Nářadí Ryobi

prohledat
25 příspěvků (zobrazeno 1 až 25) od 22.03.2009 do 25.04.2010, založil/a Borin - Král tuzerů
řadit dle data
16:00:36
25.04.2010
koubik
Lidi, potřebuju pomoct. Co si myslíte o tomhle profesionálním nářadí ? www.cominvest.cz/

Díky za jakýkolik názor
16:57:20
28.05.2009
Borin - Král tuzerů
-> Bobesh: Nějak sem na tohle téma zapomněl...maktec ??? no vypadá to dost divoce...to radši narex...zas o tolik dražší to není...přemejšlím taky o hitachi, mám je v půjčovně a docela držák, ale proti narexu je dražší...ryobi jsem zamítnul a dewalt je drahej tak asi zvolím tohle www.narex-makita-bosch.cz /aku-vrtaci-sroubovak-nare x-asv-144-ea-p-4879.html.. .
21:04:02
24.04.2009
Bobesh
-> Borin - Král tuzerů: tak Stepix ti to napsal na začátku,co by si představoval od akuvrtačky. Podle těch priorit jsem vybíral i já,na dřevostavbě a sádrokartonech mi odešly už dvoje hobymarketovky. Stavil jsem se předloni u Landsmanna a nechal si poradit,tady máš odkaz:www.landsmann.cz/makita-m t063sk2-akku-vrtacka-sroub ovak-12v-2x-1-3ah-akumulat or-maktec_d19297.html

Dám vlastní zkušenost. Takže Makiťáckej výrobek,dva roky bez problémů,souprava v kufru,dvoukvalt s momentem,vyvážená v ruce,neváží metrák a vrchní tělo oproti konkurenci docela krátký,což je výhoda pokud jseš limitovanej úzkým operačním prostorem. A věř že ve voltáž není vše,taky jsem si to kdysi myslel 5. A plast neuvěřitelně bytelnej na to,co už schytala ran a pádů a bez poškození. Jediný nedostatek pro někoho může bejt,že nemá v kufru jedinej bit nebo vrták ale ty jako řemeslník stejně koupíš značkový zvlášť. A vejdeš se v pohodě do dvojky.
13:17:05
24.04.2009
TechnoaHiPHoP@seznam.cz
JoseA Zdravím musím tě uvíst v omyl, že se vybije tak bylo špatně zacházeno, nebo ste ji nechali v zimě, vaše plná blbost atd....... já mám tu samou koupil jsem ji na aukru :) Doporučuji půl roku práce a jede nabitá hned za ty prachy nejlepší ve své třídě:)Už za sebou má dost z testů pro jednu firmu...........

Starý bosch byl ok máme tu nejnovější 2000rok stála přes 4 000,- zelenej bosch,udělalo se s ní dost, ale baterka je kompletně ko.Cena aku 1500,- až 2500,- Nové Aku vrtačka od 12V 1999,- Tyhle sračky bosch zelenej co prodávaj ted' z taiwanu a číny? všechno plast.

Modrej bosch jak by smetl, Není to co to bývalo před 10-20lety ........

Narex je dobrý ale reklamací taky je......

Hilty Ryoby Dewalt................... . Profesionální nářadí při špatném zacházení taky se posere ale oprava se nevyplatí proto jich je mraky na netu na nd........

Black&decker super za slušný peníz......

Ferm a Proma největší sráče z číny.............

10 amitechů v přepočtu umrdá i nějakou Hiltku za 10ku !

Makita ? Mrtě předražené díly vydrží ale když ne tak to jsou o 100% větší pálky jak od narexu.

