-> myschaak AZNP K.Hora 13.01.12 20:54:19: taky renovuje spoluziak, komplet rozobral, opieskoval kasnu, vyvarka a teraz to brusi/gituje a snad tento rok aj nalakuje
mal problem s nahradnymi dielmi na motor, bud nedostupne alebo dostupne za nehorazne ceny atd...
-> myschaak AZNP K.Hora: Chrysler 180 je moc pekné auto.Môj dedo ho niekedy mal,bol červený-ročník 1977 a kúpil ho jazdený z Mototechny Bratislava v 1986-tom,potom po pár rokoch odišla prevodovka a ani neviem,kde ten Chrysler skončil,chudák
-> myschaak AZNP K.Hora: vim kde stojí jeden pěknej bílej na prodej na starý benešovský ale ted si nevzpomenu jak se ta prdel jmenuje ale maj tam karavany
Na mě docela zapůsobilo designově vozítko Chevrolet Orlando. Vídávám ho celkem často a ještě jedno stává ve vedlejší ulici. Působí to robustně, možná to tak poutá pozornost svým netuctovým designem. Komu se to ještě líbí?
-> havlik: To jsme ve škole rozchodili po čtyřech letech stání...Nezapomenutelny zažitek)) a dle mě trochu neprávem zesměšnovane vozitko..už kvuli rozložení :o)
-> Jirik_Tuňák: no tak kouknu a vidim zprznenej predni naraznik ten kus nad tim maska nebo jak to oznacit, nabastleny prahy a buh vi co tam este bude jinak ci v haji
Momentálně jsme docela ohromený Chevroletem Cruze. Konečně jsme ho mohl řídit, sic jenom kousek po městě, ale dle mě je to hodně povedený vůz. Sic je to vlastně Astra, ale pohodlňoučký trošku sportovní interiér, přesné řízení, vybalancovaný sportovně - pohodlný podvozek, a dost silná 1,8 atmosféra benzín. Dlouho jsem čekal na svezení a překvapilo mě to jenom příjemně, musím uznat...
toto krasne autičko som povodne chcel kupit ale ma odradila spotreba (14 v meste) a tradična talianska "kvalita"
- Honda CRX hondacivicsicars.blogspot
.com/2011/.../honda-crx.ht
ml aj toto vykonne a pekne autičko som chcel kupit ale cena ojazdeneho bola dost premrštena a nie je ani moc prakticky (vzadu na zadnu lavičku daš akorad tak kufor)
Tak na mě ted zapusobilo tohle, BMW E46 coupe r.v. 1999-2002, jakou motorizaci ještě vubec nevím .. v německu maj zajimavé kousky, příští rok by to něco chtělo
-> Syny 02.12.11 19:06:48: Tak dneska jsem prolistoval aktuální číslo Top Gearu a je tam Venon se střechou (už plně funkční) a Ultimate Aero. Obě auta 1200HP (Aero ještě o torchu víc) a obě auta prý na začátku 2012 půjdou na pokus o překonání rekordu a sesazení Bugatti...