Nevim no ale dle me to je celkem snadna matika... Pokud skutecne pri narazu jel 140, coz by podle poskozeni autobusu i motorky odpovidalo, tak to je skoro 40m/s. Kdo vi jestli predtim nejel i vic... Autobus ma 15m. Z mista, kdy autobus zacina odbocovat do mista, kdy jeho zadni cast uplne zmizi z pruhu hlavni mu to trva tak 8-10 vterin. => v dobe, kdy se zacal autobus rozjizdet a odbocovat oni byly minimalne 320m daleko a dot mozna i vic... Kdyz pripocitam to, ze z toho msita urcite neni videt 300m daleko, jestli tam nejedou naky motorky nahodou treba 150, tak snad musi byt kazdymu normalnimu cloveku jasny, ze ridic budu je v tom absolutne nevinne. Navic trefil uplne konec autobusu a v pravym pruhu...
Libi se mi jak ho v diskusi kamaradi obhajujou, asi to neni prijemny prijit o kamarada, ale je vice nez zrejme, ze za tohle si proste mohl jen a jen sam. V tomhle miste i jet s autem vic nez 60 je celkem hazard. Nejvic me ale dostal komentar, ze v tomhle miste autobusi jezdi bezne 80

Tyvoe to muze napsat jen blb, kterej tam nikdy nebyl... Krizovatka je to debilni, to uznavam, ale ani s osobakem se neda prejet rychleji nez cca 30. Protoze kdyz se jede trasa jako jel bus, tak to je odbocit 90° vpravo a po 20ti metrech (mozna ani to ne) o zhruba 120° doleva... Chtel bych videt 15m dlouhej autobus MHD, jak tohle profici 80km/h... Fakt retardi nekteri v tej diskusi...
Jen pro zajimavost - mapa kde se to stalo... Cerveny trasa busu a zeleny smer motorek...