skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
kurna co to je za písničku ? :o)
hoší, dneska dopo na RCL sem slyšel známou 80s, rock... text refremu neco jako people ...of glory....show me(za tečky dosadit další slova), je to hodně rytmický, pozná někdo? je to opravdu známá věc, ale za boha nevim od koho ani jak to dohledat
-> THOMMY : tak to už je lepší :-D Dík :)
-> THOMMY : to co sháním je víc diskárna :-D
-> Tomaso435: Škoda, popis sedí... 

-> THOMMY : hmmm ne :-(
-> THOMMY : nooo. mohlo by myslim
-> Tomaso435: Pomalejší elektro s ženským zpěvem?
-> Tomaso435: Tak to jsem trochu mimo no.
jinak projíždím songster ale playlisty rádií jim nějak nefungujou :/
-> Chali: radio life, hrajeme to nejnovější .. hele to asi nebude vono :D:D
děcka. vobčas když projdu svařovnou v práci tak jim tam hraje myslim že life nebo nějaká podobná sračka. občas (asi tak 6x za směnu) zaslechnu písničku kde se nějaká melodie vybrnkává jakoby na strunu :D a je to celkem rytmický.. tuší někdo ? :D asi to bud něco aktuálního a v tom já moc nejedu :D
-> MOLSO:
Můj ne
Můj ne

-> Lukyn Fakír:
-> MOLSO:

-> MOLSO:

-> Bukaj: problem ?
-> RadovanSkodovkar: už se stalo, děkujem 

-> Bukaj:
njn plyňák 

-> Lukyn Fakír: 130LPGR 

-> Lukyn Fakír: http://www.youtube-mp3.or
g/sk sem si skopíruj link a stiahni
Dako sa link posral tak potom bez medzere: www.youtu/ be-mp3.org/sk

-> Lukyn Fakír: Není zač... mám pocit, že TyTrubko to snad dělá nějak automaticky - že to autor videa nemusí vyplnit, ale už to umí poznat... Proto jsem věděl, že to tam mám hledat.
-> dragon_cb_cz: jaj tak sry že som otravoval, vůbec sem si toho nevšiml jak sem to hledal tak jsem to přehlídl
dík twl 

-> Lukyn Fakír: Vzdyt ti to tam TyTrubko pise: ""C'Mon (Original Mix)" by Tiësto vs. Diplo, Tiësto ( • • )"
-> chrudimak: https://www.youtube.com/w
atch?v=uCgEd3TR2PI tohle je vona
-> RadovanSkodovkar: děkuju:)
-> stika87 - Maschinenführer: tož moc díky 

-> Tomaso435: nene jen se mě líbila skladba 

-> Lukyn Fakír: nevim ale je to strašný .. zbrojíš na zejtra? :D
-> T: šimon a matouš... neznáš? :D
-> Pavel P..: : děkuji 

www.stream.cz/nejnovejsi/
.../10002631-vystrihovanky písnička v pozadí, neví někdo název včetně kapely ?
-> Tomaso435: na ten dívčí sbor ale musíš počkat skoro do konce

-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : Člověče, tak přitlač - je to z roku 99... stárnem, co? 

-> dragon_cb_cz: To snad ne, to není možný... 

-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : Musí bejt alespoň těch 12 let (skoro) co jsme spolu s manželkou...
-> dragon_cb_cz: Sakra to už je to tak starý? :) Dík, máš lepší paměť než já, nemohl jsem si vůbec vzpomenout ani na přibližný název.
-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : Jj, moje žena si kdysi z TV nahrála blahé paměti ještě na VHSku 

-> dragon_cb_cz: Jo jo, to bude ono... ani ne tak ta hudba, ale ten klip se mi líbil.