skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Kamioňáci :-)
11:00:54
17.04.2017
17.04.2017
haso
-> MVM: tykadla tam su, aj pomerne velke, ale nevidno ich...a je to len jednorazova akcia...
10:54:21
17.04.2017
17.04.2017
David29
-> MVM: Se obávám, že ty tykadýlka by museli bejt půlmetrový
10:52:10
17.04.2017
17.04.2017
MVM
-> haso 17.04.17 10:22:44: Jestli s tim máš v plánu jezdit víc/častěji a ten vlek bude furt stejnej - tak si tam namontuj alespoň koncový červenobílý pozičky na tykadlech. Dělají různý. Ať aspoň vidíš kde máš konec. Předjíždění,pokud to bude naložený /přeložený asi moc nehrozí - ale stejně je to lepší. V kombinaci s nefunkčním vyhříváním zrcátek,déšť a třeba v noci vidíš leda houby... A vdnešní době už kolikrát ani nebliknou dálkovýma ,,.
10:44:44
17.04.2017
17.04.2017
StepaNoFUN
-> David29: To rozhodně. Když už ten vlek vidíš, víš, že je to blbě. :-D
Edit: Asi jako když si za služebák zapřáhnu kompresor, nebo malej bagřík. :-D
Edit: Asi jako když si za služebák zapřáhnu kompresor, nebo malej bagřík. :-D
10:42:37
17.04.2017
17.04.2017
David29
-> haso: To musí bejt paráda - hlavně s tím couvat
10:22:44
17.04.2017
17.04.2017
haso
-> David29: pojde to len po dialnici
ale skvela suprava, ides rovno a prives nevidis
ale skvela suprava, ides rovno a prives nevidis
10:17:59
17.04.2017
17.04.2017
David29
-> haso: Opovaž se s tím jet jinudy, než po dálnici. Je to zlo!
09:10:08
17.04.2017
17.04.2017
haso
Nasa kinderkamionovacia suprava som zvedavy,ako to nalozene nepojde :D
16:36:16
03.03.2017
03.03.2017
maca
-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : jj pořád
09:53:37
03.03.2017
03.03.2017
dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :)
-> maca: Ty máš ještě pořád tu černou krabici?
13:15:39
01.03.2017
01.03.2017
maca
-> Enggik 24.02.17 19:58:02: dneska jsem ji potkal v hradci za kruhákem od hořic
19:58:02
24.02.2017
24.02.2017
Enggik
-> maca: -> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : Na hradecku se pohybuje dost často. Už jsem se s ní potkal i na nakládce v BESTu u Chlumce nad cidlinou.
00:06:34
24.02.2017
24.02.2017
-> maca: Já též. Mám pocit, jestli to neblo na I/11 u Třebechovic.
17:53:24
23.02.2017
23.02.2017
maca
-> StepaNoFUN: nedávno jsem ji potkal na hradecku
17:23:19
23.02.2017
23.02.2017
StepaNoFUN
Dneska jsem byl na otočku v Jablonci n. N. a co jsem tam nezahlídnul... Je fakt, že kde jinde stylově potkat tohle auto, než v areálu bývalého LIAZu. :-)
10:37:36
18.01.2017
18.01.2017
haso
konecne, uz aj ja mozem vodit 40 ton po ceste od dnes este doriesit vsetky formalne papiere aby to bolo fakt ciste a nemusel som to riesit papierovy prenajom vozidla a bude to parada
11:04:11
18.12.2016
18.12.2016
Nwkt
13:46:29
17.12.2016
17.12.2016
castrol
-> David29: je to ako epidemia
10:17:08
17.12.2016
17.12.2016
David29
-> Nwkt: Tuhle jsem jel nějak po D5 a dojel jsem vláček tak 10aut, jelo se mezi 80 - 85... Ten poslední začal předjíždět celou kolonu, po chvíli se za ním udělala mašinka osobáků. Ani nepředjel, a začal předjíždět další... A pak další...
