-> Nwkt: Nedávno jsem zachytil obdobnou hlášku v nějakým filmu, něco jako "nebezpečný ? Jestli jsi neudržoval vztah se dvěma ženskejma současně, nevíš co je nebezpečný.."
Tak se nám po 5ti měsících vrátil "ztracenej" kocour. :-O Jenom teď nevím, jestli ho skamarádím s těma dvouma holkama, který jsme mezitím pořídili - on se jich bojí, i když je 3x větší než ony...
Od soboty jsem spolumajitel týhle krásky :) A1/1 12 let, mírně dušná, jinak povahově naprosto vyrovnaná a suprová :) hlavně, jak krásně umí uklidnit :)
-> krtik: Hele máme stáje na koně a už jen jednu klisnu tak dostal celej kotec. A ono je super že je strašně čistotnej protože chodí jen do jednoho rohu kde má piliny.
Jinak jsme na vesnici taková trošku samota, takže okolo s ním normálně chodíme. Jen psi musíme zavírat protože by je roztrhal, ale na ovce je v pohodě. Ale myslím že po vánocích převládne chuť ovaru nad přátelstvím. Je to divoký zvíře a občas se tak zachová že trošku útočí. Mě je to jedno , ale brácha má děti a tam je to blbí. Jinak jsme měli i lišku ochočenou :)
Tak tohle s náma chodí na procházky máme ho od 2 dne života protože ho pokousal jezevčík. Tak jsme ho vzali sešít a od té doby je náš :) Jinak je to ten v levo.
-> Péďa17: To musí být povahově úžasný zvíře, tyhle dvě plemena dohromady (jezevec ani není povahou pes a shi tzu je dokonce spíš kočka) .. Ten "zvuk" má nejspíš z otcovo strany - náš Tedy (shi tzu čistokrevnej) se projevuje víceméně stejně při hrách s klacky a bubinami.. případně štěká hnedle jak dobrman.
-> Danster 03.09.14 18:19:08: Ta naše má taky parádní formu a postavu. Dortík je z těstíčka uhněteného z vařené rýže promíchané vidličkou s pár piškotama. To jsem nahňàcal do mističky na muffin vyložené alobalem, po schladnutí jsem to vyklepl a opatrně odstranil alobal na pečení. Tvar zůstal. Ozdobil jsem plátkem mrkvičky místo svíčky. Měl úspěch. Pak dostala new pelíšek.
Nechcete někdo dvouletou Yorkšírku? Kamarádčina maminka se stěhuje a potřebuje udat pár yorků. Všici už mají nového majitele, jen jedna ještě ne. Kdyby jste ji někdo chtěli, napište mi SZ ;-).