-> dragon_cb_cz: Je to nějaka značka "JAVA", ve výsledku mě vyšla z číny asi na 2100,- CZK. Velikostně je určená pro 29" kola. Ne foto mám trekkingový kola, páč se mi na mojich vysrala zadní nába. Nyní tam sou zase 27,5" MTB kolesa. Asi dvakrát mi v tom "karbonově" zalupalo, ale furt to drží. Celkem by mě zajímálo jak moc to snese, ale nechce se mi schánět novou vidli a obličej. Nicméně, po zpevněných površích to upaluje o dost líp mi přijde, na dojíždění do práce po silnici/lesem/polňačkou mi to přijde fakt dobrý, fakt je znát, že ten karbon pruží (bro má na trekovi hliník a to je jak beton). Když to ale potom pustíš pod kopec po něčem rozbitějšim tak je to o ruce.

...kdysi sem se u kámoše svezl na A-gang Patriot v nejvyšší výbavě, plus tam měl ještě lepší vidli (myslim), tlumič na jehlovejch ložiskách atd. prostě hodně top konfigurace a na tom valit po něčem rozbitim musí bejt slast (vozil sem se na tom asi 10 minut po louce a kolem baráku), to pružení bylo tak libově máslový, no nářez. Ale bohužel nejsem z těch, co si koupí vidlici za 25 000,- (možná jo, kdybych na to měl).

...jinak jo, cyklozmrdi sou fakt zlo.

(Ale stejný kretény najdeš i v autech a na čemkoliv jinym. Né, že bych byl svatej, ale možná bysme všichni občas měli víc používat mozek. Když už ho máme...)