-> MVM 29.09.15 21:36:37: JJ přijeli to testovat, ale ojelo to tam a zpět vlažně na zahrátí, pak chvíli na místě a rozjezd 1/2/3 konec. Tak to zas natáhli zpět a jeli dom.
-> Bery 29.09.15 21:29:12: U té stavebnice budou nějaké doporučené hodnoty a nebo je to vlastní vývoj. Taky to nemám úplně najeté, ale co jsem se s nima bavil už kdysi na Kozlu, tak určité věci neměli Američané moc pořešené a dost improvizovali.
-> Tuner#2: No jestli to nebude to, co jsem viděl v tý Losiný tuhle. Ale to podle mě nebyla metla, ale klasická pastelová, sytě výrazně skorotrávově zelená
Dneska jsem viděl další auto v zelené hodně podobné té co je na nové Fabii RS. Řeknu Vám to zrychlení z Ejpovic do kopce na Kyšice to bych Vám přál zažít a vidět na vlastní oči. Masakr. Bohužel v Kyšicích se mě ztratil, mám jen fotky z dálky v telefonu až to stáhnu dám je sem pokud půjdou použít.
-> Luky.: Jedno Audi bylo teď v TM, byla to replika S1čky Pikes peak včetně těch velkých spojlerů, ale měl tam narvané 4 Sparca Evo - nechápu proč to takhle zazdil, jinak moc hezké.
Protože byl napsaný kontakt na ceduli vedle s adresou do Plzně.
Ale už jsem to díky rychlé reakci na autohifi zjistil. Je to stavebnice z USA, motor 700HP je z Corvette LS7čka a holt to někdo z Plzně přivezl a postavil a bude se to snažit prodávat.