Do CB jsem prohlásil, že já dřepět v tom osobáku, tak bych byl nadšenej. Že aspon mohli počkat, až již "čekající" osobáky projedou. Pak si to asi vzali k srdci, protože další už fakt počkal...
Ono víš co, ono si to chce zkusit. Mohl ten slovák se uklidit a nechat tě... Ale dostal by se pak zas do levýho nebo by to dokázal při přibrždění zase rozjet? A jestli za tím kamionem jel déle, tak věděl že jede pomaleji než on a věděl že ho dá....
-> castrol: Čoveče, jak jsi to poslal jsem, tak se s tím roztrh pytel -poslali mi to další tři lidi, dokonce to je v .gif na fb
-> palinator: Já třeba naloženej nepředjíždím, pokud nepotkám někoho komu to ještě v kopci jede méně než mě - ale toho musím předjet hned, aniž bych přibrzdil, jinak už to neroztáhnu a naopak ještě pojedu pomaleji, než on.
Ale třeba v pátek jsem jeden kamjon předjížděl snad 3x.
Od Plzně k Rokycanům to je napřed do kopce, kde jsem ho předjel. Pak je to je z kopce, kde já jel 90, on to pustil a předjel mě. Vzápětí je stoupání, kde jsem ho zas dojel a předjel ho - do CB jsem konstatoval, že bylo důležitý, že nás předjel... Pak jel za náma až do Prahy, kde zase z jednoho táhlýho kopce nás musel předjet. Pak se s tím nesral a předjel vícero aut před náma. No a na nájezdu na pražský okruh jsem ho zase míjel, já jel dál na Plzeňskou....
-> haso: To je o zvyku. Kolikrát se chytím někoho, kdo jede 85, tak to neřeším a jedu za ním a počkám si, až je vyloženě možnost ho předjet.
Ale prostě někdy to nejde a chci jet těch 90, takže prostě okamžitě dávám blinkr a tlačím se do levýho.
Osobně třeba když je pruh pro pomalá vozidla - tak kolikrát do něj nezajíždím, protože pak chceš předjet pomalejší auto a nikdo z osobáků ti to neumožní. Takže zůstanu v prostředním pruhu (upozornuju, že do pruhu pro pomalá vozidla nemusím) a at si naserou. Kolikrát nejsou ohleduplní oni, tak holt nebudu ani já....
Do CB jsem prohlásil, že já dřepět v tom osobáku, tak bych byl nadšenej. Že aspon mohli počkat, až již "čekající" osobáky projedou. Pak si to asi vzali k srdci, protože další už fakt počkal...
Ono víš co, ono si to chce zkusit. Mohl ten slovák se uklidit a nechat tě... Ale dostal by se pak zas do levýho nebo by to dokázal při přibrždění zase rozjet? A jestli za tím kamionem jel déle, tak věděl že jede pomaleji než on a věděl že ho dá....
-> castrol: Čoveče, jak jsi to poslal jsem, tak se s tím roztrh pytel -poslali mi to další tři lidi, dokonce to je v .gif na fb
-> palinator: Já třeba naloženej nepředjíždím, pokud nepotkám někoho komu to ještě v kopci jede méně než mě - ale toho musím předjet hned, aniž bych přibrzdil, jinak už to neroztáhnu a naopak ještě pojedu pomaleji, než on.
Ale třeba v pátek jsem jeden kamjon předjížděl snad 3x.
Od Plzně k Rokycanům to je napřed do kopce, kde jsem ho předjel. Pak je to je z kopce, kde já jel 90, on to pustil a předjel mě. Vzápětí je stoupání, kde jsem ho zas dojel a předjel ho - do CB jsem konstatoval, že bylo důležitý, že nás předjel... Pak jel za náma až do Prahy, kde zase z jednoho táhlýho kopce nás musel předjet. Pak se s tím nesral a předjel vícero aut před náma. No a na nájezdu na pražský okruh jsem ho zase míjel, já jel dál na Plzeňskou....
