skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Videa na youtube
prohledat
5652 příspěvků (zobrazeno 2501 až 2550) od 28.03.2009 do 18.07.2025, založil/a Jirik grilovaný - zrušená registrace
-> radekp: To je starej flathead.
SV rozvod.

www.facebook.com/denker.c
z/.../10157297682630160?ty
pe=2&...
zaujaly mě ventily v bloku a nízká hlava
zaujaly mě ventily v bloku a nízká hlava
-> Čokin: 

-> Čokin: Tak jsem zvědavej, jestli dáš taky Imperial march. 

-> minno: To je hozená rukavice.......zahrajem na sraze na výfucky...budeš dirigent
A já zahraju na trubku

A já zahraju na trubku

-> minno: Takovy prace to muselo dat a pritom takova blbost :)
-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : a pritom taka sprostost 

-> minno: Super! 

-> Tuner#2 - zrušená registrace 13.07.16 23:04:24: Je to mazec,ale i tak je to divnej automobilovej sport rozpálit to na 400 metrech a pak hned brzdit padákem, to i ty nascary jsou záživnější na těch oválech nebo monster trucky,ale když je to baví.
-> Shader 16.07.16 09:22:41: U Petra na stránkách a nějaké fotky na FB
Večer můžu nalinkovat, teď mizím...

-> Tuner#2: Jo, přesně to!! Mazec! Jsou o tom autě někde nějaké informace? Dík.
-> Tuner#2: to uz nemuze jezdit kde kdo, samozrejme reakce a schopnosti jsou dulezite, ale to pretizeni .... vim ze to jezdej na jeden nadech....
-> Sejki - zrušená registrace 14.07.16 07:32:16: Ja na to kdysi koukal na satelitu (xy let zpet) ale koukam kam az se to posunulo a jaky to jezdi casy a rychlosti...
-> Tuner#2: vem si ze pojedes po dalnici 200 a mines dragster kterej v tom momente odstartuje tak na tech 400 metrech te predjede:-) A jedna jizda i s burnoutem atd spotrebuje celou tvoji nadrz co mas u OII
-> Jirik_Tuňák1983: Ty vole... ten rallye cross nebo co to tam jede! To je hukot!!
-> Eidy: fakt že jo :-D

https://www.youtube.com/w atch?v=oDFxynekcBs
-> Jirik_Tuňák1983: kamose co zije v usa se vzdycky nekdo z cech pta, jaky ty amici jsou...no jaky asi, vzdyt to jsou vsichni pristehovalci z evropy....
-> Jirik_Tuňák1983: Podle mě to ty evropský umí stejně jak ty americký. Hodně záleží na tom jakej k tomu autu má člověk vztah a nebo měl.
-> Jirik_Tuňák1983: ale umi... Staci porad pomozte autum (Car SOS) a uvidis, jak lidi reaguji...
Shledání po letech s těmi dnešními hrkačkami by asi takové nebylo, že? Ty vzbuzují emoce asi jako krabice od bot plné starých ponožek.
A co se týká obdobně starých aut jako je ve videu, tak evropská auta přenesená do stejné situace asi nějak neumí ty emoce jako ty ameriky vzbudit. A nebo je to jen můj názor.
Hezké video
A co se týká obdobně starých aut jako je ve videu, tak evropská auta přenesená do stejné situace asi nějak neumí ty emoce jako ty ameriky vzbudit. A nebo je to jen můj názor.
Hezké video

Dad's Car, Selling his beloved car 20 years ago to make ends meet, a father gets the surprise of his
Sice to není na youtube,ale je to masakr.Když si představím,že by to někoho mohlo převálcovat,au au. 
www.novinky.cz/koktejl/40 7932-zavodi-se-i-s-kyprici -pudy-a-nekdy-to-boli.html

www.novinky.cz/koktejl/40 7932-zavodi-se-i-s-kyprici -pudy-a-nekdy-to-boli.html
-> MVM: dost podlej zpusob jak zvysit sledovanost

Zajímavá výměna oleje
https://www.youtube.com/w
atch?v=WkDCpqgFkHs

-> Bedřich - zrušená registrace 29.06.16 19:57:04: Tak 787 je známější tím, že vyhrála Le Mans. 

-> Tuner#2: Díky za opravu.Aby jsem se přiznal, až teď jsem si našel rozdíly mezi těma autama.Neveděl jsem že existuje 767 a 787.
-> Bedřich - zrušená registrace 29.06.16 19:07:30: To je 767B
a letos uz tam jela opravena...

-> Bedřich: o tom Spa mi říkal kamarád a to bude něco podobného, že tam viděl 787B, takže to bych asi zvládnul taky kouknout

-> Jirik_Tuňák1983: Hej.
-> Tuner#2 - zrušená registrace 26.06.16 10:29:52: To je ten 22litrovej Fiat, nie?
-> Eidy: to nepopírám
-> Luky: To vím, naposledy tam jel ve 2014. Ale přijde po 2 letech a ve druhým kole zajede tohle? Mazec.
-> Luky 27.06.16 23:01:38: Na to si pamatuju, pěkná krizovka s tehdy prakticky sériovým autem na měkkém podvozku. To s dnešním 600HP monstrem co je oproti tomu hodně na tvrdo nemá co společného. 

-> Eidy: Jj.. Taky si říkám že je to masakr. Krásná trať TT,suprovej jezdec a fungujíci technika.. Budu se raději dívat 10x dokola na tohle video,než omylem přepnout Tv na jediný závod F1..
-> MVM: Brutál. Takhle bych už snad ani jezdit nechtěl umět.
Hlavně co jsem slyšel v přenosu z Goodwoodu (byl tam s tímhle Subarkem taky), tak ten rekord zajel hned ve 2. (slový druhém) kole.
Hlavně co jsem slyšel v přenosu z Goodwoodu (byl tam s tímhle Subarkem taky), tak ten rekord zajel hned ve 2. (slový druhém) kole.