Pořádné Makita a Nepo lepší narex prootol nářadí 18V od 15 000,- i 20 000kč !!
12:53:41
25.03.2009
Stepix
-> gim: jj, tak to je profi, to cumim pac kdyz jsem se o to zajimal tak to bylo min kolem 10k4
12:38:52
25.03.2009
gim
-> Stepix: nevim co presne je to zac, uz je to modra rada, dve baterky v baleni, mam pocit ze je to todle www.bosch-pt.cz/boptocs2- cz/Product.jsp;jsessionid= FD3CFD84C2E6026F8A3BFAD3AA 86F1AF.worker1?country=CZ. ..
upraveno 1x, naposled 25.03.2009 12:41:29
12:29:52
25.03.2009
VeTeV
-> Stepix: ale pane profi bosch se da akucka kolem 6 ti koupit na klid... zalezi samo je- li to system 12V ci neco jineho - tam pak jde cena nahoru
09:43:42
25.03.2009
Stepix
-> gim: U bosche si kupuješ značku. Není to firma, která si dovolí pustit šmejd, takže jejich výrobky jsou dost kvalitní (ve své třídě). Teď by mě zajímalo, cos taky měl za vyšší řadu akučky od Bosche za 6000??? tos měl možná jednu z lepších z hobby řady (zelené). Profi modrej bosch je o jinejch penězích....
20:07:46
24.03.2009
gim
-> Borin - Král tuzerů: nam to bylo doporuceny, jako levnejsi a kvalitnejsi alernativa nizsich rad znacek jako bosch, makita...
22:47:20
23.03.2009
Stepix
nějakou dobu jsem elektrické nářadí prodával. Aku jsou dost choulostivý téma, neb každý od ní očekává něco jiného. Co se týká baterií, tak Nimh dokáží vyvinout na motoru větší prvotní sílu, prakticky sílu vůbec. U aku vrtačky bych koukal na to, aby měla hlavně dvoustupňovou převodovku a momentový klíč. Minimum otáček 700 za minutu, ale to je skutečně minimum pro vrtání! na těch V už tak nezáleží... Brzda je už standartem a příklep do akučky je totální blbost!!! každopádně nějaké zkušenosti a postřehy ode mne a z mého okolí:

Bosch - zelený - je to hobby řada, takže k řemeslu nikdy, bosch je vždy první s inovací, ale trvá mu zase dlouho, než něco vymyslí. Cena : výkon nic moc.

Dewalt - zde taky mluvíme o jiných penězích, každopádně neskutečnej držák a super mašinka pro řemeslníky

Makita - připadá mi u této značky, že je supr jak co... řekl bych taková vyšší střední třída. Určitě jde i k řemeslu, jejich výhody jsou fakt dobrá výdrž baterie a skutečná síla.

Narex - je to má oblíbená značka, my češi už jí moc nevěříme, ale v německu je to trhák. Skutečně používají jen to co funguje, žádný kravinky navíc a jejich životnost je neskutečná! navíc jsou narozdíl od konkurence většinou dodávány s dvěma aku a nabíječkou se samovybíjením. Cenově vyjdou fakt pěkně a jejich novinky mne fakt baví, jako třeba aku rázová pistole... to je věcička!

Black and Decker - muzika za pár peněz. Střední třída, ale nedá se od nich čekat špička, za ty prachy udělá svou práci dobře a nejsou tak poruchové. Nicméně bych jí z tohoto výčtu dal na poslední místo, sám doma jednu mám a spokojenost.

Ryobi - osobní zkušenost nemám, od jiných znalých vím, že jako značka s kvalitou je na tom hodně dobře, dá se říci taková ta lepší společnost, ovšem jejich nové designy viz tvůj odkaz nebudí v nikom moc důvěry... rychle to omlátíš, ošoupáš...