-> haso: To je o zvyku. Kolikrát se chytím někoho, kdo jede 85, tak to neřeším a jedu za ním a počkám si, až je vyloženě možnost ho předjet.
Ale prostě někdy to nejde a chci jet těch 90, takže prostě okamžitě dávám blinkr a tlačím se do levýho.
Osobně třeba když je pruh pro pomalá vozidla - tak kolikrát do něj nezajíždím, protože pak chceš předjet pomalejší auto a nikdo z osobáků ti to neumožní. Takže zůstanu v prostředním pruhu (upozornuju, že do pruhu pro pomalá vozidla nemusím) a at si naserou. Kolikrát nejsou ohleduplní oni, tak holt nebudu ani já....
14:51:06
16.12.2016
16.12.2016
haso
sa tu prippojim do diskusie...isiel som s 8,5t smerom z Passau na Linz po dialnici, prazdny a stale to slo 90...pred hranicou s rakuskom je myslim 47km usek zakazu predbiehania tak som sa vliekol za ostatnymi, vznikla neskutocna kolona kamionov, lebo vpredu sli rumuni co im nakladiaky sli do kopca tak 50, po prejdeni do Rakuska hned predbiehanie a po cca 20 minutach som sa zaradil do praveho pruhu...
ale stejne to bolo jedno, vyzeralo to asi tak ze kamiony bolo vlavo a vpravo a davali si zavody a predomnou obiehalo snad 10 nakladiakov, za mnou asi 10 nakladiakov a medzi tym boli osobaciky
holt, to nepochopi niekto, komu auto ide aj 100, 110, 120...mna tych 20 minut vlavo tiez nebavilo, radsej by som tomu slapol viac nez 90
ale stejne to bolo jedno, vyzeralo to asi tak ze kamiony bolo vlavo a vpravo a davali si zavody a predomnou obiehalo snad 10 nakladiakov, za mnou asi 10 nakladiakov a medzi tym boli osobaciky
holt, to nepochopi niekto, komu auto ide aj 100, 110, 120...mna tych 20 minut vlavo tiez nebavilo, radsej by som tomu slapol viac nez 90
13:42:29
16.12.2016
16.12.2016
palinator
-> David29 13.12.16 06:15:06:
Tohle co jsem zmiňoval, tak to se dělo za malýho provozu v noci, takže kamion nikdy nemusel ani ubrat, byť nepředjížděl rychlostí o moc vyšší. Někdy to do toho kopce fakt spadlo i pod 70, na nájezdu na dálnici do kopce to bylo taky dost marný, s tim nic neuděláš, prostě na konci připojováku 60, víc ani hovno, protože zatáčky se s tim musej jezdit velice opatrně, aby vzadu nepopadaly bedny. Odpoledne, když se jelo ku Praze v plným provozu, to jsem nepředjížděl nic.
Imho já se kamioňáků nechytám, neb po dálnici soukromě nejezdim (nemám kam), takže tam je mi předjíždění fuk. Co mi vadí spíš, že jsou všude a když se to na silnici 1. třídy courá 70, tak mě to moc nebaví.
Tohle co jsem zmiňoval, tak to se dělo za malýho provozu v noci, takže kamion nikdy nemusel ani ubrat, byť nepředjížděl rychlostí o moc vyšší. Někdy to do toho kopce fakt spadlo i pod 70, na nájezdu na dálnici do kopce to bylo taky dost marný, s tim nic neuděláš, prostě na konci připojováku 60, víc ani hovno, protože zatáčky se s tim musej jezdit velice opatrně, aby vzadu nepopadaly bedny. Odpoledne, když se jelo ku Praze v plným provozu, to jsem nepředjížděl nic.
Imho já se kamioňáků nechytám, neb po dálnici soukromě nejezdim (nemám kam), takže tam je mi předjíždění fuk. Co mi vadí spíš, že jsou všude a když se to na silnici 1. třídy courá 70, tak mě to moc nebaví.
