skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Přívěsný vozík
prohledat
18 příspěvků (zobrazeno 1 až 18) od 22.04.2009 do 31.03.2012, založil/a Jirik grilovaný - zrušená registrace
-> nikkgrupy: Dej si to do inzerce
Ahoj všichni - z důvodu renovace karavanu Dingo musí z domu jeden z našich členů . Je jím PŘÍVĚSNÝ VOZÍK PAV 100 . Je kompletní vhodný na renovaci laku pokud to někdo chce mít špíglnígl . Je tu jeden problém , před rokem jsem ho bezmezně sháněl a poto , když jsem jeden náhodou objevil , bylo mi jedno , že stál 16000 kč . Ihned jsem si pro něj jel . Teď je situace jiná a proto ho chci prodat alespoň za to , co stál mě . Pokud by měl někdo zájem se alespoň podívat mám inzerát na bazosi pod odkazem - Kontakt naleznete v odkazu . auto.bazos.cz/inzerat/...
/PAV-100-raritni-kousek.ph
p
Snad se prodá do dobrých rukou , nejradši bych ho viděl za nějakým MBX
Snad se prodá do dobrých rukou , nejradši bych ho viděl za nějakým MBX

-> Kloggie: Tak velikost valníku tam sice napsanou nemám, ale zato tam je záznam o ISO 50 kouli, takže not aplicable.
Musely by to být papíry z doby, kdy se ještě dávaly na vozíci shodný čísla s tahounem a bylo to typovaný jako souprava..
Musely by to být papíry z doby, kdy se ještě dávaly na vozíci shodný čísla s tahounem a bylo to typovaný jako souprava..
-> Jirik - pan továrník: PAVa pocitej od 5000,- za vrak a vejs... ta laminataky jsou krasny, ale cena bohuzel taky
-> Jirik - pan továrník: Ja som takehoto pava 40 v plnici pred lakom kupil za 330 Eur a to som bol rad, ze na mna clovek pockal tych par hodin, bo stale mu volali zaujemcovia...
a nejake info o voziku PAV 100 za auto su tu:
www.motomagazin.cz/index. php?action=pav...
a nejake info o voziku PAV 100 za auto su tu:
www.motomagazin.cz/index. php?action=pav...
-> Jirik - pan továrník: neco uplacame -kup sud za 50 a zbouchame to do kulicky 

-> Jirik - pan továrník:

To jste mě nepotěšili, safra.
Zkusím projet inserce.
Zkusím projet inserce.
-> Jirik - pan továrník: jj do 500,- eur v poho :-D
-> Kloggie: A vejdu se do 500,- ? 

-> Jirik - pan továrník: Jenže v tom archaickým techničáku máš napsanou velikost valníku a pod. Spíš bych to viděl na pana krajanskýho, mimo sady na 130RS vyrábí i laminátový kopie těchle vozejčků :)
-> Kaprof-echt Gottwald: A daj se občas sehnat přívěsíky s takovým tím archaickým techničákem - " vozík přívěsný vlastní konstrukce, bla bla bla "
To by bylo žrádlo, to bys moh doma spáchat zběsilost popiči libovolnou.
To by bylo žrádlo, to bys moh doma spáchat zběsilost popiči libovolnou.

Nebo obdobu něčeho takého. Vím, že Havlik má taky jednohubku k litrovi.
No asi tak, říkám si, že vzhledem k tomu, že mám na Šůtě Borbety T 7,5 x 16. Tak sehnat takovejhle vozíček, nalakovat ho do stejné kombinace barev jako budou na šůtě a na upravený závěs upevnit letmo totéž kolo co mám na šůtě. Jen třeba s užší pneu apod.
A teď ať mi zkusí nějaká kurva ten nápad vzít.
No asi tak, říkám si, že vzhledem k tomu, že mám na Šůtě Borbety T 7,5 x 16. Tak sehnat takovejhle vozíček, nalakovat ho do stejné kombinace barev jako budou na šůtě a na upravený závěs upevnit letmo totéž kolo co mám na šůtě. Jen třeba s užší pneu apod.
A teď ať mi zkusí nějaká kurva ten nápad vzít.

-> Jirik - pan továrník: sehnatelnost špatna ceny čim dál vyšší

Hola gájové.
Jsou dnes sehnatelné a případně za kolik vozíky typu Pavik ? Nebo jakékoliv jiné s jedním kolečkem. Viz. např. fotečka dole. Vídával jsem na některých starých fotkách přívěsné vozíky podobné motocyklovým, ale za autem. Počítám, že i tyto vozíčky jsou vybaveny tabulkou nebo typovým štítkem a běžným technickým průkazem ?
www.skoda100.cz/galerie/2 00802071728_pavik1.jpg
Něco mě napadlo a tak si říkám, že pozjistím ceny a případnou sehnatelnost.

www.skoda100.cz/galerie/2 00802071728_pavik1.jpg
Něco mě napadlo a tak si říkám, že pozjistím ceny a případnou sehnatelnost.