrušil!!! sice to opravdu zahřeje, ale někoho až moc... může to zbytečně zvyšovat tlak...
s tím hodnocením témat... to bych nějak vypustil, protože když se budou dodržovat pravidla (tlachy a tak), tak by měla ta témata být oukej...
16:35:49
16.01.2005
Crack
-> U-Geen: Jen by mě zajímalo jestli teda něco s toho budeš realizovat,nebo to necháš jak to je?A co případně budeš dělat,dík
15:27:48
16.01.2005
dokturek
Taky sem hodim jeden plk, ikdyz se moje plky moc neberou a nereaguje se na ne,
az na jeden, kdyz jsem se ptal na sundani predniho narazniku.

*hodnoceni aut bych ponechal, cloveka by melo zahrat na srdicku, kdyz vidi, ze se ten jeho milacek libi

*hodnoceni uzivatelu
hodnotil bych, ale nechal bych to na systemu, dle aktivity, ne na procenta, ale na
hvezdicky, delil bych to na to, jak jsou aktivni a jak jsou tu dlouho, treba plny hvezdicek, treba 5 bych dal tomu, kdo je tu pres rok a je prihlaseny aspon 1x tydnemeno tak nejak.

*Restrukturalizace hlavnich kategorii
beru, kazdopadne by to melo byt prehlednejsi a melo by v tom byt lepsi orientace, dle meho

*Hodnoceni temat
me se to zda zavadejici, podle uzivatelu bych to asi nebral, nebylo by to objektivni dle meho

* Omezeni opakujicich se temat
tomu by snad mela zabranit restrukturalizace temat, aspon doufam, ze jsem spravne pochopil vyznam

* Moznost zakladatele administrovat sve tema
bomba, administrace a nasledne vymazani po dopideni se cile, kazdy zakladatel by mel na starosti to svoje tema a myslim, ze by se opet zprehlednil web a zmizela by temata treba pul roku stara

* Omezeni vstupu novych clenu do systemu
jak bylo psano, kdyz me tu nebude nikdo znat, nebudu moct vstoupit? ja bych to nechal na aktivnosti,pokud bude vic jak 5 tydnu od zalozeni mrtvej, kill! Nechal bych je hlasovat, aby mohli ziskat aktivitu,treba za urcity pocet obodovanych aut, atd.
14:56:20
16.01.2005
cici - zrušená registrace
i já
14:48:55
16.01.2005
Fantozzi
-> fazola: i já to vidím stejně :-)
14:03:07
16.01.2005
-> fazola: vidíme to stejně....
13:27:01
16.01.2005
fazola
-> sep: dík, snad se to chytí :-) ale tato diskuse jde od 10 k 5, tak se to asi jako vše ztratí v davu.
13:21:15
16.01.2005
sep
-> fazola: :vidíme to stejně....
13:19:00
16.01.2005
fazola
takl mi to nedalo... ale mrzí mě, že se to tu tak hroutí... to máme všichni krámy?? (motoženám se tímto hluboce omlouvám! :-)
Můj názor je:
--Zrušit bodování u aut. Možná nechat jen průměrnou známku. - body sice opravdu potěší (moje auto je fazola rapid :-) - sranda), ale plynou z toho jen problémy!!! Já sám (Vy sami) musíte být s autem spokojeni!!! Nedělali jste ho pro sousedy...
--Nezavádět bohování uživatelů. - třeba já přispívám málo a jen tehdy kdy jaksi vím, že to někomu může pomoct. To znamená, že by o mně nikdo moc nevěděl a neměl bych na webu ty možnosti, jaké mám teď...(ale možná jsem toto špatně pochopil)
--Vyházet staré, dlouho nepoužité nicky.
--Rozdělit fórum na tlachy a odborné. Odborné dál dělit na podvozek,bla,bla...
--Automaticky rušit příspěvky typu POMOC!!!... Každý je schopen hledat v minulosti a nebo aspoň napsat pořádný název příspěvku.
--Nějak vylepšit vyhledávání, protože je někdy problém dohledat adekvátní diskusi... A v diskusích neodbíhat od tématu! (ztěžuje hledání pomocí klíčových slov)
--Hlídat si určené pravidla!!! (nenarušovat odborné fóra žvástama, sprostou mluvou, ...)- Jen nevím, kdo bude prováďet postih.
--Neztěžovat registraci. - Tak zrovna já, který jsem relativně ochoten, !ne vždy 100% schopen (přispívám, když vím, co mi pomohlo)!, podělit se o zkušenosti moje nebo mého otce (nedělám ze sebe všeználka - to ode mě nečekejte), bych tu nebyl, kdybych měl týden čekat na registraci někam, kam nevím, jestli má cenu čekat... A nakonec jsem se tu taky spoustu dozvěděl a bez Vás tady bych taky neměl auto tak, jak je... (díly...)