12:16:06
16.12.2016
16.12.2016
castrol
-> rsvancara: jj to by slo napisat na zveledovanie prostredia -> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) :
11:42:20
16.12.2016
16.12.2016
-> castrol: To je ale krásná 3,14čovina!
08:01:37
16.12.2016
16.12.2016
rsvancara
-> castrol: To je tak blbý, že by se to dalo celé nechat udělat za peníze z EU
20:32:32
15.12.2016
15.12.2016
Enggik
-> castrol:
19:15:10
15.12.2016
15.12.2016
castrol
08:47:23
13.12.2016
13.12.2016
Nwkt
08:10:23
13.12.2016
13.12.2016
Bukaj
-> David29: Občas se cítím dost trapně, když předjedu náklaďák a po zařazení zpět před něj mi dojde plyn...
Naposledy minulý týden jsem zastavil na čůrání a pak, když jsem se zařadil do asi 200 metrové mezery mezi auty a šlápl na to, zjistil jsem, že mi došel plyn - náklaďák mne dojel, když jsem jel asi 40 (v místě, kde z 50 začínala 80) a na půlkilometrové "80" rovince se mi nepovedlo dosáhnout rychlosti vyšší, než 60...
Na konci rovinky bylo zase omezení na 50, tak jsem to risknul a přepnul na benzín - chytil se v cca 40 Km/hod a když jsem pak před náklaďákem odbočil doprava a konečně mohl šlápnout na plyn a reakce vozu tomu odpovídala, musel mne ten řidič náklaáku mít už fakt za debila...
Naposledy minulý týden jsem zastavil na čůrání a pak, když jsem se zařadil do asi 200 metrové mezery mezi auty a šlápl na to, zjistil jsem, že mi došel plyn - náklaďák mne dojel, když jsem jel asi 40 (v místě, kde z 50 začínala 80) a na půlkilometrové "80" rovince se mi nepovedlo dosáhnout rychlosti vyšší, než 60...
Na konci rovinky bylo zase omezení na 50, tak jsem to risknul a přepnul na benzín - chytil se v cca 40 Km/hod a když jsem pak před náklaďákem odbočil doprava a konečně mohl šlápnout na plyn a reakce vozu tomu odpovídala, musel mne ten řidič náklaáku mít už fakt za debila...
06:15:06
13.12.2016
13.12.2016
David29
-> palinator: Tak takovouhle dodávku je radost potkat. Napřed tě předjede a v prvním kopci tě brzdí - to je zase další věc, co kamionáci moc nedělaj, vy v osobácích/dodávkách pořád, ale budete se chytat pořád dokolečka toho delšího předjíždění, protože jiných argumentů moc nemáte.
Ale když by se řidiči osobáků/dodávek napřed chytli za vlastní rypák, zjistili by, že jsou daleko větší "překážeči" a že tohle předjíždění kaminonů je úplně to nejmenší....
-> Nwkt: Naopak - do kopce to nechápu. Jak jsem psal, když vím že ten kopec nepřeletím, tak přece nepředjídžím. Z kopce to spíš bude delší, protože předjížděnej to pustí, někdy klidně i na 100 a prázdnej jsi bez šance.
A na rovině? Tam je klasika, že prostě předjížděnej tě nepustí a pokud je ten rozdíl rychlostí menší, tak to prostě trvá dýl. Něktěří závodníci v tom pravém pruhu ještě přidají - a ty když ho chceš předjet, tak nevíš jak se zachová.
Třeba Duvenbeci to valej myslím 85, z kopce to pouští. Ale když ho chci vzít z kopce, pustí to na 90 a já mám smůlu. Většinou jsou slušný a nechaj mě předjet. Hopi většinou jezdí 80, z kopce to pustí a serou na tebe Ale je to i jednotlivcích samozřejmě
Ale když by se řidiči osobáků/dodávek napřed chytli za vlastní rypák, zjistili by, že jsou daleko větší "překážeči" a že tohle předjíždění kaminonů je úplně to nejmenší....
