) je sice těžkej, ale v zásadě dost nezničitelnej ráfek. Vlastně od doby co jsem kdysi ten záplet koupil (tzn těch skoro 12 let) jsem ho lehce centroval snad jednou někdy záhy po koupi, když si výplet "sednul". Od té doby má za sebou odhadem 10t km převážně po Praze a okolí, takže nedostatkem zátěže fakt netrpěl - včetně vymetení díry v Blažimské v nějakých 50km/h, která má za následek mírně ohnutou přední vidlici - s ráfkem to ani nehlo.Stejný ráfek na zádi (kde je zatížený daleko víc) držel i pod mojí tlustou zadnicí doplněnou o 20kg váhy dítěte v dětské sedačce - taky bez problémů. Nakonec ho "zabil" až klacek ve výpletu při lesním sjezdu - napraskl u niple (-> dragon_cb_cz 19.05.19 18:12:03: ). Ale i to jsem docentroval a najel s tím ještě asi 500km, než jsem ho přepletl...
-> King: Jj šlo to pomalu - "z nuly" jsem zaplétal poprvé (a celkově podruhé). Teda vlastně stejně trochu podvádím - zaplétal jsem na starý dráty, takže jsem si odpustil tu přípravnou fázi, kdy koupíš špatnou dýlku
A dobrou třetinu času zabralo to rozmotat a vyčistit. Příště už snad rychleji.A ke kvalitě výsledku fakt hodně pomáhá ta stolice - rovnat to do výšky v rámu by se mi faaaaakt nechtělo. Což mi připomíná, že bych jí kolegovi po těch dvou letech asi měl vrátit

I v naší blbý obci je asi 10 lidí registrovanejch. A bylo jich výrazně víc.

At je to tedy fer...
Ba ne, bomba nález. To hoď na UU (a doufej, že to není čorka a někdo to tam nepozná
To mě ten od Beryho (