skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Co s ní ? :(
-> Syny: sranda musí byť

-> minno 11.04.09 23:59:19: Tobe doma rikaj blesku co? Rozebrany to je uz pres pul roku 

-> VeTëV: Asi jo, ale zatím si nechávám zadní vrátka. Papírově to je obyč Š120 s propadlým plynem, žádnej zázrak, jediný co bylo po opravdové G.O. byla převodovka a zadní náprava a ty mám uložený bokem. Tím, že jsem se na ní učil jsem i dost věcí zkurvil, nebo udělal ne tak dobře jak bych chtěl. A než šla pod plachtu tak jsem zjistil že spodní část A sloupků je zevnitř prorezlá až na lak.
-> Gryzly: takze ten tvuj vytvor je uz odsouzen k zaniku? 

nějaká tři a plů roku to mám pod plachtou, mělo to jít do laku aby to policajti nepoznali a aby se tu uniformovalo mezi ostatní škodovky. Lak se nedokončil, na ježdění jsem si koupil auto jiný a kdybych to měl zprovoznit tak musím vyvyřit podlahu, prahy a kdoví co ještě. Mám to na značkách a povinný ručení platím ročně 300Kč.
Před měsícem si naši koupil nový auto, ale kdyby se zavedlo šrotovný a brácha chtěl nový auto, tak klidně tu kastli obětuju na šrotovné, nápravy a interiér bych si nechal. Protože čas a chuť to skládat nemám. Taky moje první auto na kterém jsem se vyučil automechanikem a jen díky němu jsem se stal škodovkářem.
Před měsícem si naši koupil nový auto, ale kdyby se zavedlo šrotovný a brácha chtěl nový auto, tak klidně tu kastli obětuju na šrotovné, nápravy a interiér bych si nechal. Protože čas a chuť to skládat nemám. Taky moje první auto na kterém jsem se vyučil automechanikem a jen díky němu jsem se stal škodovkářem.
-> VeTëV:

-> Kaprof-echt Gottwald: no ruze to snad nebudou - nechci aby to do dvou let vykvetlo nanovo 

-> VeTëV:
jojo taky bych chtel vedet kolikrat sem za ty ctyry roky rek že ji hodim ze skaly
ale trpelivost ruže prinaši

-> Kaprof-echt Gottwald: ja si spis rvu vlasy ze to jeste stavim .-)))
-> VeTëV: jj presně ja napodobně
asi bych si za čas rval vlasy že sem to dal pryč

booze ja to skladam taky 4 roky a proste jak je nalada a cas tak to ladim a uz to je skoro u cile 

-> J3STER: Tak mě je to jasné ale ty už můžeš jen vyměnovat případně doladovat
kdežto já škoda mluvit

-> aceboss: Když už se do toho pustil a má vše nachystané jenom poskládat, tak by to byla škoda. Nemysli si že když můj rapid vypadá tak jak vypadá, že na něm furt něco nespravuju.
Už sem si myslel, že sem jedinej, kdo se s tím tak dlouho se*e 

sem natom podobně.

-> minno:

-> CB: Já jsem na tom taky stejně s jedním projektem stejně
,ale doklady mám ošetřené auto pěkně odpočívá.A nic mě nenutí s tím nějak spěchat takže až se udělaj důležitější věci příjde na řadu auto.....
Já být tebou bych to nevzdával.
-> J3STER:
Njn to se povídá když někdo jen chodí leští a sem tam něco vymění,ale ten kdo začíná poctivně od hohého skeltu to má horší

Já být tebou bych to nevzdával.

-> J3STER:

To je v pohode, ja sa tiez k napravam na skodovku dostanem asi az na dochodku, momentalne sa snazim udrzat v o kulilincek lepsom nez prevadzkyschopnom stave espero a na skodovku mi neostava cas a chut a to nehovorim o tom, ze na dom som ani nesiahol, ale nieto ani za co, takze to si aspon viem zdovodnit
, ale priznam sa ze som uz uvazoval o zbaveni sa skodovky. Ak pribudne na dvor este jedno auto, najlepsie nejaky kombik, tak skodovka pojde z domu, lebo inak jej zacne hrdzaviet este aj motor zvnutra.

