skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
forman versus felicie kombajn
A pokud uvaujes o 1.6 tak tam hodne pozor, tam se ti muzou pripadne opravy(klapka a pod) pekne prodrazit
Nechal bych taky formana. mam ho a mame doma i feldu combi MPI 50kw, je fakt, ze jede o neco lip a uvnitr je o neco mensi hluk, ale ostatni je uplne stejny. Navic za 30k rozhodne neporidis falicii v takovym stavu aby byla lepsi nez ten forman. Takze pokud mas forma v pohode (na kilometry nekoukej, ten motor ujede mnoho. ) tak si ho nech a setri pak na neco lepsiho.
-> Zanino: za 30k to bude pravděpodobně pěkná vražda
no je na to ješte dost práce ,mám strach s technické co mně končí na podzim ,je pravda že moc felicii kolem 100 000 kilometrlů není ,ale pár se našlo
nech formelínu
Ma rada pokud to chces jako rodine auto tak zatim nech formika a setri na neco opravdu rodinyho. Facko / felda je defakto to sami skoda penez. A to sam mam feldu! Navic za 30tacu to nebude zadnej zazrak urcite by to bylo v horsim stavu nez ted mas formika takze by to byl spis krok zpet a ne dopredu.
zdrávím očekávám od felcky lepší výbavu a lepší stav a chci to jako rodiné auto ,forman je ve slušným stavu ale má to najeto už přes 200 000tisici kilometrů a chtěl bych něco s menším počtem kilometrů,právě mně štvou ty cena su ochotnej dat 30 000 bez přepisů atd
Filcka ti shnije pod rukama, pokud máš formana ve slušnym stavu, tak si ho nech a pak ho časem vyměň už za auto :-).
Spíš by sis měl říct, co od toho očekáváš a kolik za ní chceš dát, jestli jí chceš na vození cementu a cihel, tak felda podle mě není zlepšení.
Ale pokuď chceš vozit rodinu relativně "bezpečněji" - ABS, airbagy, bez koroze, tak felda není úplně špatná volba, ale zase takové kousky v 1.6 začínají kolem 45tis kč, což mi nepříjde jako super výhra.
Takže jsem Ti samozřejmě neporadil
Ale pokuď chceš vozit rodinu relativně "bezpečněji" - ABS, airbagy, bez koroze, tak felda není úplně špatná volba, ale zase takové kousky v 1.6 začínají kolem 45tis kč, což mi nepříjde jako super výhra.

Takže jsem Ti samozřejmě neporadil

já bych si nechal formeláka

omlouvám se za špatné vyznění chci měnit auto za auto
Chceš měnit jenom motor nebo celý auto?
zdravím mám formana rok 94 motor jednobodka ,uvažuji o jeho výměně za felcku mpi neo 1,6 je velkej rozdíl mezi temato řadama a co říkáte na 1,6 motor ?děkuji za odpovědí