skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Lásky chlupaté
prohledat
4607 příspěvků (zobrazeno 3051 až 3100) od 08.06.2009 do 21.06.2025, založil/a Jirik grilovaný - zrušená registrace
-> castrol: zaplaťbůh jen na autě:D

-> Lady_Dark: dufam ze na aute
aj ja mam dve cierne a zatial klop klop klop v pohode

Aby nevznikli neshody nebo nějaké dohady, zadek na autě

-> darklord: ne za to může muž, roztrhnul mi zadek....:)
-> darklord:

-> Lady_Dark: citroen? tak za to macky ani 13 nemoze

-> Matulo: Máme dům s číslem popisným 13 a tři černý kočky:) možná na tý smůle něco bude, protože mi umřel citroen:D
-> Lady_Dark 07.12.10 18:35:36: Cierne marhy! Neprinasaju smolu ?

s odstupem času. Takhle vypadá teď. Nenechte se zmást jen vypadá, že je hodná...skrytá hrozba....
-> David29: To je dobre.
-> Jirik_Tuňák: Dobře... Pajdá, nebo spíš skáče po jedný přední noze, ale nijak mu to neva... Furt je rychlejší, než moje chůze 

-> David29: Jak to vypadá s broučkem?
Taky jsem jednou srazil psa, když vyběhl z křoví. Bylo to na vesnici ve vedlejší ulici, takže jsem jel zhruba 20-30 kph a on vždycky na to mý auto doráží, tak na to taky dorazil. Naštěstí se mu nic vážnýho nestalo, ale je to hnusnej pocit
Ta kráva stará, co jí patří na mě vždycky držkuje, ale kdyby si ho radši zavřela na zahradu, kde má pořádnej výběh a nenechala ho běhat na volno po silnici... Však na to jednou doplatí... ale ten chudák pes

Ta kráva stará, co jí patří na mě vždycky držkuje, ale kdyby si ho radši zavřela na zahradu, kde má pořádnej výběh a nenechala ho běhat na volno po silnici... Však na to jednou doplatí... ale ten chudák pes

-> David29: Nojo chudak pes, ale muze za to sam. Ja to jednou zazil s kamaradovym psem. Sice sem se ho snazil chytit ale akorat sem mu vyrval drn chlupu z kozichu a bezel dal, kde ho vzala naka tehotna zenska s hyjenou. Sem ji tam uklidnoval, sem mel strach aby z toho este nezacala rodit
Byla z toho v riti. Pes mel narazenou nohu, nastesti ne hur...

-> David29: Chudák, držím palce 

Tak včera byl sražen autem
Šli jsme s Faustem domu (druhej pes) a když to tenhle dědula zmerčil, zamířil si to domu... běžel z kopečka dolu a najednou tupá rána o nárazník a kvílení psa
Běželi jsme rychle k němu, byl u krajnice...
Pani zastavila, tu jsem rovnou poslal pryč, že za to nemůže... zlomená noha, dneska je na operaci u ortopeda, 8000 - 10 000 operace
Hlavně, že jinak žije....

Šli jsme s Faustem domu (druhej pes) a když to tenhle dědula zmerčil, zamířil si to domu... běžel z kopečka dolu a najednou tupá rána o nárazník a kvílení psa

Pani zastavila, tu jsem rovnou poslal pryč, že za to nemůže... zlomená noha, dneska je na operaci u ortopeda, 8000 - 10 000 operace

Hlavně, že jinak žije....
-> Soptikmartin: tak přesně psa na zahradu a kousat do kofol co tam vlezou
-> Soptikmartin: kráásny 

A druhej hafan
Falco-přezdívka fašista
stáří 1,5 roku a je to perfektní hlídač.Od doby co je na zahradě tak k nám nevlezla jedinná černá tlama.
Falco-přezdívka fašista
stáří 1,5 roku a je to perfektní hlídač.Od doby co je na zahradě tak k nám nevlezla jedinná černá tlama.
Tak tady jsou dva moji mazlíci
Bára-přezdívka Fosa,
stáří 7let a je to gaučák.
Bára-přezdívka Fosa,
stáří 7let a je to gaučák.
-> Motomaniak: aj tak v nej hovno je podla toho jak prepina

-> Michal N 283: Panko ma zbierku roznych dobovych aut... Inak ma predajnu s modelmi v Trnave... 

-> Matulo: Aha díky za vysvetlenie....inak vyzerá to dobre,aj vlčiak je krásny:)
-> Michal N 283: Nie nie... To som kamaratovi prerabal... Naporovy chladic, vodovod, favo motor... 

-> lubeky130: chuju
nehovor mu ramon! ARES sa vola to len ty ho furt jedujes! jj erka je Mirova!

-> Matulo: Viem,že tu ide o zvieratká ale zaujala ma tá RS-a.To je nejaký nový projekt?:)
-> Matulo: jaky aresko ramon, matulko nesal a pjekna erka to je uja modelara?
-> 1560 30.11.10 13:33:50: ten než tu svačinu sežere.....

-> Karel.:
-> OndraKrupi-TenČtvrtý:
-> 1560:
Díky, vyřídím
-> OndraKrupi-TenČtvrtý:
-> 1560:
Díky, vyřídím

-> Tomaso435: mas recht, to neni rohlik ale veka 

-> Pavel P..:
Co bys chtěl od takové rasy
Co bys chtěl od takové rasy

-> Pavel P..: to je optickej klam

-> Pavel P..: B je spravne 

to je ten rohlík tak velkej nebo ten pes je takovej záprdek?

zloděj svačin (snad jsem to sem nedával...)
Mr_Kubas 30.11.10 12:26:08 napsal:
Unavená z bitvy s naším bíglem
Super fotka :)
Unavená z bitvy s naším bíglem

Super fotka :)
-> Mr_Kubas: krásnej pes
-> Karel.: náš čokl. flekatej černo-bílej, toho když sme vykoupali tak se šel vyválet v blátě, takže výsledek super.
-> Karel.: náš čokl. flekatej černo-bílej, toho když sme vykoupali tak se šel vyválet v blátě, takže výsledek super.

-> Mr_Kubas: díky, večer ukážu
Je fakt přejrásnej