-> Syny: ty si to celé rozobral?
veď tak pred 2 rokmi si len pakny šiel meniť si vravel

-> minno: Voe ty nevis jak sem na tom?
img.skoda-virt.cz/vase_au
ta_upload/1918_2009-01-06_
03-01-55_89.jpg - jestli tomuhle staci nandat pakny a jezdit, tak to se celkem mam 

-> CB:
100% poskládat a jezdit.. ten pocit když poprvý sedneš do zrenovovanýho auta (tzn. věci, do který si vložil spoustu času, sil a peněz), všechno je nový/zánovní a fungující, je naproto bezvadnej
100% poskládat a jezdit.. ten pocit když poprvý sedneš do zrenovovanýho auta (tzn. věci, do který si vložil spoustu času, sil a peněz), všechno je nový/zánovní a fungující, je naproto bezvadnej

-> minno: Nemá nápravy,blatníky a to nejduležitější... motor taky nemá

-> Syny: lenže tebe stačí vymeniť pakny a môžeš jazdiť. či v akom to máš teraz vlastne stave?

koukam taky mate citovy vztahy k svojim autum .... sme nemocni :D

Jeee, tohle tema je sranda
Ja sem na tom podobne, jen nemam udelano skoro nic a dily tak vsechny nemam
No bude to jeste sranda 

-> p.b.: Poskládat a jezdit!!!!

-> p.b.: ach tie spomienky a prve auto to je niečo krasne ja tiež už len koli tomu sa nechcem vzdať svojej rapidky

-> CB: Tak to jsi na tom dosti podobně jako já a určitě takovejch lidí bude více :)
Já jsem se rozhodnul si to všechno nechat, protože:
- rozprodáním bych stejně vydělal maximálně pár tisícovek a ještě bůhví jestli
- ten čas co bych dal do rozebírání a rozprodávání už rovnou můžu věnovat dokončení
- mám garáž kde to může bejt klidně desítky let a nikomu to nebude vadit
- no a vzhledem k tomu že to bylo moje první auto tak je v něm i hodně vzpomínek
Takže tak
Já jsem se rozhodnul si to všechno nechat, protože:
- rozprodáním bych stejně vydělal maximálně pár tisícovek a ještě bůhví jestli
- ten čas co bych dal do rozebírání a rozprodávání už rovnou můžu věnovat dokončení
- mám garáž kde to může bejt klidně desítky let a nikomu to nebude vadit
- no a vzhledem k tomu že to bylo moje první auto tak je v něm i hodně vzpomínek
Takže tak

tak vždyť už máš to nejhorší za sebou, teď už ti začíná víceméně "čitá práce" 

-> CB: do důchodu času dost :))
-> CB: To je normalni 

Pavel P..: Já sem strašnej, vždycky něco začnu a pak rozdělám dalších tisíc věcí a pak nevim, kam dřív skočit 

Jestli máš doklady v depozitu tak neni co řešit. postupně můžeš skládat a až to doskládáš tak to bude veterán :-)
Jen sem chtěl povzbudit 

Tak máme třeba inzerci
Mám 120. 5 let jí mám rozebranou, asi jí nikdy nedám do kupy. Mám málo času. Přemýšlím, jestli na to vlítnout nebo jí rozprodat :( Papíry mám v depozitu. Chybí mi dopasovat blatníky, poopravit práh, trochu kitování a nástřik. Mám po GO nápravy, brzdy, řízení, nové péra a tlumiče. Nové blatníky, přední a zadní čelo, přední a zadní haupnu. 5 otvíráků bez matic a pokliček, ale jako nových. + hromadu krámů, 5 kvalt a brzdy z rapida. Motor ze 120, jsou tam nový písty a válce.