-> Nwkt: Naopak - do kopce to nechápu. Jak jsem psal, když vím že ten kopec nepřeletím, tak přece nepředjídžím. Z kopce to spíš bude delší, protože předjížděnej to pustí, někdy klidně i na 100 a prázdnej jsi bez šance.
A na rovině? Tam je klasika, že prostě předjížděnej tě nepustí a pokud je ten rozdíl rychlostí menší, tak to prostě trvá dýl. Něktěří závodníci v tom pravém pruhu ještě přidají - a ty když ho chceš předjet, tak nevíš jak se zachová.
Třeba Duvenbeci to valej myslím 85, z kopce to pouští. Ale když ho chci vzít z kopce, pustí to na 90 a já mám smůlu. Většinou jsou slušný a nechaj mě předjet. Hopi většinou jezdí 80, z kopce to pustí a serou na tebe Ale je to i jednotlivcích samozřejmě
22:21:49
12.12.2016
12.12.2016
Nwkt
-> Apple STS Chvojkovice-Brod: Do kopce to beru, ale předjíždět 4 minuty na rovince?
22:13:08
12.12.2016
12.12.2016
palinator
-> Apple STS Chvojkovice-Brod:
Já kamion nikdy neřídil a jen tak asi řídit nebudu, ale párkrát jsem se svez s chlaďákem na 3,5t dodávce a na D1 mě kamioni brali často... S tim Tranzitem se totiž jezdilo stylem plnej plyn, z kopce se ubírá. Z kopce 120 km/h, po rovině 100-110, do kopce i 65, pokud se teda nechce podřazovat a s šílenou spotřebou při 3000 rvát kopec.
Já kamion nikdy neřídil a jen tak asi řídit nebudu, ale párkrát jsem se svez s chlaďákem na 3,5t dodávce a na D1 mě kamioni brali často... S tim Tranzitem se totiž jezdilo stylem plnej plyn, z kopce se ubírá. Z kopce 120 km/h, po rovině 100-110, do kopce i 65, pokud se teda nechce podřazovat a s šílenou spotřebou při 3000 rvát kopec.
22:03:53
12.12.2016
12.12.2016
Apple STS Chvojkovice-Brod
každýmu nadávači na kamiony z osobáčků, doporučuju vzít auto, naložit plaťák na full, dát tempomat na kamionáckou rychlost a v prvnim stoupání to předjíždění pochopíte. Osobně jezdim s platem jejich tempem, do kopců když mě náhodou bere prázdnej, tak slevit nemůžu, bo se to už na tempo nenadechne, na rovince mu přibrzdim ať to má rychlejc, CB je taky dobrá věc
21:17:09
12.12.2016
12.12.2016
Enggik
-> David29: Pozor !! , ty se bavíš o situaci když začínám předjíždět a vyjíždím ze svého pruhu To je samozřejmé, svůj pruh opouštím až když mám místo Já myslel situaci kdy už v levém pruhu jsem
Je zas pravdou, že kdyby se tohle pravidlo mělo brát naprosto doslovně, tak bych se do pravého pruhu nedostal. protože při maximální rychlosti kamionu vs osobáku prostě nemáš šanci osobák neomezit A na to se zas váže to co jsi psal o tom pravém pruhu
Hele, je to začarovanej kruh
Je zas pravdou, že kdyby se tohle pravidlo mělo brát naprosto doslovně, tak bych se do pravého pruhu nedostal. protože při maximální rychlosti kamionu vs osobáku prostě nemáš šanci osobák neomezit A na to se zas váže to co jsi psal o tom pravém pruhu
Hele, je to začarovanej kruh
20:59:43
12.12.2016
12.12.2016
David29
-> Enggik: Nooo... Zákázáno to je. Ty nesmíš při změně jízdního pruhu vozidla v něm jedoucí ani omezit.. Ale!
