a do hory by som okrem tatry z iným nakladakom nešiel lebo tie nemajú šancu
na werke stačí pozapínať uzávierky zapnut predok a redukciu a prejde to
všetko I Tatra se dá zahrabat ale to jsem začal zapínat pomocníci až když už to nechtělo ven ze skrejvky,to už bylo pozdě. CAT se zdvojeným ocelšpagátem to musel tahat
a do hory by som okrem tatry z iným nakladakom nešiel lebo tie nemajú šancu na werke stačí pozapínať uzávierky zapnut predok a redukciu a prejde to všetko
-> myschaak AZNP K.Hora: veru je zlata stara nám občas chodia na opravu tie M6 turba ale tiež už to není ono vnútro kabíny z avie a motor tiež a hlavne ten zvuk je hnusný aviacky najkrajsi zvuk ma poltatrovak na voľnobeh
-> stovkar: tojo ikdyž u nas jich je porad dost prece jen se jim žadne posranej actros a spol v terenu nevyrovna asi už budu považován za skupovatele werku ale vim o jedny v3s -radiostanici) sousedčinu a mohla by ji dat zalevno zustala ji po rozvodu
-> magor-no1: Prý tam stávají dokonce dvě tyhle audiny, ale žádné bližší info k tomu nemam... Jel jsem okolo a stojí to v obci Klášter Hradiště n. Jizerou, kdyby někdo měl zájem
videl som krásnu tmavozelenú metalízovú feliciu GLX Mpi čo dnes vyšla po roku státia , najazdené má 45 000 a je nádherná . Babetta mala čo robit kým som ju dohnal a pokecal s majiteľom 70 ročným pánom
-> Jaktak: to je celkom pochopitelne, aj ked pri tomto je diskutabilne ci po dizajnovej stranke neni ten sedan lepsi. ale to je moj subjektivny nazor. mne sa napr paci aj fabia viac ako sedan :) PS ja som to stretol v ciernej hore, ale tusim to malo srbske znacky
-> Staf1221: Turci chtej hlavne sedany, hatchback podle nich neni auto, proto u nich prevladaji sedany. A treba v ty Brazilii nebo kde to bylo se prodavaji modely, ktery se jinde uz nedelaji treba ten Matiz ale narazil jsem i na tyhle zvlastnosti jako je tahle 206ka nebo ta corsa v sedanu, ktery jsou urceny na ty chudsi trhy, rekl bych ze u nich nehraje roli design ale uzitna hodnota takze zvoli radsi sedan s vetsim kufrem.
-> mb136gl: Tohle se prodava v Brazilii a v podobnych chudsich statech, maj i opela corsu v sedanu, porad se tam prodava daewoo matiz a jeste podobny kousky.
-> Pavel P..: Tohle vidam v provedeni kombi, myslim ze s nim jezdil i komisar Schimanski
-> Jozka: Si ho měl koupit, i když nebyly doklady, za tu cenu luxus!!! Já chtěl kdysi CXko, ale odradila mě poruchovost, spotřeba a náhradní díly. Mohl jsem ho mít před 5ti lety za 35tisíc. Ale to není auto na denní ježdění, toho by byla dneska do práce škoda...