19:16:47
15.01.2005
Simi
-> Milda: Jenze ted se Ugeen poleka a da si na kompl linux a z toho uz ho nevyhodis :-)
15:34:41
15.01.2005
Milda
-> U-Geen: 70 30
Pokud sam webmajstr pise bludy navrhuju vymenit webmajstra 1. Pockej az prijedu bude defenestrace 2
12:32:00
15.01.2005
U-Geen
-> Milda: uplnej Milda?
12:09:14
15.01.2005
Milda
Ja nevim me pripada ze nikdo si poradne neprecet proc by se to melo udelat tak to napisu znova a naposledy:
Hlavni duvod proc zavest nejaky opatreni je ten, ze spoustu lidi (vcetne me) nebavi cist prispevky ktery s tematem diskuze nemaji absolutne nic spolecnyho. Dalsi vec je aby kdyz se nekdo na neco zepta, byl schopnej rozlisit uroven odpovedi (zakladni predpoklad je ten ze kdyz se pta tak o tom zrejme neco nevi a tudiz neni dostatecne schopnej rozlisit ktera odpoved je nejlepsi).
A ted se muzeme bavit JAK to udelat, doufam ze uz se nikdo nezepta proc, protoze to co sem napsal vejs musi uz snad pochopit i uplnej (doplnte si kazdej co chcete).
Takze: jak to udelat
18:10:02
14.01.2005
-> Feorg: hra Dračí doupě je super, kdysi sem jí propadl a to doslova, to jen tak na okraj116
18:09:09
14.01.2005
-> reakce: Luděk a vlastně všichni
já už nějak neftipkuji, není proč, no ttřeba když se něco nelíbí zrovna na někom, tím myslím zrovna zrovna třeba mě, tak ať mi to napíše a já si to v klidu přečtu, dyť jsme normální lidi.
třeba si na mě udělal někdo názor ne moc dobrý, já to beru, stačí říct co mu vadí, vklidu si to přečtu, o nic nejde.
I jsem se dneska podíval na video z 2 srazu a bylo mi dobře.............

Jinak veřejně prohlašuji, že se usměrním na témata ryze srandovní podstaty a zařazená do pokecu o všem, nebo jak se to má v nudoucnu jmenovat. Na témata týkající se aut budu odpovídat, když budu vědět, zodpovědně, možná zaftipkuju, ale v mezích. Prostě a jednoduše to omezím.
Na srazu se mnou ale počítejte, mě se nezbavíte.
Klidně napište co vám vadí

45 kirri 45
17:33:18
14.01.2005
Feorg - zrušená registrace
Me to příjde jako nějaka ta hra Draci doupe, nebo Diablo.
17:20:08
14.01.2005
Boss
-> Simi: Ty znáš nějakej diskuzák,kde jsou "admini" diskuzí placení?Nebyla řeč o lidech programujících stránku,nebo cokoliv takovýho..Ale model,kdy ten kdo téma založil má taky právo v něm mazat se mi líbí..k tomu pár spolehlivějších lidí,co budou moct mazat třeba v celé určité sekci,případně by měli právo odebrat právo mazání tomu co téma založil a hotovo..je to vyřešeno..Netvrdím že 100%..třeba se ten člověk přihlásí až večer a najde 50 novejch hovadin..ale každopádně je smázne a ty co tam chatovali snad po pár takovejch akcích napadne,že by s tím mohli jít jinam..Tak to alespoň chodí na každým diskuzáku co znám..a že na diskuzáky chodím už pár let...
17:09:39
14.01.2005
King
2 Ludek: vyjimecne plne souhlasim :) Ona fakt ta skodovka ma konecny pocet soucastek a zavad, takze obcas se nevyhneme zdanlive "kolovratkovym" tematum, ktera jsou ovsem kolovratkova hlavne pro starousedliky, ale cela armada pasivnich freshmanu si z toho treba neco odnese. To samy temata z pokecu o vsem: odkazal bych na uvodni stranku D-fensova weblogu - "Nakonec to nejvýznamnější: KDYŽ SE VÁM TO NELÍBÍ, TAK TO NEČTĚTE". Slibme si, ze budeme ukaznenejsi pri volbe nazvu temat, nez nekoho posleme z voleje do prdele, zkusime se nad tim nejdriv zamyslet, obcas si zkotrolujeme prispevek pred odeslanim (vid Kingu?.c) a zachovame liberalni prostredi tohoto webu....Ale to uz asi jenom papouchuju, co uz v tomhle megatematu padlo4
16:14:01
14.01.2005
Luděk
-> all: zhruba ve třetině čtení jsem to vzdal,protože je to jalová diskuze.Pochopte,že lidi budou příbývat a odcházet (co by tu třeba dělal Bob,když už nemá žádnou škodovku a auta nejsou jeho koníček,třeba).Taky se bude zvyšovat počet lidí,kteří budou třeba mít přední náhon,protože třeba Fávo je teď nejpočetněji registrované vozidlo v ČR.Je na nás všech,abysme dokázali usměrnit ostatní.Pokud napíšeme Kirrimu,aby do všeho nestrkal nos,resp. nekomentoval každou věc vlastní bejkárnou a on to vezme,tak je to pak OK.Pokud řeknete mě,abych se choval jinak,tak já to nevezmu a je to taky OK1,je to prostě vývoj4
14:38:03
14.01.2005
Simi
-> stresman: Pro tvou informaci, Milda tento web vicemene "opustil" uz davno... Ackoli tady byl poprve uz hoodne davno, v soucasne dobe sem chodi sporadicky, obvykle pouze tehdy, pokud ho nekdo z ostatnich upozorni na nejakou zajimavou diskuzi. Proc? Protoze se to uz proste neda cist...
A to neni jenom Milda, takovych jsou zastupy. Dan, Bob...
A ja se k nim, popravde, uz pocitam vicemene taky.
Po dni prijdu a mam 250 nectenych prispevku, a automaticky mazu vse... Proto snahy o zlepseni situace...

