skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Lásky chlupaté
prohledat
4599 příspěvků (zobrazeno 1701 až 1750) od 08.06.2009 do 12.03.2025, založil/a Jirik grilovaný - zrušená registrace
potreboval jsem premistit terarko s chamikem, tak jsem ho vytah a dal na kytku a potvora po ni vysplhal do police s auticky a takle si tam naferovku ustlal a spal az do rana
-> Zeke-ten šestý:
Blekáče bych do vody nedostala ani heverem. V létě ho honím po dvorku s lahví s vodou, abych ho poléla. Jeho největší radostí je, když se může vyválet v hovnech :-)
Blekáče bych do vody nedostala ani heverem. V létě ho honím po dvorku s lahví s vodou, abych ho poléla. Jeho největší radostí je, když se může vyválet v hovnech :-)
-> Mr_Kubas: 

-> Jirik_Tuňák: : no ona je tam jen pod dozorem, jinak je jí vše zavřeno před nosem
každopádně díky za varování

-> T 24.09.12 17:31:34: Na tohle bacha, naše pipi tam taky takhle byla a když chtěl slézt a otáčela se na parapetu, tak jí ujely packy, spadla dolů a zlomila si zadní nohu.
Už jsem to tady říkal, dovolená v píči a ještě jsem si vyčítal, že jsem nestihl zareagovat.

-> havlik: : no coco

-> T: no ty woe:D
čuně, zrovna vlezla do rybníka se žabincem a náramně se jí tam líbilo :))
Jeden (nebo jeden, nevím kterej je kterej) ze dvou kámošových milovníků škodovek..
-> Bucin: 

-> Pavel P.. 18.09.12 10:07:33: Díky.

-> Jirik_Tuňák: se neposer papundekle
každej holt neni tak dokonalej jako ty

-> Jirik_Tuňák: Tvrdy mlyko
Hodne vapniku.

mlýko 

-> VS 18.08.12 21:37:30: 13.8 mu bylo 15
-> VS:
29.8.2012, 16:38
Zjistili jsme, že se se psem asi nezkamarádí :-( Nechtěli by jste ho někdo? Pije ještě mlýko s vodou. Dneska jsme mu prvně koupili granule. Není očkovaný ani odčervený. Zatím. Ale všechno se dá zařídit. Je naučený na písek. Nejlépe Praha, Benešov a okolí.
29.8.2012, 16:38
Zjistili jsme, že se se psem asi nezkamarádí :-( Nechtěli by jste ho někdo? Pije ještě mlýko s vodou. Dneska jsme mu prvně koupili granule. Není očkovaný ani odčervený. Zatím. Ale všechno se dá zařídit. Je naučený na písek. Nejlépe Praha, Benešov a okolí.
V pondělí jsem našel babiččina pohřešovaného kocoura. Na svém pozemku, ve staré zahradní chatě.
Ztratil se někdy v r. 2006. Mám to fotit??
Ne, žádná sranda. Skoro celý týden přemýšlím, kam tu mumii šoupnu. Sám mám kladnější vztah ke kočkám, víc než k bojovým plemenům psů a s paní máme i papírové britky, takže se mi do toho úklidu zrovna nechce :-/
Ztratil se někdy v r. 2006. Mám to fotit??
Ne, žádná sranda. Skoro celý týden přemýšlím, kam tu mumii šoupnu. Sám mám kladnější vztah ke kočkám, víc než k bojovým plemenům psů a s paní máme i papírové britky, takže se mi do toho úklidu zrovna nechce :-/
-> castrol: hmmm takže citrusovej biolit a nastrahy na myši.. mam tam rozežraný veškerý kartony svině :-D ještě že spodky sou plastový bedny :-D
-> Tomaso435: lynč a BAN

-> Tomaso435: inac asi totok www.google.sk/search?hl=s
k&...
-> castrol: ajo, na tohle sem uplně zapoměl . . . nojono co naděláš...
-> Tomaso435: skoda-virt.cz/cz/.../9924
6-pavoucek-aneb?gotopost=1
...
-> Vojtisek: jesi jen prahy je to dobrý 

-> Tomaso435: požírač prahový?

lepší téma kam se strká havěť sem nenašel, takže... copak to je za svini? ... mam toho plnou garáž..... žeby nějakej požírač favoritů? 

díky hoši
-> Bucin: RIP 

-> Bucin: Připojuji se - Upřímnou soustrast
Vím moc dobře jaký to je příjít o hafana

-> Bucin: upřímnou soustrast. Chudák člen rodiny
měli jsme kalbu a dostala buřtíka a když to šla zapít tak tam spadla a pak tu dlouho nebyla, tak jsme mysleli že už šla spát a ona se tatim marně snažila dostat ven. 

Chudak :(
-> Bucin: 

A to je mi líto....

-> VS 29.08.12 16:38:00: Juj ten je roztomilej 

Nový přírůstek do rodiny. Malý Čertík :-) Fotka trošku zamlžená. Je neupravená.
-> ZdeněkH: :dej vedet jak to dopadlo,znama takhle malem prisla o jorksira,jen na operacich 12tis,fenka bude uz naporad muset jist kloubni vyzivu a jedine k cemu byli policajti,komise na magistratu a pak odvolaci na kraji, tak pro majitele dvou rotvajleru bez voditka pokuta ve vysi 2000,- Kc s odkazem ze pokud chce nahradu skody at se obrati na soud.
Zítra asi bude u nás držková.
Sousedčin pes (na volno) nám pokousal našeho voříška (na vodítku) a pokousal i ségru. Takže se i volali cajti. Veterinářka mi při ošetřování říkala, že o kousek víc kdyby to bylo tak už neřešíme ošetření psa. Baba před policajtama dělala že není doma při tom za dveřma bylo slyšet že jsou doma. Kurva ta dostane mlatu. Teď jsem se vrátil se ségrou z pohotovosti.
Sousedčin pes (na volno) nám pokousal našeho voříška (na vodítku) a pokousal i ségru. Takže se i volali cajti. Veterinářka mi při ošetřování říkala, že o kousek víc kdyby to bylo tak už neřešíme ošetření psa. Baba před policajtama dělala že není doma při tom za dveřma bylo slyšet že jsou doma. Kurva ta dostane mlatu. Teď jsem se vrátil se ségrou z pohotovosti.
-> stika87: mozgová príhoda, trápil sa pár dní...mal 8 rokov, vedel rozprávať kadečo, chýba mi...mám už iných ale tento bol najlepší

-> Michal N 283: stari nebo ulit ? Fogimu budou 3 mesice :) a zacina bejt pekne drzej :)
-> stika87: to mi pripomenulo môjho Rockyho...26.9. to budú 2 roky, čo to má za sebou chudák

-> havlik: mame v robote typka na logistike, je to vypomoc z cr a nosi sandale a nechty na nohach ma nalakovane kriklavou ruzovou, inokedy tyrkisovou, oranzovou... kam ten svet speje... 

-> havlik: no jasne ty ne 

-> stika87: si lakuješ nehty na nohou?