-> Matthes, záškodník z TechWebu 25.11.12 22:23:08: Jo taky jsem slyšel že žádná sláva. Asi pro to se o firmě Hanzalík mluví spíš jako o letecké firmě, než autodopravě
-> David29 25.11.12 17:01:09: Tak podle názvu videa jsem si říkal, že to bude MartinBlovice. Pěkně mu málem zkrátil kabinu.
A jak dlouho nejezdíš?
-> myschaak AZNP K.Hora: Však mu to tam i říkají, že mu nejde předek a on pořád že to tam má... Problém tam má i s uzávěrkou na zadku řekl bych, minimálně jak ho tam tlačí, každá strana zabírá jinak.
-> myschaak AZNP K.Hora: Po průseru s prachama jsem byl "odejit". Tak ted žiju z renty, kterou jsem dostal za nevybranou dovolenou Udělám E, a zase budu
-> myschaak AZNP K.Hora: kdysi sem to video viděl tak teď jen podle prvních záběru sem zjistil že to znám.dalece sem to nezkoumal.vím že ho nakoncu tahal zetor snad 10540
-> myschaak AZNP K.Hora: eště pokud byl prázdné si mohl pomoc sklopením korby čímž by si pro zadní "tlačící" nápravu pomohl nějakým tím kilogramem navíc.já sám toto používám často bo moja avia s pohonem 4x2 v provedení nosič kontejnerů na sebemenším mokru nechce jet
-> myschaak AZNP K.Hora 22.11.12 18:49:08: Praga V3S M6T a Avia A31T 4x4 Dva nejobludnější výrobky českého průmyslu
-> myschaak AZNP K.Hora 22.11.12 18:55:29:
-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : Nešlo o ,,konec" výroby, ale náhlý výpadek výroby nových kabin, tak se narychlo scháněla vhodná, a ,,snadno" instalovatelná náhrada po čase se zas začali dělat klasický boudy A výrobcem těhle oblud byl VOP Přelouč.
myschaak AZNP K.Hora 22.11.12 19:52:58 napsal:
→ palinator: to je dobře…nebudou se nám srát do těch
-> myschaak AZNP K.Hora 22.11.12 18:49:08: To ale není Avie, je to Praga a pouze kabina je koupená od avie, jelikož výroba původních kabin byla ukončená. Asi to byl nějakej konec výroby, tak už se jim nevypatilo vyrábět svoje kabiny. U nás má něco podobnýho VČE a myslím že i VaK.
-> Soptikmartin: a já takovej podobnej obrázek hledal dlouho na googlu a nic :) taky jsem jezdil s touhle hračkou a ten vlek za to...to byl konvoj :)
PS:jj brzdy vzduchokapalinové pokud si dobře pametám.Při závěrečkach jsem to valil po městě 45km/h a pár metrů předemnou tam skočila oranžová,chvilku jsem se rozmýšlel,ale pak jsem se rozhodl to radši zašlajfnout.Komisař si dal málem čelíčko o přední sklo a vlek šel do lehčího smyku,načemž instruktor povídá "ta brzdí co? "