snad ti to bude k něčemu ;-)
22:45:50
23.03.2009
Baghira
-> Borin - Král tuzerů: V tom případě měli naši montážníci zázračnou smůlu :-)...
22:42:45
23.03.2009
Borin - Král tuzerů
-> Baghira: Nevím jestli je zázračný štěstí když máme od metaba maflík, flexu, akuškoubovák, 2 vibrační brusky který má tata v permanenci skoro pořád a pak přímočarku a vrtačku a u ničeho nikdy problém jen se mi teď vypnula flexa protože má opotřebený uhlíky...po 5ti letech tvrdý práce...nasadím nový až přídou a zas x let pojede...
22:42:22
23.03.2009
Baghira
-> JoseA: To bych se divil, kdyby Bosch koupil Narexe. Minimálně proto, že Narex si furt udržuje vnitřní části v ložiskách a kovu, kdežto Bosch (zelená řada) je nylonovej hnus v nějakejch teflonovejch pouzdrech nebo z čeho to je a za chvilku je to v prdeli. A už ani modrej Bosch není co bejval a dost na to lidi nadávaj....zelenej se dělá v jihlavě a co tam vyráběj bych přirovnal k výrobkům z nějakýho in-čholu v číně. Kámoš tam dělal obchoďáka a co někdy přinášel za story, to by málokdo uvěřil. No a B&D radši ani nezmiňuju, to už snad i Ferm a podobný čínský přelepky jsou lepší.
22:29:42
23.03.2009
Baghira
Hmmm tak tos měl na Metabo teda zázračný štěstí, protože co jsme měli jejich nářadí, tak ve velice krátkym čase všechno odešlo a to tak že neopravitelně. Jediný co ještě mám je škoubovačka a to jen díky tomu, že jsem se v ní už x-krát hrabal, abych jí dal několik bypassů. Je to hold polská sr... Záleží jak kdo co shání konkrétně za nářadí, ale Makita teda taky nic moc, třeba Protool zatim drží všechno, Hilta je dobrá, ale jak se něco vysere je to konečná a Ryobi máme motorovku a v pohodě.
21:48:41
23.03.2009
Borin - Král tuzerů
-> gim: Tak to že něco má dlouhou záruku bych nepovažoval za známku kvality...já mám třeba Flexu Mc Allister z Hornbachu a ta ma tuším 5let záruku...momentálně je už na 2hý reklamaci a je to sračka jak má vypadat...
21:42:52
23.03.2009
gim
v praci mame aku bosch ale vyssi radu stala snad 6000, ale musim pochvalit srouboval sem s ni regaly. Ktery kdyz sem delal se starou aku ferm sem nabijel 3x v prubehu a pak sem to radsi dosrouboval rucne, boschka jela porad a zmaknul sem s ni dalsi prestavbu :-D -> Borin - Král tuzerů: ryobi neznam, ale tedka mam katalog na znacku DWT je z nemecka, davaj 4 roky zaruku, udajne by mely byt kvalitativne lepsi nez levny bosche, a cena je jeste nizsi...
16:17:08
22.03.2009
JoseA
-> Borin - Král tuzerů: Asi se budeš muset obětovat a koupit to jako první. Ta cena je lákavá, taky bych uvažoval, ale mám známého v prodejně, kde mají akorát bosch, narex a B&D a ten mi dává nejaké slevy, takže mě to vyjde zhruba jako kdybych to objednal někde z netu za nejlepší cenu, ale v případě reklamace je to pohodlnější. Ten mi taky tvrdil, že BOSCH koupila značku narex, takže je to všechno stejné vevnitř. Nevím jestli je to pravda, bral sem tam excentrickou brusku bosch, ale zatím sem ji ani pořádně neotestoval.
15:38:36
22.03.2009
Crestik
u nás maj dewalt, a co tam s tím někteří udržbáři apod dělaj za psí kusy, to je nepochopitelné, že ty vrtačky furt drží. Za mě tuhle značku neznám, ale konkrétně tu co jsi sem dal, tak by mi na ní chyběla druhá rychlost s menšími Nm a ale kolem 1200ot. No a i tak mi připadá na tu rychlost nějaký malý moment. Dále bych vyžadoval příklep a brzdu.