Dost lidi si neuvědomuje jednu zásadní věc. Že z 80% v tom pruhu jet nemají (bo nikoho nepředjíždí) a měli by jet také v pravém pruhu stejně, jako ten kamion, až do momentu, než ten kamion dojedou. A v případě že by kamion započal předjíždění dříve než i ten osobák v tom pravém, nemohli by říct půl slova.
Takže když chci předjíždět a vidím osobák v levém pruhu v místě, kde v něm jet nemá (protože nikoho nepředjíždí a pravý je prázdný), chovám se jako by jel v pravém pruhu - absolutně mě nezajímá, dávám blinkr a předjíždím.
Dost lidi si neuvědomuje jednu zásadní věc. Že z 80% v tom pruhu jet nemají (bo nikoho nepředjíždí) a měli by jet také v pravém pruhu stejně, jako ten kamion, až do momentu, než ten kamion dojedou. A v případě že by kamion započal předjíždění dříve než i ten osobák v tom pravém, nemohli by říct půl slova.
Takže když chci předjíždět a vidím osobák v levém pruhu v místě, kde v něm jet nemá (protože nikoho nepředjíždí a pravý je prázdný), chovám se jako by jel v pravém pruhu - absolutně mě nezajímá, dávám blinkr a předjíždím.
20:47:07
12.12.2016
12.12.2016
Enggik
-> Pavell:
Využívám dalnici abych byl někde brzo
On ten za tím volantem kamionu to má celkem podobný
Chtělo by to trochu tolerance
Jen taková otázka. Kdyb ti auto nejelo víc jak 130km/h a dojel jsi na dálnici někoho kdo jede 128km/h , taky by jsi se za ním táhnul 50, 100 km a víc ?
A ze svýho pohledu si říkám že je furt lepší / bezpečnější na chvíli někoho zdržet (Je to někde zakázáno??? ) pomalejšího kolegu předjet a jet si dál svým tempem než se za ním držet byť v bezpečný vzdálenosti, ale neustále v pozoru abych ten bezpečnej rozestup udržel, když mám prostě nastaveno v hlavě svoje tempo který mi vyhovuje Pak začne člověk bejt neklidnej a už je blízko k nějakýmu kiksu
Využívám dalnici abych byl někde brzo
On ten za tím volantem kamionu to má celkem podobný
Chtělo by to trochu tolerance
Jen taková otázka. Kdyb ti auto nejelo víc jak 130km/h a dojel jsi na dálnici někoho kdo jede 128km/h , taky by jsi se za ním táhnul 50, 100 km a víc ?
A ze svýho pohledu si říkám že je furt lepší / bezpečnější na chvíli někoho zdržet (Je to někde zakázáno??? ) pomalejšího kolegu předjet a jet si dál svým tempem než se za ním držet byť v bezpečný vzdálenosti, ale neustále v pozoru abych ten bezpečnej rozestup udržel, když mám prostě nastaveno v hlavě svoje tempo který mi vyhovuje Pak začne člověk bejt neklidnej a už je blízko k nějakýmu kiksu
19:48:25
12.12.2016
12.12.2016
David29
-> Pavell: Tak já předjíždím výhradně do kopce, protože kolega co jede 88 naloženej, mu to do kopce zpomalí a mě to valí furt 90 - takže se před něj dostanu daleko dřív, než kdybyych ho bral na rovině.
A nechtěj vědět, co bych zakázal já...
Jinak ono je to těžký. Třeba na D9 je na spousty místech zákaz předjíždění - skončí ten zákaz a myslíš, že tě někdo nechá v klidu předjet? Ne, nenechá.
-> Jumbo: Jak píše dna69 - uberu mu na rovině, přibrzdím mu z kopce (i když jiní to schválně ještě pustí, abys ho nepředjel) - ale do kopce mu taky neuberu. Na spotřebu seru, ta se mi stejně pohybuje mezi 70 - 40, ale do kopce pak zase trvá, než se rozjedu a to bych pak už ani nemohl, protože by mě předjížděl další....