Jinak ani ja, ani Milda a ani Meap nemame cas na to, abysme si jen tak ze srandy vyvijeli na pozadi neco jineho...
14:29:16
14.01.2005
Simi
-> Boss: -> Martin: Problem s adminama je ale jeden zasadni: kdo to bude delat? Musi to byt nekdo pomerne "na urovni" a nekdo, kdo ma tolik casu, ze nevi co s nim, coz obvykle ti lide "na urovni" nebyvaji... Neco jineho to je na komercnich forech (resp. na forech, ktere disponuji alespon nejakym prijmem, napr. z reklamy), kde jsou za to tito admini placeni...
13:23:46
14.01.2005
Meap
-> stresman: Nevim jestli jsem te spatne nepochopil, ale ja nemam v planu delat neco noveho na zelene louce. Chtel bych zmenit tento web, respektive zlepsit ho ...
13:20:38
14.01.2005
Meap
-> Baghira:
-> U-Geen:
Neco takove jsem predpokladal. Admin tematu si bude moci smazat prispevky ve svem tematu pokud se mu zdaji nevhodne. Ovsem pro pripad co rika Ugeen by tam byla funkce, ze si kazdy muze zobrazit vse, takze se snadno zjisti kdo maze z duvodu zachovani urcite vypovidaci hodnoty daneho tematu, nebo proto ze je blbec a nema rad nesouhlasne nazory.
13:12:59
14.01.2005
Baghira
-> U-Geen: Já nemyslel inzerci ale celý fórum...jen nápad.
13:09:50
14.01.2005
U-Geen
-> Baghira: to podle mě není moc OK... když se objevej negativni reakce treba k inzerci tak by se to nemelo dat smazat
12:58:52
14.01.2005
Baghira
-> Meap: Ještě mě tak napadlo, co kdyby ten kdo si založí lecjaké téma mohl sám korigovat o čem se v něm bude mluvit, tudíž pokud se tam objeví komentář o ničem, bude ho moci sám smazat (ten cizí komentář)...protože co si budeme povídat, ale většinou zakladatel tématu ho navštěvuje podle mě nejčastěji.
12:45:21
14.01.2005
U-Geen
-> Martin: no, vyjadril si to tak nejak za me :-)
11:18:24
14.01.2005
Martin
Neda mi to a musim take reagovat. Jsem tu temer od pocatku tohoto webu. Chodim sem proto, abych se neco dozvedel a necemu priucil. Sam jsem zacinal s prakticky nulovymi zkusenostmi a postupem casu i diky tomuto webu jsem se lecos dozvedel.
Tusim, ze prave k tomuto ucelu byl tento web vytvoren. Na pokec o pi*ovinach jsou tu jine weby. Samozrejme okruh tohoto webu se drobne rozsiril, ale furt jsou hlavnim tematem skodovky a to by se melo brat v uvahu ! Ze zacatku jsem sam ani neprispival, nic jsem nevedel, tak proc bych nekomu radil nejake dohady ci psal pitominy ?
Radeji jsem drzel hubu a cetl jsem rady ostatnich a necemu se priucil, i kdyz jsem to v tu dobu nepotreboval.
Kdyz uz nekomu chci neco napsat k tematu, tak jen to, co na beton vim, nebo jsem o tom presvedcen (samozrejme se ale mohu mylit), ale proto jsou tu odbornici, kteri radi poradi a spatnou radu opravi. Ale jak ma clovek vedet kdo jsou ti moudri, kterym muze verit, kdyz je tady milion lidi ?
Jsem pro adminy, kteri budou korigovat cleny spravnym smerem, ktery by odpovidal zamereni webu. Kdyz se tomu necha volna ruka, tak se za chvili zamereni webu muze zvrhnout úplne jinam.
Jinak je to take o slusnosti mezi lidma a respektovani pravidel. Pokud je ale clovek blbec, kterej nic nevi a placa jenom blbosti uplne offtopic, tak tady nema co delat. Je to web o skodovkach, tak pokud chce neco psat, tak k tematu ! Pokud k tomu nic nevi, tak ad mlci a uci se !
11:10:56
14.01.2005
Labros
