skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Nálepka Stk
prohledat
23 příspěvků (zobrazeno 1 až 23) od 01.06.2009 do 26.07.2011, založil/a rampouch136
-> Nwkt: Mě to ani nesralo, druhou nálepku jsem platil cca 20kč, a třetí jsem neplatil. Tu třetí mi už lepil jinej technik, (protože ten co to blbě procvakl už za tu dobu odešel domů) a strašně se smál jak to jeho kolega zkonil.
-> Mr_Kubas: nakonec jsem tam byl normalne s autem
a na to, že to mam nabourany nerekl nic.. :D

-> Tommyk: Na folie? Já myslel, že tam jdeš jen s SPZ?
U nás stála myslim jedna samolepka 30,-, ale je to už dva roky..

ja tam byl dneska a mel kecy na folie..
ale dal mi to .. 100kč (i emise) a jel sem ..

-> Gryzly:

-> Gryzly: Taky dobrý 

-> Gryzly:
nasere

-> Mr_Kubas: Já si ji umyl omylem wapkou, tak jsem si jel pro novou a když jsem jel z STK, tak mě zastavili policajti a zjistili, že mám procvaknuté dvakrát rok a žádnej měsíc, naštěstí jsem mměl účtenku kde byl čas před 20ti minutama, takže to polda akceptoval a já jel pro třetí nálepku.
-> Milan 136: Je to tak, mně je nalepili obě špatně a po dvou měsících jsem si tam jel pro nové vylepení a chtěli to zaplatit. Sice ne závratná částka, ale evidentně jejich pochybení..
Nwkt 02.06.09 22:20:37 napsal:
→ Tomas120Ls: To máme jenom emisní kartu a tu při
kontrole předkládat nemusíš
motorka emisní kartu nemá
→ Tomas120Ls: To máme jenom emisní kartu a tu při
kontrole předkládat nemusíš
motorka emisní kartu nemá

-> rampouch136: chtějí za to prachy, i když to je vždy evidentně chyba STK. Já si nalepím emisní známku na odmaštěnou RZ, ta 2 roky drží a TK se za chvíli loupe
-> Mr_Kubas: ok diky 

-> Tommyk: Já byl předloni taky pro nový samolepky, páč ty starý byly blbě nalepený.. Stoupl jsem si jen na parkoviště a přišel týpek a známky nalepil bez jakýkoli kontroly. Akorát jsem s sebou musel mít protokol..
tak se mi to stalo taky
muzu sundat znacky a dojit tam s tim? pac auto je trosku nabourany ...
a nevim jestli by to technikovi na stk nevadilo...

-> Nwkt: my pri oboch.. u nas su poniektori policajti taky ze nevedia vycitat z naplepky tak si pytaju karticky 

-> Tomas120Ls: To máme jenom emisní kartu a tu při kontrole předkládat nemusíš
-> Nwkt: sry nevedel som
moja chyba no lebo my mame aj nalepky aj karticky o STK - EK (cervena , zelena) je to to "iste" ako napelka len sa to da fyzicky chytit do ruk a pozres kedy bola vystavena stk ek a tym je to vybavene :)

-> Tomas120Ls: Jakou kartičku? žádnou v čr nemáme
ved nalepka nemusi byt? nie.. staci ked sa policajt kukne na karticku a vidi ze ju mas spravenu... a mozno nie.. dufam ze ma tu neukamenuju za toto 

-> tomasino: to je divný... od kdy na úřadě dělaj něco zdarma a navíc bez keců??

Já sem s tím šel na úřad s velkým OTP a vylepila mě to zdarma a bez keců:)
-> rampouch136: musíš na stanici kde ti STK dělali s protokolem kterej jsi od nich dostal a asi za 50Kč ti vylepí na motorku novou nálepku 

Zdarec lidi,umýval jsem si motorku vapkou a zničil jsem si nálepku z STK,dají mi novou?STK je stará 1 měsíc.Dík za info.