Jinak k těm Voltům pro info: Když má něco menší napětí a chce to podat stejný výkon jako mašina na vyšší napětí, bude se z baterky cucat větší proudu, páč ochcat P=U*I bohužel nejde.
15:09:46
22.03.2009
Borin - Král tuzerů
-> Matt-110Rten druhej®: Recenze asi nikde nebude....já se na ní po vejplatě pojedu podívat a kdyžtak jí vezmu...
15:01:41
22.03.2009
Matt-110Rten druhej
-> JoseA: Hele mi máme ted ve firmě Hilti brusky na minerální čištení jedna ta bruska stojí kolem 9 tis dřív sme měli od boshe za 33tis a totalně na píču

jinak ešte tam máme naky aku od hilti atd a spokojenost největší ... jenom prosebe bych si jí dovolit nemohl :-/ mám taky zálusk na tu co chce borin

-> Borin - Král tuzerů: přesně tuhle chci taky už měsíc marně hledám nákou recenzi8
13:24:53
22.03.2009
JoseA
my sme měli ve firme dvě AKU hilti a obě už byly po smrti, jednu zelenou bosch a ta jela nejlíp. Ale zase ty hilti měly daleko víc za sebou, takže těžko říct která baterka vydrží víc. Určitě bych chtěl ale náhradní baterku pokud nemám druhou aku. Nakupuju na konci roku nějaké nářadí a letos musím koupit taky AKU, ale budu brat buď narex nebo bosch. Souhlasím že na voltáži nezáleží, mám jednu starší dewaltku 12V a pořád táhne slušně, ale otec neodolal akční nabídce v supermarketu kaufland a koupil za 499,- Kč AKU značky amitech 18V a to je teda dílo, nabitá baterka zašroubuje možná 10 vrutů, a když se nabije a není využitá, do týdne je K.O, koupil to i strýc a uplně stejné, takže to nebude vyjímečně špatný kus, ale totálně k hovnu. Vrátili mu aspoň peníze.
13:10:21
22.03.2009
Borin - Král tuzerů
-> iDawe: Ryobi Původně japonská firma, která nyní patří do nadnárodního koncernu TTI, nabízí zahradní techniku pro náročné uživatele. Nabídka sahá od plotostřihů, vyžínačů a křovinořezů až k motorovým pilám či tlakovým myčkám. V nabídce rovněž unikátní aku systém ONE+, který Vám dovoluje kombinovat jedinou výkonnou baterii s 35 druhy nářadí. Vše ve špičkovém designu a kvalitě a s příznivou cenovou politikou vlastní firmě RYOBI. Ryobi je rovněž jedním z největších výrobců profesionálního elektrického nářadí a světová jednička v aku nářadí.

u týhle vrtačky s litiovou baterií sem někde našel že garantujou zašroubování 700 vrutů na jedno nabití...ono 12V že je málo....ono nezáleží tolik na voltáži jako na technologii výroby baterky...ryobi dělá i kadmiovky a uvádí že tyhle litiovky maj o 40% víc výkonu...tak babo raď 8 každopádně bež zelenej Bosch nebo Makitu to radši nic...třeba kámoš si do firmy nakoupil makitu a postupně mu to vychcípávalo...tak sem mu poradil Metabo se kterým mám jen ty nejlepší zkušenosti a má klid...bral bych taky metabo ale aku vrtačky maj kurva drahý...za kvalitu se platí...
13:00:33
22.03.2009
dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :)
-> Borin - Král tuzerů: špičku bych hledal asi u nějaký známější značky... co třeba Makita? Tam se ti nic nelíbí? Jinak jak říká iDawe 4
upraveno 1x, naposled 22.03.2009 13:01:07
12:54:07
22.03.2009
iDawe
cau, mozna to spicka je mozna neni.. nic o tom nevim.. kazdopadne 12V je malo
10:44:28
22.03.2009
Borin - Král tuzerů
Máte někdo zkušenosti ??? podle informací co mám by to měla být špička ale nikoho se zkušenostma nemám...chci kupovat aku vrtačku a líbí se mi tahle www.ryobi.cz/koupit/lsd-1 201pb-aku-sroubovak-shorty -ryobi-lithium-12-v
Extreme Tyres