A někdy poradí dobře i někdo, kdo nemá moc zkušeností, ale zrovna s něčím třeba zkušenost má. Když bude mít prestiž nula nula nic tak ho nebude nikdo brát vážně.
V reálným životě taky musíš poznat sám, kdo ti radí dobře, a nespoléhat se na to, co si o něm myslí někdo jinej.
11:08:19
14.01.2005
Labros
-> Milda: Já s tím problém nemám, že bych nepoznal, kdo radí dobře a kdo blbě.
10:57:41
14.01.2005
stresman
tak dovolte aby som sa k tomu tiez vyjadril, mozno si budete mysliet ze som na drogach, ale ja to vidim takto:
ja neviem ako dlho tento WEB existuje, ale doposial nikto nechcel ziadne zmeny, potom pride meap,simi,milda. meap si vytvori web a spolu uvazuju ako by to u nich fungovalo. potom to tu napisu, overia si ci sa to bude pacit alebo nie.
podla mna meap,milda a simi budu postupne opustat tento web a sustredit sa na svoj a typnite si ako sa bude vyzerat. a kludnite mi za to strhnite body za prestiz. tu je to fajn menit nic netreba. ja viem ze nove-laka, ale kto sa neobzrie za peknou mladou babou
10:29:30
14.01.2005
Boss
Ty vole..prestiž..hodnocení, bodování,formuláře,pozvánk y....A proč to všechno?Protože si někdo plete diskuzi s chatem a to zásadně a často.Na to je principiálně jednoduchý řešení funující spolehlivě na všech větších,či menších diskuzních serverech typu mageo,nyx....A to zaklínadlo zní administrátor..administrá tor kategorie,okruhů témat..jednotlivýho tématu..A to ať už admin s právama natvrdo,a nebo jenom admin svýho vlastního tématu co si vytvořil..Kdo hodlá horlivě bojovat proti autoritě administrátora,ať zase utře slinu,protože nemá pravdu..není to žádná totalita,ani omezování.Nic totiž nezabije slibný téma víc,než chat o fuseklích.A nemusí to být jenom téma o motoru..i diskuze v kategorii "pokec o všem" mají svoje téma na který se tam má debatovat..jistě příslušnost v téhle kategorii neznamená,že si vyberu to hned nahoře a sdělím všem zážitek,jak jsem se pokydal u oběda gulášem,což se tady děje pravidelně..Nejmíň polovina všech témat je potom naprosto k ničemu,protože zaprvé nikdo už nechce dál rozvíjet po dvaceti příspěvcích o hovnu to,co bylo na začátku,navrch to jakýmukoli dalšímu pozdějšímu čtenáři nedá naprosto nic..Toť vše..mazat,mazat a zase mazat.
09:34:13
14.01.2005
-> U-Geen: -> Meap: doufám že to nic neskončí
09:17:58
14.01.2005
Meap
-> U-Geen: ... to se pletes priteli, ne vzdy to totiz konci vznikem noveho systemu 4

Kral je mrtvev, at zije kral! 156
08:52:06
14.01.2005
U-Geen
... a tak to skončí dycky
08:14:42
14.01.2005
Baghira
-> fine_ray: Nezapomeň, že jsi v "pokecu o všem"...:-).
07:30:03
14.01.2005
minno
-> fine_ray: tak136
02:06:01
14.01.2005
fine_ray
No tak tady se to hnulo sqvělým směrem.. myslim že nejlepší bude se na změny vys*at.. Ať si každej píše a dělá co chce a ty co tu nechtěj bejt ať tu nejsou.. protože mi to tak příde, když přečtu posledních 50 příspěvků..9
01:58:03
14.01.2005
Milda
Tak ted uz 30
01:56:53
14.01.2005
Samantus
Hm to je dost dobra trava, jinak k tematu se nevyjadrim, pac je dost pozde a hlavne se to dost zmenilo od zacatku, nejaky hodnoceni clenu by neuskodilo, ale vse s citem.....jinak souloz s Jirikem?? no nez odejde natrvalo, tak do toho jdu, Ludku, Kirri, dete taky???
Extreme Tyres