....A kdo tohle dvakrát? :D
skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Videa na youtube
prohledat
5652 příspěvků (zobrazeno 3551 až 3600) od 28.03.2009 do 18.07.2025, založil/a Jirik grilovaný - zrušená registrace
-> U-Geen: Presne tak, protoze moje pripojeni na hotelu umoznilo videt akorat zacatek a pak uz jsem musel jit. Jelikoz 5ti minutovy video je tady tak na 20 minut 

-> U-Geen: Hehe, uz to taky vidim 
To je tak, kdyz člověk dělá titulky jako poslední a uz ho to nebaví a na porádnou kontorlu uz není nálada-))

To je tak, kdyz člověk dělá titulky jako poslední a uz ho to nebaví a na porádnou kontorlu uz není nálada-))
-> Syny: takze jsi to nedokoukal ani do zaverecnejch titulku vid :-)) kdyz upozornujes jen na tohle
-> David29: Tyvole :) Czech republic se pise s malym R a hlavne repubLIc a ne repubILc 
E: Koukam, ze uz to tu padlo

E: Koukam, ze uz to tu padlo

-> David29: Mám namysli zastřižení časově. Mnohdy je to až moc zkrácený.
-> havlik: Ajo. No, ale si první :-D Furt lepší, nez "republyc"
-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : Nechal se to na automatice, aby se to vystredilo... tak pak skočila blbá kvalita, nebo se usekli datumy apod. A u jednoho záběru jsem na to zapoměl :o)
V #2 to bude uz snad lepší
V #2 to bude uz snad lepší
-> David29: czech repubilc :D
-> David29: Některý videa máš zastřižený až moc.
-> Syny: Zimáky jsem samozřejmě měl, a nemyslím si, že bych byl z těch lidí, co automaticky berou "mám zimáky - můžu jezdit jako v létě". Prostě jsem to neodhadl a přepálil. O dost.
-> Syny: protoze to o kus jinde namrzly nebylo prece :-)
-> David29 02.11.13 20:06:37: to video bylo určitě ve výstupech s ostatními řidiči,ale listuj všema stránkama...
-> Syny: Hm, asi tak.
Kdyz jsme u toho, nemate nekdo to video, jak jel typek se zamlzenym prednim oknem - moc toho nebylo videt :( a proti jelo auto (asi ho prehlid) a aby se mu vyhnul, tak to prokrosil pres zahonky, co lemovaly silnici?
-> Matthes, záškodník z TechWebu: Tak neumim hledat :) Ale ja hledal nejakej sofistikovanejsi nazev nez "Debil", tak mozna proto 

-> David29: Hele todle video jsem hledal uz 10x v ruznym casovym obdobi a nic. Dle me ho nekdo uz stahnul... A nebo neumim hledat :)
A ještě hledám tu nehodu, kde frajer predjízděl a kdyz míjel auto, tak chtěl taky predjet - jak vjel do škarpy a pn to hodil na strechu...
-> Karlos (WIO46): Tyvole a proc jedes po ceste kde se da ocekavat namraza jako kokos ? To je presne to, co ja porad rikam. Ono to chce myslet. Predpokladam, ze jsi mel zimaky a byly k hovnu, ze? To je presne duvod, proc lidi koncej pravidelne zacatkem zimy ve skarpach, protoze i kdyz je pod nima snih/led, tak si mysli, ze muzou jet jako po suchu. Ale jestlis tam pockal, tak to je chvalihodne, protoze plno lidi by fofrem odjelo
Ale babi je super 

-> Matthes, záškodník z TechWebu: Znám, ale zapoměl. Dík 
-> doking: Jo! To by se sakra hodilo... Jdu hledat

-> doking: Jo! To by se sakra hodilo... Jdu hledat
-> Syny: Odhad se nepovedl. Problém byl to, že jsem čekal, že když to odtávalo, že to bude odtátý i v zatáčce. Bohužel se stalo, nedá se to odestát.
-> Matthes, záškodník z TechWebu: O to je to smutnejsi. Od cloveka co se tedy v autech hrabe a ma o nich trochu znalosti bych ocekaval alespon trochu odhad toho jak se na jakym povrchu da jet...
-> Syny 02.11.13 16:26:47: Mimochodem to je zdejsi clen Wio neboli Carlos
To video se tu uz probiralo dost...