A nechtěj vědět, co bych zakázal já...
Jinak ono je to těžký. Třeba na D9 je na spousty místech zákaz předjíždění - skončí ten zákaz a myslíš, že tě někdo nechá v klidu předjet? Ne, nenechá.
-> Jumbo: Jak píše dna69 - uberu mu na rovině, přibrzdím mu z kopce (i když jiní to schválně ještě pustí, abys ho nepředjel) - ale do kopce mu taky neuberu. Na spotřebu seru, ta se mi stejně pohybuje mezi 70 - 40, ale do kopce pak zase trvá, než se rozjedu a to bych pak už ani nemohl, protože by mě předjížděl další....
17:45:53
12.12.2016
12.12.2016
Pavell
Ja bych to tam kde nejsou 3 pruhy zakázal a byl by pokoj. Využívám dalnici abych byl někde brzo, dnes jsem pospíchal do Plzně, tak jsem valil 150 a taky si zkurvil spotřebu a pak mě zastavil tenhle souboj.
Proste to nasere a ještě bere 2 najednou a do kopce. Asi věcný boj
Proste to nasere a ještě bere 2 najednou a do kopce. Asi věcný boj
15:56:43
12.12.2016
12.12.2016
-> Jumbo: Protože kdyby pořád kvůli někomu musel zpomalovat, tak to bude mít pro něj přesně opačný efekt než pro toho předjíždějícího a zkurví mu to spotřebu.
15:50:07
12.12.2016
12.12.2016
Jumbo
-> Pavell: Já relativně chápu, že na jeho dlouhé trati může rozdíl pár km/h udělat dost rozdíl, ale nemám rád, když to pošle bez ohledu na ostatní auta, nebo když jim to trvá půl dne...
Proč se vlastně nepustí tak, že by předjížděný kamion o pár km/h zpomalil aby ho rychlejší mohl předjet?
Proč se vlastně nepustí tak, že by předjížděný kamion o pár km/h zpomalil aby ho rychlejší mohl předjet?
15:30:15
12.12.2016
12.12.2016
Pavell
Tohle nejak furt nechápu, 5 min čekat než si zazávodí a ještě do kopce.
11:48:20
13.11.2016
13.11.2016
Tommyk
-> Matthes, záškodník z TechWebu: tyvole... Nechtěl bych zrovna projíždět proti němu...
11:16:10
13.11.2016
13.11.2016
Milan 136
-> Matthes, záškodník z TechWebu: dobrej debil, takhle s tím letět jak s osobákem
22:30:05
11.11.2016
11.11.2016
Matthes, záškodník z TechWebu
20:47:25
10.11.2016
10.11.2016
afro100
-> Apple STS Chvojkovice-Brod: no to nene :D mam kaslikovy mrazak ..
18:45:11
08.11.2016
08.11.2016
Apple STS Chvojkovice-Brod
-> afro100: tak jestli nevoziš tovar hovnocucom, tak zas taký mimoň na tom kupalisku niesi
21:48:50
04.11.2016
04.11.2016
Enggik
-> afro100:
17:46:44
04.11.2016
04.11.2016
afro100
-> Enggik: to mi pripomina, ako vzdy v lete vozime po kupaliskach tovar .. za den nie je problem byt aj na styroch .. slnko pali, voda laka, s(v)lecny v kupaliskovom háve ... a ja jak mimon v monterkach/kratasach etc. tam nosim/vozim tovar ... zje ...
21:46:11
27.10.2016
27.10.2016
Enggik
-> David29: Tak jestli narážíš na ten uvažovanej zákaz, tak ten se má týkat tranzitu. Takže tuzemáci budou prahou lítat stejně jako doteď, jen bude větší pravděpodobnost že si tě policajti vyberou. U cizinců je pravděpodobnost asi vyšší
08:50:30
27.10.2016
27.10.2016
Nwkt
-> David29: Určitě půjde vyjednat vyjímka na takový akce, akorát za tučnej poplateček