-> Matthes, záškodník z TechWebu 02.11.13 14:54:14: Tyvole a to predposledni, ja chcipnu
Prej: "Co, nabourals to? Hodne?"
Ale taky dobrej kokos, to je presne to co jsem psal jidi jinde - vsude je snih a led, ale on tam jede jako idiot a pak se divi, ze to tyjo klouze! Kdo by to byl rek... A panacek Michelin mu nepomohl, smula...

Ale taky dobrej kokos, to je presne to co jsem psal jidi jinde - vsude je snih a led, ale on tam jede jako idiot a pak se divi, ze to tyjo klouze! Kdo by to byl rek... A panacek Michelin mu nepomohl, smula...
-> Matthes, záškodník z TechWebu 02.11.13 14:54:14: Jee, to druhy je z Plzne (Namesti Milady Horakove). To je jedna z nejdebilnejsich krizovatek v Plzni...
-> David29: Nemůžu to najít,ale už tu byla nehoda,kdy dědula v červený feldě vyjel z vedlejší v nepřehledný zatáčce a stříbrná octavie to kvuli němu strhla v obci do škarpy a křoví, nemůžu to najít.
-> Matthes, záškodník z TechWebu: Výborně, dík 
Dvě poslední znám - Karlose mě nenapadlo, Pavlose uz mám. A chci čistě CZ
Jinak supr, ani jedno jsem neznal-))
Kdyz budeš ještě vědět, tak davaj :o) At je toho co nejvíc
Co znám já + tvoje, jich mám 22

Dvě poslední znám - Karlose mě nenapadlo, Pavlose uz mám. A chci čistě CZ
Jinak supr, ani jedno jsem neznal-))
Kdyz budeš ještě vědět, tak davaj :o) At je toho co nejvíc
Co znám já + tvoje, jich mám 22
-> David29: ale ne cr, nybrz vychodnari.
cyklozmrd
legenda:
http://www.youtube.com/wa tch?v=7K-Kf5sVvig
to tak namatkou.
cyklozmrd
legenda:

http://www.youtube.com/wa tch?v=7K-Kf5sVvig
to tak namatkou.
Mám k vám prosbu
Chystám kompilaci nehod v ČR
Potreboval bych, kdo znáte nějakou nehodu na YT, odkaz sem prosím
Jde mi o nehodu jako takovou, ne ze někdo jel okolo nehody, co se stala pred nějakou dobou.
Díky
Chystám kompilaci nehod v ČR
Potreboval bych, kdo znáte nějakou nehodu na YT, odkaz sem prosím
Jde mi o nehodu jako takovou, ne ze někdo jel okolo nehody, co se stala pred nějakou dobou.
Díky
-> Matthes, záškodník z TechWebu: Jj, na to jsem koukal... ještě to někde sehnat na 16mm filmu. 

-> jourin: pekna kopka hasicakou sa tam minula 

Podobně kvalitní zásah jako při nehodě Lamborghini Super Trofeo v Brně před pár lety, jen s tím rozdílem, že tam byl uvnitř jezdec...
Nevíte vůbec někdo jak se zotavil?

No vtipnej je i ten typek co se to snazi hasit v tricku a je prekvapenej ze to pali :-))
-> jourin: dobře mu to nechali schořet.. hasiči v prdeli.. 

-> Tuner#2: Ja mam doma taky hasicak. Na pocatecni reseni problemu je to dobry, ale kdyz te fajra celej obyvak, tak uz to asi cenu moc nema no 

nejvic se mi "libi", jak hasici kdesi v prd... a hasi to kravatak
-> jourin 24.10.13 00:09:11: Teda ten Megane máš ale slušnou výdrž
Když to vidím, tak to že jsem si do novostavby pořídil dva hasičáky je asi jako si odplivnout do hořícího hektaru lesa 

Tak tohle je masakr.. ten vykon pri haseni auta je dobra komedie..
sport.lidovky.cz/shorelo- mu-auto-ale-vyvazl-bez-zra neni-stesti-rekl-zavodnik- knoll-1cv-/ostatni-sporty. aspx?c=A131023_...
sport.lidovky.cz/shorelo- mu-auto-ale-vyvazl-bez-zra neni-stesti-rekl-zavodnik- knoll-1cv-/ostatni-sporty. aspx?c=A131023_...
-> Nwkt: Já tomu rozumím, ale stejně. .. so I did not go too crazy.